Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berber sorunsalı

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

ben de suadiyede oturuyorum.
bostancı tren istasyonunun yakınında caminin az ilerisindeki kavşağın köşesindeki berbere gidiyorum 10 yıldır. memnunum, 14 e kesiyo şu an.
yani abartı birşeyler değil bildiğin berber arıyosanız gidin derim. kaliteli adamlar, üstelik fenerliler. ben de fenerliyim np : )
Sosyal ağlarda paylaş

kendin kesmeyi öğrenmek: önce kulaklarının üstündekileri kesersin elin alışınca, bir ince tarakla foullerini kesersin biraz biraz daha alıştımı azcık uçlarından alırsın, sonra zamanın yokken yada tatildeyken, üstleri azcık kısaltırsın, sonra her yerden kısaltırsın spreyle karıştrısın saçlarını, sonra saçını kesecek kurbanını arasın, sonra kurban sayısı artıkça bi bakarsın aa haketen kesiyorum artık.. zamanlad makas izlerin iyice seyrekleşir, sen ve çeverenin fahiş fiyatlar ödemesini en gellersin, onlarda sana ara makası, yeni makaslar, makine alarak jestler yapar bu böle de gider..
Sosyal ağlarda paylaş

esnaf berberleri harikadır candır..9 milyona saç sakal artı saç yıkama..hehe..küçükyalı minibüs yolunda bi tane amca vardı.atatürk caddesinin oralarda...efsanedir o amca..hangi takımı tutuyon..noolcak bu fenerin/cimbomun hali..gündemdeki başlıklarla ilgili sohbetler..resetlenmiş ve traş olup paklanmış bi halde çıkarsın berberden oh mis..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ya bu berber sıkıntısı bende de var, adamlarla iletişim kuramıyorum, çok kısa kesme diyorum, hiç kesmiyor. düzelt işte biraz diyorum "öyle dersen 3e vururum" diyor. Arkadaş tavsiyesiyle bi berbere gittim. önce adamın yerde duran aynasına tekma attım, sonra da askılığını devirdim, bir daha da gitmedim adamların sağlığı için. Kuaföre gittim, adam yüzüme maskeler falan sürdü oraya da gitmedim bir daha, elli kere değiştirdim en sonunda ilkokuldayken gittiğim bir amca vardı şimdi yine oraya gidiyorum, tabi adam artık amca değil dede olmuş ama çok özenli traş ediyor ve 7 lira alıyor:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...