PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 HAYIR NARGİLE OLMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 http://www.guardian.co.uk/world/2008/may/19/turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Barlarda restoranlarda içilio gerisi koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 çatur çutur içicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bugun gayet polis evinde ictim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 rahatsiz said: Cuce said: e öle bi mantıkta yok yanı, yarında "internet sitelerinin backgroundu turuncu olamaz" derlerse nolucak turuncu olmasinin internet sitesini kullananlara ve raslanti sonucu bu internet sitesine goz atanlara bir zarari oldugunu idda ediyorsa ve bu iddasini kanun yapacak kadar savunabilecek lobiye sahipse yapar. edit: turuncu yerine tutuncu yazmisim. (:P) kanun koyma gucunu ele gecirene padisah muamelesi yapmak da super osmanli tohumlarımızdan kaynaklanıyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben antimodes'e katılıyorum tamamen..okudum tamamını yazılanların benim düşüncelerimi tamamen belirtmiş tek o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sigara nargile kafelerde yasaklanması saçma .barlarda diskolarda yasaklanması saçma. onun dışında kapalı alanlarda hatta vapurlarda yasaklanmasını destekliyorum içen biri olarak .kimsenin hakkı yok kimseyi zehirlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Başka insanı zehirleme ihtimali olan ve o kişinin veya içenin kaçabileceği alan yoksa yasaklaması bence mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 özel alan meselesiyle ilgili , insanların toplu giriş yapacağı şeyler için sert kurallar gerekiyor bence.bunu devletin üstlenmesini doğru buluyorum . ama şu bana hala saçma geliyor , adam sigara içenlere göre de kafe açabilmeli . bunlar da disco-bar,nargile cafe mesela. insanların kendini istediği gibi zehirleme hakkı da olmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eğlence mekanlarına öyle bir seçme hakkı versen sigara içmeyenler gidecek mekan bulamaz. bu sebeple öyle bir seçme hakkı verilmedi mekan sahiplerine. mekan itici durdu burda işletme sahipleri diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 malik said: sigara nargile kafelerde yasaklanması saçma .barlarda diskolarda yasaklanması saçma. Neden? Ben bara/diskoya gittiğimde zehirlenmek istmiyorum, ve beni devlet korumak zorunda. Bir de asıl yasak Temmuz 2009'da geliyor, bu alıştırma dönemi, o zaman açığı kapalısı kalmıycak, evden dışarıda hiçiçilmiycek heralde. Var mı ayrıntısını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sokak ve evinden başka yerde içilmeyecek olması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Bugün Mecidiyeköy Ortaklar Cad. girişinde 40'lı yaşlarda bir bayan polis arabasının içinde sigara içen memura "lütfen sigaranızı söndürür müsünüz? Bu yasağa ilk önce sizin uyup örnek olmanız lazım millete" dedi ve memur da özür dilerim haklısınız diyerek söndürdü sigarasını. İnsan formunda polislerimiz de varmış hala sevindim bu manzara karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Helal vallahi kadına, iyi cesaret varmış. Türk Polisine ben hayatta öyle birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 aktiftablet said: malik said: sigara nargile kafelerde yasaklanması saçma .barlarda diskolarda yasaklanması saçma. Neden? Ben bara/diskoya gittiğimde zehirlenmek istmiyorum, ve beni devlet korumak zorunda. nasıl yaw? devlet seni kendini soktuğun her durumda korumak zorunda değil ki. zaten yapamaz da. sigarayı bırakalı 2.5 sene oldu ama yani devlet bütün özgürlük-koruma ekseninde her seferinde korumayı seçerse hayat durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Şaşırdığın şeye bak.O kendini bu duruma sokmuyor ki , sigara içenler etrafını zehirliyor.Disko ve bar buna dahil.Sigara içmeyenlerin eğlenmeye hakkı yok mu? Ayrıca başkasının yaptığı bir şeyden zarar görüyorsa bunu yasaklamak zorunda.Mesela alkollü araba kullanmak neden yasakta alkol içmek yasak deil? Ya da ben senin evinin yanında zehirli kimyasallar üretsem diyelim ki lisansım da var her şeyimde tamam sadece dumanı sana yolasam nasıl olur? Başkalarını zehirlemenin özgürlüğü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 @aktiftablet: E sigara içilen ve içilmeyen barlar olmasına izin verilmeli. Sonuçta barlarda genelde sigara içenler çoğunlukta. İlla sağlık diyorsan barların sigara içilmeyen bölümler olur yada direk sigara içilmeyen barlar olur oralara gdersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 arabada iki kişi varsa yasak kısmını daha şimdi burdan duydum. daha neler demek istiyorum doğruysa. hem bütün bunlar kaçak güreş gibi geliyor bana vallahi. belki işime gelmediği içindir :/ tamam çok zararlı, tamam içmeyenler de zehirleniyor, sosyal haklar filan ama bu kadar beter bişeyse yasaklasınlar madem. iş oraya geldiğinde (ben dahil) herkes "eh lobiler izin vermez, çok paralar dönüyor" deyip çıkıyor işin içinden, ona kıl oluyorum. sen lobileri elleyeme, sittin senedir laylaylom sigara içirt, sağda solda sattırt, bin türlüsüne ayrı ayrı lisans ver, deneme ürünleri lömbür lömbür pazara sür, sonra bi gün löp diye hadi anacım sigara burda-burda-şurda-burda yasak diye karşıma çık... insan ister istemez mantığı filan bir yana koyup kıl oluyor mağdur olunca :/ antimodes de güzel söylemiş, eğer bahsekonu madde yasal ise, neden şahsi mülkler dahilinde tüketilmesine devlet karışıyor ki? halka açık yerlerde çamaşır suyu kullanamazsınız kokusundaki bilmem ne gazı zararlı diye kanun çıkıyor mu? öeh, bu da demagojinin dalağını yardığım an oldu. daha saçmalamadan gachayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ahah son parağraf imba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yasaklar ülkesi olduk. Çok yanlış bir uygulama. Yasaklamak yerine zorunlu yapmaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Theghosthand said: Şaşırdığın şeye bak.O kendini bu duruma sokmuyor ki , sigara içenler etrafını zehirliyor.Disko ve bar buna dahil.Sigara içmeyenlerin eğlenmeye hakkı yok mu? sigara içilmeyen barların açılmasını desteklersin o zaman, veya sigara içilmeyen barlara gidersin veya bar a gitmezsin. bu şey gibi benim içki içilen yerde durmam günah, müslümanlar eğlenemesin mi? veya adamın astımı varsa sen nasıl egzos dumanı üflüyorsun adamın yüzüne devlet onu da korumalı. aslında sorun lisansı ve uyarısıyla sigara içilebilen barlara izin verilmediği? niye tek uygulamaya gidiliyor? herkesin kendi bileceği iş bu kimse vatandaşı zorla sokmuyor ki içeri devlet korumak zorunda olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Bar alkol satışı yapılan ve içilen bir yer yani amacı bu.Sigara almak , içmek zorunlu deil.Ha bi sigara kabini yaparsın barın içine orda içersin buna karşı deilim(İçinde kendin durabilirsen).Müslümanlar eğlenmesin mi örneği ile ne anlatmak istediğin pek anlamadım.Dindar adamın içki satılan , içilen yerde eğlenme özgürlüğü var buna kimse karışmaz ama bara içki mi sattırmasın yani nedir anlayamadım?o zaman zemzemhane açarlar ona gider eğlenirler. Araba egsozuda öle benim bildiğim kafana göre egsoz takamıyorsun.Belirli bir filtre olmalı yani kafana göre duman attıramıyorsun bunun neyini tartışalım?yasak yani belli filtresi olmalı Gelelim devlet neden korumak zorunda olsuna sigaranın neden olduğu bir sürü hastalık var(40 yıl aralıksız içtiğinde akciğer kanser yapması kesindir, bazı kronik hastalıklar , mesane kanserine vs neden olur) ve bu sigaranın devlete ekonomik kazancından daha pahalıya mal oluyor.Sana dışarıdan sigarayı ucuza satarken ilerde hasta olduğunda almak zorunda olduğun ilaçları öyle bir fiyata sokuyor ki şaşırırsınız.İş gücü falan bahsetmiyorum.Birde bunu sen içmiyorsun adam seni hasta ediyor. Bilmem hatırlıyor musun otobüslerde falan sigara serbestti yasaklandı.12-24 saatlik yollar var ülkemizde.o zaman bu insanlar nasıl dayanacak kardeşim dendi.Şimdi iç bakalım otobüste sigara yaşlı teyzeler seni ne yapıyor. Aslında şunu kavramak gerekiyor sigara içmeyenler anormal değil sigara içenler sana , bana , kendine ,kendi çocuğuna , başkasının çocuğuna zararlı.Bu yasakla önünü kessinler büyük iş başarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bug olmuş topikte. düzeldi bu mesajla devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bişiler oldu mesajı ikinci kere attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar