hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 nileppezdel said: Ya hayvanın biri top sağa gitmişken solda olan Lincoln'ün karnına tekme atmıştı hakem devam demişti siz Uğur sertti hakemler GS'yi kolladı bık bık laf atıyosunuz. Elle gol ata ata şampiyon olan takımın taraftarının söylemesi ayrı komik. Rewendor'un yazısına tamamen katılıyorum. Offside dan havadan penaltıdan gol atan takımın taraftarı desem ben sana cok mu iyi konya macını takmıssınız kafaya orda el yoktu varsa faul vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ofsayttan gol atan tek takım galatasaray mı? Yahu sezon başına 7-8 tane elle gol atılan dönemleri biliyoruz, oluyor böyle şeyler herkese. Her şeyi hile şike olarak görmemek lazım çok süper hakemlere sahip değiliz ki her şeyi iyi süzüp doğru karar versinler. Herkesin lehine de alehine de bol bol karar çıkıyor ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hozceri şaka yapıo ya :) el yokmus faul varmıs.adam ortalıgı karıstırmak için yazıo ciddiye almamak lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BiTcH_oFBaT said: rivaldo'dan sonra bence 2. fiyasko olucak. lol rivaldo milan'da fiyasko muydu? kime göre neye göre soruyorum zira 22 maç oynayıp ayrıldı. düzeltiyorum wikiden baktım şimdi avrupayla beraber 35 maç 7 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Volkan canavar gibi kaleci yahu, gitmesin bi yere. Zaten yabancı sınırı felan bi ayarlardayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mumu said: BiTcH_oFBaT said: rivaldo'dan sonra bence 2. fiyasko olucak. lol rivaldo milan'da fiyasko muydu? kime göre neye göre soruyorum zira 22 maç oynayıp ayrıldı. düzeltiyorum wikiden baktım şimdi avrupayla beraber 35 maç 7 gol heralde fiyasko. rivaldo barca da neler yaptı milan'da neler yaptı? 7 gol dışında hiç bişey yapmadı. adını bile duymadık. bu arada hakan şükür hakkıda: şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 10 milyon euro verilmişse volkana satması lazım fenerin. bana göre serdar kulbilge çok daha iyi bir kaleci volkandan gerçi oda ayrılmıştı.yabancı sorunu olmasa cidden satılabilirdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 adam bir sezon oynadı, 35 maça çıkmış 45-48 maçtan. nasıl fiyasko oluyor anlamadım ki? hadi onu geçtim, winningde milandayken ne frikik atardı rivaldo hatırlarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 10M vermez kimse sanmıyorum sallamasyondur bence;ama zaten 10 değil 15 te verseler Fenerbahçenin satıcak durumu yok şuan yabanı kontenjanı durumu oldukça sıkıştırıyor zaten şuan bile ... ps:Ya şu ülkede Fenerbahçe klübü ve taraftarı nasıl hala hakemlerden dert yanabiliyor anlamak mümkün değil direk hakem kararlarıyla kazanılmış o kadar çok maçları var ki anlatılabilicek saymakla bitmez;Galatasaray'ın da var Beşiktaş'ın da var 3 büyükler kayırılıyor zaten buna kimsenin itirazı yok ama elle kolla gol atıp lige farklı stiller kazandıran Fenerbahçe'nin yeri bambaşka lütfen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Galatasaray muhteşem bir forvet almış. hayırlı olsun. gslilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 formda bir ronaldinho, top diye oynar c.ronaldoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 o kadar para verirsen tabi o kadar maça çıkar :D ama yani bekleneni veremedi. sonra karısı mı sevgilisi mi ne sevmedi milanoyu. deniz diye tutturdu çekip gitmişti ülkesine mi ne. bide bu olunca bitmişti orda. ronaldinho yu italyada biçmesinlerde. materazzi gerçeği ile tanışıcak dsalkdsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 rivaldonun bir söyleşisini izlemiştim yunanistana transfer olduğunda. spiker soruyor, neden yunanistanı terchi ettiniz ? bu sizin kariyerinize pek yakışmadı biraz. rivaldo : alacaklarım kariyerime bakmıyor, özellikle ev sahibim :) yani adam için kaç maç oynadığı, kaç gol attığı değil, ne kadar para aldığı önemli. adamın umrunda mı milanda naptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 khala said: formda bir ronaldinho, top diye oynar c.ronaldoyla Formda Ronaldo iki sezon önce formda Ronaldinho'nun yaptıklarının iki katını yaptı bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 DINHO'S NUMBERS 1998-2001: Gremio - 35 appearences, 14 goals 2001-2003: Psg - 72 appearences, 25 goals 2003-2008: Bracellona - 207 appearences, 91 goals (on 2 February 2008 he played the 200th game at the Camp Nou against Osasuna) Club total: 314 appearences, 131 goals DINHO'S PALMARES Gremio: 1 league title (1999) Psg: 1 Intertoto Cup (2001) Barcelona: 2 Spanish league titles (2004-2005, 2005-2006) 1 Spanish SuperCup(2005) 1 Champions League (2005-2006) Brazil: 1 Copa America (1999) 1 Fifa World Cup(2002) 1 Confederations Cup (2005) INDIVIDUAL AWARDS 1999 Gremio top scorer Confederations Cup top scorer (6 goals) Best player of the Confederations Cup 2004-2005 FIFA World Player 2005 Golden Ball 2005-2006-Best player Uefa Best striker (2005) Best player of the year (2006) 2005, 2006, 2007 One of the best 11 players of the year Fifpro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kesinlikle ronaldinho derim ben. tabı bu ronaldonun kötü anlamına gelmez :) eğer bir imkanım olsaydı öncelikli sıralamamı ; ronaldinho >> kaka >> ronaldo yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sadece formdaki hallerinden bahsediyordum ben aradaki yaş farkına bakarsan o listenin normal olduğunu anlarsın. Bu sezon Manchester'da 48 maç 42 golle oynadı adam. Ronaldinho'nun göbeği izin vermez böyle bir olaya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yetenek olarak bakarsak Ronaldinho C.Ronaldo'dan 4-5 kat daha üst düzey daha kaliteli bir adam. Ama yetenekle başarı her zaman doğru orantılı olmuyor. Sırf rakamlara bakılırsa Ronaldinho'yla Ronaldo'yu üstüste koyup üstüne Lampard ve Ballack eklersek FB'li Alex'in seviyesine ulaşamıyorlar muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 İnamoto antremandayken Ronaldinho ile oynar top diye. Ama takıma katkısı ve oynadığı gerçekten üst düzey olan futbolla Ronaldo Alex'i de Ronaldinho'yu da katlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Cantona said: Galatasaray muhteşem bir forvet almış. hayırlı olsun. gslilere. kaynaks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Robbie keane geliyormuş Galatasaray'a; Reuters de bu konuda bir haber yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 haha keane yalan yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Keane'i Benitez istiyo Liverpool'a GS ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 robbie keane'i berbatov'a yaptığı bir asistten sonra geçen sene premier ligi izlerken yanımda arkadaşa söylediğim şey şuydu: ulan türkiye'ye gelse bu adam bi de gs forması giyse çocuğumu keserim.. yalnız robbie keane müthiş bir transfer olurdu da nereye koyacaksın o adamı? forvette ümit karanla mı oynatıcan pivot forvet lazım robbie keane için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 lol kariyer karşılaştırması yaptığınız adamların birinin 23 yaşında diğerinin 28 yaşında olması size pek anlam ifade etmiyor herhalde. 23 yaşında olanı yani cristiano ronaldo bu sezon dünyanın en iyi oyuncusu ödülünü garantiledi gibi. altın ayakkabıyı aldı, şampiyonlar ligi gol kralı oldu, ingiltere ligi gol kralı oldu, 2.lig şampiyonluğuna ve ilk şampiyonlar ligi şampiyonluğuna ulaştı. henüz 23 yaşında. 28 e geldiğinde bu saydıklarımın her birini 2yle 3 le çarpacaksınız, 2013 yılında paticik duruyor olursa demişti dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar