Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Sabah said:
Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta Javier Saviola'nın gündeme gelmesi camiayı mutlu etti...

Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki sezon için düşündüğü oyunculardan biri olan Saviola için girişimlerini başlatması taraftarları coşturmaya yetti. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmenin hesaplarını yapan ve kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı takım, 28 yaşındaki forvet için düğmeye bastı.

İspanyol ekibinde forma şansı bulamadığı için ayrılmayı düşünen Saviola'nın gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirtildi. Takımlarını Devler Ligi'nde görmek isteyen taraftarlar da internet sitelerinde, "Javier Saviola'nın İnönü'de Beşiktaş formasıyla görmeyi çok istiyoruz" yorumunda bulundular.

Fason haber muhtemelen, ama görünce bi garip oldum. FM2009 oynarken bu adam beşiktaş'a transfer olmuştu ve ben içten bir "hass.git len ordan!" çekmiştim oyuna, ama şu an kendimi kötü hissediyorum, eğer bu transfer gerçekleşirse fm'ye saygım bir kat daha artacak ve hiçbir marjinal olayına tereddütle yaklaşmayacam.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen onca haber arasında en olabilecek şey budur bence,hatta fener ve gs istese bile alır.

Saviola şuan hayatının en mutsuz dönemlerini yaşıyor her halde,adam devre arasında verin bonservisimi gideyim oynatmayacaksanız dedi,yine vermedi Real.Ondan önce de sürekli transfer istiyordu,verin topumu gideyim diyordu.Adam gitmek için fırsat kolluyor resmen.Lakin pahalı adam,çok büyük paralar vermek gerek pek düşünmeden tüpçüde bunu yapıyor zaten,kimlere neler verdi.

Ha derseniz ihtiyacı var mı BJK'nin ? Bence yok ama forma satışından tut reklama kadar çok büyük gelir sağlanır,ama bu kadar çok kulubelerde bekledikten sonra eskisi gibi olur mu ? Bence olmaz.

Mustafa Denizli açıklama yapmış,Avrupa'daki gurbetçi futbolcuları izliyoruz,sene sonunda takıma 20 yaşın altında genç oyuncuları katacağız diye,eğer bu düşünülüyorsa ve o mevkide bir ton adamın varken bence gereksiz bir transfer,ama Saviola sonuçta :) isim ve görmekte isterim tabii formamızın altında onu

edit:Ayrıca FM'de en kolay alınabilen adamlardandı :P Maaşı pahalıydı ama Real'in B takımına şutlandığı için bonsevisi 3 milyon euro falandı galiba sabit olarak,maaşını sağlarsan ve kulubün biraz başarılıysa geliyordu hemen :P FM'ye saygı duymayı yıllar önce öğrendim ben hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
milliyet.com.tr said:
Bursaspor'da ilk transfer kaleci Runje

Bursaspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına start verdi. Yeşil-beyazlı ekibin listedeki ilk ismi ise Hırvat kaleci Vedran Runje.
Süper Ligi 2008-2009 sezonunun bitmesine 7 hafta kala, Bursaspor'da yeni sezonun transfer listesi oluşturulmaya başlandı. Takımın izin günlerinde yurtdışına çıkan ve futbolcu izleyen teknik heyetin listedeki ilk isminin bir dönem Beşiktaş'ın kalesini koruyan Hırvat kaleci Vedran Runje olduğu öğrenildi. 33 yaşındaki Hırvat kaleci 2006-2007 sezonunda Beşiktaş formasını giymişti. Daha sonra Fransa'nın Lens takımına transfer olan Runje ile görüşmelere başlayan Yeşil-beyazlı ekip, transfer dönemi başlamadan anlaşmaya varılarak sıkıntı çekmeyi önlemek istiyor.
Birebirdeki başarısı, refleksleri, iyi açı kapatabilme özelliği ve tecrübesi ile ismini duyuran Runje ile prensipte anlaşmaya varan Yeşil-beyazlı ekipte yeni sezonda futbolcularda revizyona gidileceği öğrenildi.

bursada ne işin var :( bjk formama runje yazdırıcam :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...