Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 claire yahu, sawyer olmamalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 LathspeLL said: 6 sezonda bitireceklerini acikladilar, son bolum dahi taslak halinde hazir. Uzamaz. Cunku ilk dusunceleri 10 sezondu, gecen sene 6 sezon olacagini acikladilar. evet bende 6 sezon biliyorum. hatta şöyle bir teori var. ilk sezonda şu meşur rakamlar varya neydi unuttum. neyse ilk sezon 46 günü anlatmış, 2. sezon 42 öyle gidiyor işte. dikkat etmedim arkadaş demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 spoilir kullanalım arkadaşlar lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 İzlemeyenlere ayıp oluyo di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://www.lostfan.net/videodharma/dharma_new_video.html Yeni bir Dharma videosu yayınlanmış. Çıksa bir an önce artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 adamlar bunu çok iyi yapıyor ya,hayvan gibi meraklandım şimdi :) çıksa da izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 tam cıkıs tarihi bellimi 5.sezonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 geleceğemi gidiyorlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ulen açık açık anlatsalar ne film döndüğünü. meraklandık iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 gün itibariyle flash tv haber saatinde 24 agustos kırgızistan uçak kazası ile bağlantılı bir haberde görüntü olarak oceanic 815 in düşüşü montajlanarak gösterilmiştir. eksisozlukten ohaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bitsede rahatlasak yahu.perişan etti dizi. hyr yani ilk sezon ilk bölümü hatırlıyorum.ne kadar masumdu herşey :) şimdi ne hale geldi.enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dharma videosu iyiymiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 arkadaki ses faraday in abi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Oha video süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ben o dharma videosunu anlamadım ne o ? bölümden mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sdkjfa garbıça koymuştum buraya da koyim madem lost 6 sezon sürcek diyenlere: http://www.bobiler.org/monte.asp?m=36537 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 offf video efsaneymiss... off nie izledim ki gene kafayı yicez yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 lost 4 sezon full 21 dvd 40 ytlye satılır;) orijinalden kopyadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA faradaAAAAAy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Rewendor said: İzlemeyenlere ayıp oluyo di mi :P izlemeyen adamın 5. sezon topiciğinde işi ne? =P ölecek bitecek işte sonu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 anlamsız gelio artık lost un bu videoları bana. soğudum baya diziden bu aralarda çok baydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Nedir bu adanın sırrı yahu ? Daha hiç bir bölümünü izlemedim ama envai çeşit alicengiz oyunu ile karşılaşıyorlarmış, eğer belli olduysa biri özel mesg atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Adanın gizemi çözülene kadar Sawyer 2 kez daha Beyaz show'a çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sawyer o adaya uçakla gelmiş öyle diyodu bizim bakkal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Law said: Nedir bu adanın sırrı yahu ? Daha hiç bir bölümünü izlemedim ama envai çeşit alicengiz oyunu ile karşılaşıyorlarmış, eğer belli olduysa biri özel mesg atsın. sende hemen sırrı öğrenmek istiyon haci kaç senemizi verdik biz öğrenemedik sende kas yok öyle hazır bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar