knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bence erken davranma ne kadar verdin carnage'dan ilk 5 verip sonra sağından devam ettiysen warlord alıp bırak. sonra brute'dan devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Evet warlord aldım aslında da, level 80'e göre bir build yaparsak bayağı birşeyler kaybediyorum brute'un güzel featlerinden, gerçi ilerleyen zamanlarda değişebilirim, de Hoarfrost diye birşey gördüm, silaha frost enhancement yapıyor galiba, fire weave'in tam tersi gibi, slow effect'i falan mevcutsa şükela olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben de daha feat harcayamadım para korkusuna, bekliyorum yorumlarınızın devamını build konusunda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 50 COPPER NE BE :((((( yeni karakter açarım daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 aynen ben de daha build yapmadim, bekliyorum oyle. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ya ben direk brute gidiyorum hiç general kısmına feat puanı harcamadım hatamı yapıyorum acaba? level 33 oldum sorun yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yav sole acıklıyıcı talentların oldugu bır sıte varmı acaba :D neyın neye yaradıgını anlatan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ya hazır conquerercıları yakalamışken soralım, üstte başta görevlerden gelen isimleri mavi ile yazan kıyafetler var, oyunun kitapçığında mavi süper kalite diyodu elde de görevden gelen mavi isimli bir çift el kılınç var, sizlerde neler var, ya da dikkat etmek gerekir mi bu tarz şeylere yoksa kutulardan çıkan yüksek lvl itemleri mi giymek-takmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yav ben duel gidiyorum acıkcası elımdekı sılahlar max dmg lerı 42 ve 45 ama 42 nın uzerınde 1.2 str ve 0.5 crushıng var 45 ın uzerınde 1.3 str ve 0.5 crushing var. 45 olan yesıldı dıgerını hatırlamıyorum valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 düşündüğüm feat talenti böyle olacak sanırım Talent ortaya karışık hem tanklama hem dps hemde solo iyi gibi geldi bana brute için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 nmn said: ya hazır conquerercıları yakalamışken soralım, üstte başta görevlerden gelen isimleri mavi ile yazan kıyafetler var, oyunun kitapçığında mavi süper kalite diyodu elde de görevden gelen mavi isimli bir çift el kılınç var, sizlerde neler var, ya da dikkat etmek gerekir mi bu tarz şeylere yoksa kutulardan çıkan yüksek lvl itemleri mi giymek-takmak lazım? mavileri herzaman kullanmaya çalışın gerçekten çok farkediyor mesela level 30 da heavy armor giyebiliyoruz ve cimmeriada conarch valleyde ortada hana yakın biyerde yerde yatan yaralı asker var ondan aldığım quest chain ile müthiş bir torso armor aldım mavi,gravesinger denen arkadaş veriyo chainin sonunda, ondan öncede bacaklık için wild lands deki valinin görevlerini yaptım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Vulcan_Lionheart verdiğin bilgiler için gerçekten çok sağol, benim eksik maviler de onlar ama lvl dan dolayı patlayabiliriz, olsun eve gidince deneyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 nmn said: Vulcan_Lionheart verdiğin bilgiler için gerçekten çok sağol, benim eksik maviler de onlar ama lvl dan dolayı patlayabiliriz, olsun eve gidince deneyelim :) rica ederim dostum ,şimdi birde şöyle bişey var sırf mavi diye de level 30 ken 20'de alıp kullandığın kılıcı kullanma mesela ben o mavi kılıcı satip level 30 da vendordan damage i yüksek bir level 30 req,ı olan bir kılıç aldım ,dps i çok daha fazla sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yav su fire weave nın tam olarak espırısı nedır ne kadar vurur nasıl vurur talent vermek dogrumudur :D yardım edebılırsenız sevınırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 jonywayt said: yav su fire weave nın tam olarak espırısı nedır ne kadar vurur nasıl vurur talent vermek dogrumudur :D yardım edebılırsenız sevınırım :D ben kullaniyorum arada sırada fire damage vuruyo karşıdakine, fena değil gibi,ama ilerde ne olur bilemem daha bişeyler söylemek için çok erken featler hakkında aslında level 80 olunca neyin ne olacağını görecez asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Vulcan_Lionheart said: ya ben direk brute gidiyorum hiç general kısmına feat puanı harcamadım hatamı yapıyorum acaba? level 33 oldum sorun yok gibi General kısmı yok sayılacak gibi değil.. Stanceleri geliştirmesiyle hem tank hem de safi dps conquerorlar için gerekli.. Volcanic Rage ço iyi değilse ama Blessed Conquesti aldıktan sonra dalmayı düşünüyorum anca Generale... Brute veya Carnagedan birini seçip onu Generalle hafif Hybrid yapmak gerekir...diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 General bölümde hep frenzy'e verdim. Fakat şimdi anlıyorum ki bu frenzy ancak hızlı kes biç şeklinde işe yarıyormuş. Güçlü bir yaratık beni hemen öldürüyor. Defensive stance e verirsem hemen ölmem ve potion içecek zamanım olur. Frenzy'nin PVP'de işe yarayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 frenzy'nin getirdiği götürdüğü çok fena. 100% inanılmaz büyük bi rakam 60%da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemcemilay Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Slm herkese.. Dual wield mı yoksa two hand mi gitsem bilemiyorum. Featleri neye göre versem nasıl yapsam etsem bilemiyorum bi karar veremedim biraz yardım plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 cemcemilay said: Slm herkese.. Dual wield mı yoksa two hand mi gitsem bilemiyorum. Featleri neye göre versem nasıl yapsam etsem bilemiyorum bi karar veremedim biraz yardım plz :D duel wield az ama hızlı damage ve dot üzerine tasarlanmış ve menzili biraz kısa kalıyor aoe de fakat 2 handed bölümünde menzil fazla ve stun olayı var ve aoe range i fazla pvp ye daha yatkın gibi ama damage i sanki daha fazla duel wielda göre, ben olsam senin yerinde brute giderdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 dün benden iki lvl düşük bi coquerer çift elli kılıcıyla doğradı resmen beni, bende dual vardı çıkardım ben de çit elli taktım elemanı çok rahat kestim 2 kez, pvp yapacaksan forza two handed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 assassin'den sonra bana zor geldi conqueor. iki mob zorluyor uc mob olunca kesin oluyorum. gerci daha yeni lvl 12 oldum. umarim ileride boyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemcemilay Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Saol vulcan.. Peki elinde brute e göre güzel bi feat varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemcemilay Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bende lvl13 oldum 2h de daha fazla dmg veriyor. Sanırsam daha da dayanıklı oluyor brute gidersem. 3 mobu alıyorum ama zorlanıyorum baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 cemcemilay said: Saol vulcan.. Peki elinde brute e göre güzel bi feat varmı? tabiiki.. brute feat talent bu tank ağırlıklı istersen defensife stance bölümünü frenzy e verebilirsin dps için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar