Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

huun said:
şöyle düşünmek lazım.

sc'de bir exp vardı bunda 2 exp olacak.

oyuna fazla bir etkisi olmaz ama şahsen ben blizz'in girdiği bu yolu beğenmedim. ilk oyunu alır bnete akarım, sonrasında blizz'in kendine bu kadar güvenmesinde haklı sebepler yoksa kusura bakmasın umrumda bile olmaz.

sc'de üç ırkı oynuyordun, yetmezse expansion alıyordun. yeterse almıyordun, paran cebinde kalıyordu. burada sc2 1/3'ü oynuyorsun aynı paraya.

adamlar adeta demiş ki "wow'dan para kırıyoruz zaten, aboneliği olmayan oyunu üç katı fiyata satamazsak zamanımızı harcamaya değmez".

yabancı sitelerde millet köpürmüş tek bir oyunu 180$'a satacaklar diye, haklılar da. 10'ar mission'lı çıkarırsın üç campaign, sonra ayrı ayrı expansion yaparsın gene. milleti bu kadar saf sanmasınlar artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
huun said:
şöyle düşünmek lazım.

sc'de bir exp vardı bunda 2 exp olacak.

oyuna fazla bir etkisi olmaz ama şahsen ben blizz'in girdiği bu yolu beğenmedim. ilk oyunu alır bnete akarım, sonrasında blizz'in kendine bu kadar güvenmesinde haklı sebepler yoksa kusura bakmasın umrumda bile olmaz.

sc'de üç ırkı oynuyordun, yetmezse expansion alıyordun. yeterse almıyordun, paran cebinde kalıyordu. burada sc2 1/3'ü oynuyorsun aynı paraya.

adamlar adeta demiş ki "wow'dan para kırıyoruz zaten, aboneliği olmayan oyunu üç katı fiyata satamazsak zamanımızı harcamaya değmez".

yabancı sitelerde millet köpürmüş tek bir oyunu 180$'a satacaklar diye, haklılar da. 10'ar mission'lı çıkarırsın üç campaign, sonra ayrı ayrı expansion yaparsın gene. milleti bu kadar saf sanmasınlar artık.

piratebay rulz =)
Sosyal ağlarda paylaş

Multiplayer kısmı çok sakat olacak. Her yeni expansion'da yeni uniteler getirecekler ama eski expansiondaki uniteler de olacak o oyunlarda, çünkü stand-alone olacak diyorlar. E o zaman son oyunu alan adam oyunu erken alaması dışında, ve de senaryolar haricinde ne kaybedecek? Hiçbişey?

Ya da expansion yapacaklar, o zaman da herkes köpürecek. Ben de orjinal almayı düşünüyordum, köpürüyorum şu anda. Nerde Kerrigan? İlk oyunda zerg oynayamayacaksam protoss oynayamayacaksam ne anlamı kaldı allah aşkına! Nedir hocam bu terran'a geçilen iltimas :P
Sosyal ağlarda paylaş

mp de bir değişiklik ol(a)maz ama bu ilk göründüğü kadar güzel bir olay değil. her exp de yeni birimler getirmezlerse, 2. expi bilemem ama 3. için cd basım masraflarını bile çıkaramayabilirler.

wow gibi olacak işte, daha çok oyun mu istiyorsun? o zaman daha çok öde.

aslında ilk oyunda da böyleydi, ama bu sefer daha ilginç bir yol seçmişler. satış ekibi böyle bir saçmalığı nasıl masaya getirmiş anlamadım. ilkine ve exp lere azar azar 3 ırkı da katmış olsalardı, böyle afişe olmalarına gerek olmazdı. ilk oyun biter, süpriiiz bakın daha çok oyun size diye sempati bile toplayabilirlerdi.

blizzar'a yakışan cesur, mezarcılara yakışan itici bir karar.

o değil, diablo severleri şu an bir telaş almış olması lazım. ilk oyunda barbarla oynarsın, witch doctor istiyorsan parayı çık diyebilirler heh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...