khala Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 fm mantığıyla transfer yapılmıyor beyler sözleşmelerdeki tek bir madde için bile 3-4 gün uğraşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Fernando Meira G.Saray'da!.. Galatasaray'ın peşinden koştuu Portekizli futbolcu Fernando Meira ile her konuda anlaşma sağlandı. LİG TV'den Bahri Havadır'ın verdiği bilgiye göre Stuttgartlı futbolcuyla anlaşan Galatasaray yönetimi milli futbolcuyu ikna etmeyi başardı. Meira'nın bugün (Pazar) uçakla İstanbul'a geleceği ve Pazartesi günü de resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Michael Skibbe'nin ısrarla istediği oyunculardan biri olan ve stoper mevkiinde oynayan Fernando Meira 30 yaşında... (Ligtv.com.tr) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Geliyormuş İstanbula hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Kaliteli forvet alsalar bide.. Kalecide adam gibi alıcaklarsa alsınlar yoksa gidip yabancı diye ismi belirsiz getirmesinler, keşke ısakkson olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 fb ve gs ne dandik adamlar aldı kıs kıs gülüyorum ellerinde patlıycak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Beşiktaş çok süper dünya çapında adamlar aldı çünkü, Pana taraftarları hala ağlıyor giden dünya yıldızı sol bekleri için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ben en çok o zapçıkov mudur nedir ona hastayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Lig TV havaalanına muhabir yollamış bekliyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yazık adama gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 02.25'de Stuttgart'dan uçak geliyomuş bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Bakalım. Gerçekte çok izlemedim ama FM'de iyiydi Meira, en kötü ihtimalle FM09'da güzel kadrosu olcak GS'nin. Pek oynamasa bile Euro08 kadrosundaydı da aynı zamanda galiba Portekiz'in. Demek ki bir şeyler yapmış adam. İyidir heralde diye ümit ediyoruz. Şimdi bir kaleci lazım. Sonra da artık sağ bek mi olur kanat mı olur yoksa forvet mi bilmem ama fazladan bir transfer daha yapılırsa canavar olur takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben de heycanla bekliyorum gelsin imzayı atsın madem bi de oliviera mıdır nedir o gelsin kaleci aykut kalabilir itanje lavuğu belliki 4menajeri kafalayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Gelecek, gelecek.. Oliveira da gelecek benim güvenim tam yönetime. Açılcak topicim önümüzdeki günlerde :D http://forum.paticik.com/read.php?29,3404998 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bahri yatacak yerin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ahaha bahri ne diyecek acaba çok merak ediyorum. geçen sene de koneyi getirmişti bu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 saat geçmiş ne sitede haber ne havalimanında yine sallamasyon attırmasyon =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oliviera gelse güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 meira yi istanbula getirmis haldun ustune, 2+1 yillik sozlesme imzalamis imza toreni falan olacak mi belli olur aksama kadar resmi sitede aciklandiktan sonra.. kaynak derseniz adnan polat'la telefon gorusmesi yaptilar ligtv de orda anlatti baskan.. oliviera da 5 milyon euro istemis yillik, yok artik diyip 2.5 onermisiz kabul ederse gelecekmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 açın hemen topic. neden açılmamışsa hala. şaşırdım valla ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nası yaa unk? Meira için Tottenham devreye girdi diyorlar. Hiçbir yerde bu röportajın haberi de yok.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 unK said: meira yi istanbula getirmis haldun ustune, 2+1 yillik sozlesme imzalamis imza toreni falan olacak mi belli olur aksama kadar resmi sitede aciklandiktan sonra.. kaynak derseniz adnan polat'la telefon gorusmesi yaptilar ligtv de orda anlatti baskan.. oliviera da 5 milyon euro istemis yillik, yok artik diyip 2.5 onermisiz kabul ederse gelecekmis.. kaynaque ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kaynak Şöyle birşey var ama emin olamadım yine de. :S Resmi sitede açıklama yok. Webaslan'da da en son Meira'ya ada kancası haberi var. Hani başkan konuştuysa resmi siteye de koyarlar artık. unk canlı mı izledin sen emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 programa baglandi ve bunlari verdiginiz linkteki demeci verdi.. milliyet medyaspor ligtv sitelerinden duyurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 şöle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Transfer sayılmaz ama Gökhan Zan BJK'da kalmış. 850.000 YTL garanti, maç başına 25.000 YTL paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar