Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Ya hayvanın biri top sağa gitmişken solda olan Lincoln'ün karnına tekme atmıştı hakem devam demişti siz Uğur sertti hakemler GS'yi kolladı bık bık laf atıyosunuz. Elle gol ata ata şampiyon olan takımın taraftarının söylemesi ayrı komik. Rewendor'un yazısına tamamen katılıyorum.

Offside dan havadan penaltıdan gol atan takımın taraftarı desem ben sana cok mu iyi konya macını takmıssınız kafaya orda el yoktu varsa faul vardı
Sosyal ağlarda paylaş

Ofsayttan gol atan tek takım galatasaray mı? Yahu sezon başına 7-8 tane elle gol atılan dönemleri biliyoruz, oluyor böyle şeyler herkese.

Her şeyi hile şike olarak görmemek lazım çok süper hakemlere sahip değiliz ki her şeyi iyi süzüp doğru karar versinler. Herkesin lehine de alehine de bol bol karar çıkıyor ligde.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
BiTcH_oFBaT said:
rivaldo'dan sonra bence 2. fiyasko olucak.

lol rivaldo milan'da fiyasko muydu? kime göre neye göre soruyorum zira 22 maç oynayıp ayrıldı.

düzeltiyorum wikiden baktım şimdi avrupayla beraber 35 maç 7 gol

heralde fiyasko. rivaldo barca da neler yaptı milan'da neler yaptı? 7 gol dışında hiç bişey yapmadı. adını bile duymadık.

bu arada hakan şükür hakkıda: şaka gibi
Sosyal ağlarda paylaş

10M vermez kimse sanmıyorum sallamasyondur bence;ama zaten 10 değil 15 te verseler Fenerbahçenin satıcak durumu yok şuan yabanı kontenjanı durumu oldukça sıkıştırıyor zaten şuan bile ...
ps:Ya şu ülkede Fenerbahçe klübü ve taraftarı nasıl hala hakemlerden dert yanabiliyor anlamak mümkün değil direk hakem kararlarıyla kazanılmış o kadar çok maçları var ki anlatılabilicek saymakla bitmez;Galatasaray'ın da var Beşiktaş'ın da var 3 büyükler kayırılıyor zaten buna kimsenin itirazı yok ama elle kolla gol atıp lige farklı stiller kazandıran Fenerbahçe'nin yeri bambaşka lütfen ...
Sosyal ağlarda paylaş

rivaldonun bir söyleşisini izlemiştim yunanistana transfer olduğunda.

spiker soruyor, neden yunanistanı terchi ettiniz ? bu sizin kariyerinize pek yakışmadı biraz.

rivaldo : alacaklarım kariyerime bakmıyor, özellikle ev sahibim :)

yani adam için kaç maç oynadığı, kaç gol attığı değil, ne kadar para aldığı önemli. adamın umrunda mı milanda naptığı.
Sosyal ağlarda paylaş

DINHO'S NUMBERS
1998-2001: Gremio - 35 appearences, 14 goals
2001-2003: Psg - 72 appearences, 25 goals
2003-2008: Bracellona - 207 appearences, 91 goals (on 2 February 2008 he played the 200th game at the Camp Nou against Osasuna)
Club total: 314 appearences, 131 goals

DINHO'S PALMARES
Gremio: 1 league title (1999)

Psg: 1 Intertoto Cup (2001)

Barcelona: 2 Spanish league titles (2004-2005, 2005-2006)
1 Spanish SuperCup(2005)
1 Champions League (2005-2006)

Brazil: 1 Copa America (1999)
1 Fifa World Cup(2002)
1 Confederations Cup (2005)

INDIVIDUAL AWARDS
1999
Gremio top scorer
Confederations Cup top scorer (6 goals)
Best player of the Confederations Cup

2004-2005
FIFA World Player

2005
Golden Ball

2005-2006-Best player Uefa
Best striker (2005)
Best player of the year (2006)

2005, 2006, 2007
One of the best 11 players of the year Fifpro
Sosyal ağlarda paylaş

Yetenek olarak bakarsak Ronaldinho C.Ronaldo'dan 4-5 kat daha üst düzey daha kaliteli bir adam. Ama yetenekle başarı her zaman doğru orantılı olmuyor.

Sırf rakamlara bakılırsa Ronaldinho'yla Ronaldo'yu üstüste koyup üstüne Lampard ve Ballack eklersek FB'li Alex'in seviyesine ulaşamıyorlar muhtemelen :)
Sosyal ağlarda paylaş

robbie keane'i berbatov'a yaptığı bir asistten sonra geçen sene premier ligi izlerken yanımda arkadaşa söylediğim şey şuydu:

ulan türkiye'ye gelse bu adam bi de gs forması giyse çocuğumu keserim..

yalnız robbie keane müthiş bir transfer olurdu da nereye koyacaksın o adamı? forvette ümit karanla mı oynatıcan pivot forvet lazım robbie keane için..
Sosyal ağlarda paylaş

lol kariyer karşılaştırması yaptığınız adamların birinin 23 yaşında diğerinin 28 yaşında olması size pek anlam ifade etmiyor herhalde.

23 yaşında olanı yani cristiano ronaldo bu sezon dünyanın en iyi oyuncusu ödülünü garantiledi gibi. altın ayakkabıyı aldı, şampiyonlar ligi gol kralı oldu, ingiltere ligi gol kralı oldu, 2.lig şampiyonluğuna ve ilk şampiyonlar ligi şampiyonluğuna ulaştı. henüz 23 yaşında. 28 e geldiğinde bu saydıklarımın her birini 2yle 3 le çarpacaksınız, 2013 yılında paticik duruyor olursa demişti dersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...