nocom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 muntari intere gitti 13 milyon pounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 barcelona hala kaleci almayarak beni delirtiyo artık yeter, peste seçmicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=87938&cat=170&dt=2008/07/26 Vatan gazetesinin haberine göre, Galartasaray yönetimi, Arda Turan ve Servet Çetin’e gelen transfer tekliflerini bir bir geri çevirirken, iki yıldız oyuncu, sarı-kırmızılı kulüpten ’yıllık ücretlerine zam’ talebinde bulundu. Cimbom’la sözleşmesi 2012 yılında sona eren ve yıllık 700 bin YTL alan Arda ile mukavelesi 2010’da bitecek olan ve senelik 1 milyon 200 bin YTL alan Servet, Avrupa takımlarına gidemediklerini ve maddi yönden kayıpta oldukları gerekçesiyle ’iyileştirme’ talebinde bulundu. GÖRÜŞME HAFTAYA Sarı-kırmızılı yöneticiler Arda’ya 1 milyon Euro vermeyi planlıyor. Ancak genç yıldız yıllık 1.5 milyon Euro talep ediyor. Senelik 1.2 milyon YTL alan Servet Çetin’in ise ücretinin 1.2 milyon Euro’ya yükseltilmesinde ısrarcı olduğu öğrenildi. Arda ve Servet’in, Avrupa kulüplerinin transfer teklifine yönetim ’olumsuz’ yanıt verdiği için alacakları rakama yakın bir ücreti ’zarar etmemek’ amacıyla istedikleri de vurgulandı. G.Saray yönetimi ise Arda Turan ve Servet Çetin’in menajerleriyle, gelecek hafta içinde bir toplantı gerçekleştirerek, oyuncuların alacakları ücretlerin ’iyileştirmesi’ konusunu tatlıya bağlamayı planlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 nocom said: muntari intere gitti 13 milyon pounda 13 milyon pound mu öha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 said: Senelik 1.2 milyon YTL alan Servet Çetin’in ise ücretinin 1.2 milyon Euro’ya yükseltilmesinde Bu sadece bana mı garip geldi? Arda'ya yıllık 1.5 vermeye kıyamıyorlarsa ölsünler. Humbero Suazo yine geçiyor bi alsak artık şu adamı izledim maçlarını cidden iyi adam, sol ayaklı, frikik de atıyor. İlaç olur forvete valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Servet YTL yerine Euro alacak işte 1.5 kat falan olacak aldığı para. Arda'ya da 1.2 falan verir bağlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Haa ben ikisini de aynı okudum ya ytl yada euro ama aynı okudum işte sfsdf :D Arda da hak etti yani. Madrid forumlarında taraftar Arda Ronaldo'ya çakar yarınları var demişler. Ronaldo 90milyonsa Arda 180milyon eder demişler. Almalarını istemişler :) Bi versler taraftara uyup 30-40 milyon da satsak mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bi de bağlayamayın da nasıl çöker gs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ha bu arada benim bu sene ısındı kanım ronaldoya. o da en hızlı futbolculardan olması dolayısıyle. bu açıdan ronaldo 35 40 yaşında bile olsa ardaya çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 E yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Rewendor said: Servet YTL yerine Euro alacak işte 1.5 kat falan olacak aldığı para. Arda'ya da 1.2 falan verir bağlarızabi nasıl bi hesap o. 1 euro 1.9 ytl iken nası 1.5 kat oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 real madridin taraftar sitesinde ronaldo da diretmeyin ardayı alalım yazmışlar. bence süper olur bir türk madrid te oynarsa ki ben fenerliyim. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9525011.asp?gid=229&sz=35408 bide manchester berbatovdan vazgeçmiş huntelar la ilgileniormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 fizban said: Rewendor said: Servet YTL yerine Euro alacak işte 1.5 kat falan olacak aldığı para. Arda'ya da 1.2 falan verir bağlarızabi nasıl bi hesap o. 1 euro 1.9 ytl iken nası 1.5 kat oluyo =) O kadar oldu mu euro yaa... Kopmuşum ben baya ekonomiden dünyadan. Tatil'in zararları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 1-2 senedir zaten en az 1.8 katı neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 huntelar = kezman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 aiko son yazdığın hakkında bir kaç görüşüm var: 1- kezman avrupadaki en kaliteli golcülerden biri ancak fenerde kendisini bulamadı veya bulmak istemedi 2- huntelaar kezmandan iyi bir oyuncu hızı olsun bitiriciliği olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kezman iyi bir golcü olsaydı ingiltere ve ispanyada tutunurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Aiko said: huntelar = kezmanlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Aiko said: huntelar = kezman Hakikaten yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Huntelaar da 25ine girecek daha transfer girişimi yok adama büyük liglerden , milletin Hollanda ligi gol krallarına bakış açısı değişti sanırım. Adam Ajax ile 82 maçta 70 gol atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 fmde paso inter alıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 huntelaar = kezman olsaydı geçen sene fener şl de final oynar fortis ve tsl yi alırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 tsl ve sampiyonlar ligi olabilir de, fortis zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Kezman 3 Huntelaar eder - Sinan Engin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 adebayor satılırsa arsenalin ilk tercihi huntelaar. kezman'dan ders aldı insanlar. afonso alves'i de boro aldı yani. üst düzey bir takım alamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar