matama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ben isyerinin yaninda kazaskerde gidiyorum 15 kagit iyide kesiyorlar ilgini cekerse, kazasker caminin ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Salon veysele gitmişin sen galiba orası bildiğin pahalı ünlülerin berberi zaten =) Saçların abartı uzatmadığın sürece 20 milyona saç+saç+yıkama (sakal yok dsfdg) kadıköyden yeşilköye gelceksen saç kesimine söliim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ben de suadiyede oturuyorum. bostancı tren istasyonunun yakınında caminin az ilerisindeki kavşağın köşesindeki berbere gidiyorum 10 yıldır. memnunum, 14 e kesiyo şu an. yani abartı birşeyler değil bildiğin berber arıyosanız gidin derim. kaliteli adamlar, üstelik fenerliler. ben de fenerliyim np : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 benden 70 isteyende işte o caminin karşısındaki iddaacının yanındaki berber gitme sakın fenerlide değiller:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 20-25 bile pahalı be ben 10ytl veriyorum berbere içim acıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 urmesque said: e yuh ama. burda en pahalı bayan kuaförü bile 35 ytl.ye falan kesiyor. neresi orası..iyi kesiyolarsa kırık aldırtayım gelip=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hacı 10dan fazla verilir mi lan berbere siz kuaföre gidiosunuz o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 kendin kesmeyi öğrenmek: önce kulaklarının üstündekileri kesersin elin alışınca, bir ince tarakla foullerini kesersin biraz biraz daha alıştımı azcık uçlarından alırsın, sonra zamanın yokken yada tatildeyken, üstleri azcık kısaltırsın, sonra her yerden kısaltırsın spreyle karıştrısın saçlarını, sonra saçını kesecek kurbanını arasın, sonra kurban sayısı artıkça bi bakarsın aa haketen kesiyorum artık.. zamanlad makas izlerin iyice seyrekleşir, sen ve çeverenin fahiş fiyatlar ödemesini en gellersin, onlarda sana ara makası, yeni makaslar, makine alarak jestler yapar bu böle de gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 50-70 arası fiyatlar yazılmışta abi ne yapıyolar anasını satıyım 70 milyona. saç sakal yıkmasıda adam gibi berberde 10-15 milyona yapılıyo bir çok adam gibi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 esnaf berberleri harikadır candır..9 milyona saç sakal artı saç yıkama..hehe..küçükyalı minibüs yolunda bi tane amca vardı.atatürk caddesinin oralarda...efsanedir o amca..hangi takımı tutuyon..noolcak bu fenerin/cimbomun hali..gündemdeki başlıklarla ilgili sohbetler..resetlenmiş ve traş olup paklanmış bi halde çıkarsın berberden oh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 benim 15 senelik berberim war erenkoyde minubus caddesinin bi alt sokakta 17 kaat mi ne sac sakal yikama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 abi berbere değil kuaföre gidiyosunuz sonra neden bu kadar hesap çıkardı diyosunuz. ben 10 kağıttan fazla verdiğimi hatırlamıyorum berbere. hani bi de her şeyi yapıyo adam özensiz kesmiyo, yıkıyo ediyo falan, muhabbeti de cabası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Küçükyalıda aslanlar gibi serdar abim war :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oha 70 milyon mu sen saç mı kestirdin saç mı ektirdin sdfsdfs verilir mi okadar para oraya yahu.70 lirayı bankaya yatır faizini ye sdfsdfsf ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ya bu berber sıkıntısı bende de var, adamlarla iletişim kuramıyorum, çok kısa kesme diyorum, hiç kesmiyor. düzelt işte biraz diyorum "öyle dersen 3e vururum" diyor. Arkadaş tavsiyesiyle bi berbere gittim. önce adamın yerde duran aynasına tekma attım, sonra da askılığını devirdim, bir daha da gitmedim adamların sağlığı için. Kuaföre gittim, adam yüzüme maskeler falan sürdü oraya da gitmedim bir daha, elli kere değiştirdim en sonunda ilkokuldayken gittiğim bir amca vardı şimdi yine oraya gidiyorum, tabi adam artık amca değil dede olmuş ama çok özenli traş ediyor ve 7 lira alıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 70 milyon istedi bende 20 milyon verdim gerisini getiririm dedim daha götürmedim de said: yuh götürmeyi bırak bi sopa kap git döv adamı o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oha 70 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yuh lan parisli cemile 25 veriorum ben. gerçi ankaradayken veriom, bak antalyada şimdi orduevine gidecem, 1.25 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Asteroth said: 70 milyona ne traşı ya? Üstüne biraz daha koyulup Rus'a gidilir o parayla. nerdeeenn nereye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 lan ben 50 milyona önünde müşteriye özel mini tv si olan lüks berbere traş olmuştum 70 milyona striptiz yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ginaly said: yuh lan parisli cemile 25 veriorum ben. gerçi ankaradayken veriom, bak antalyada şimdi orduevine gidecem, 1.25 ytl. ahahah orduevi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 gitmeme kararı aldım uzun bi süre ama saçlar papaz oldu ne yapcam bilmiyorum niahahhahaha berber dokunuşu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Berbere 20-30 ytl vermedim,verene saygı duyarım . asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 urmesque said: ginaly said: yuh lan parisli cemile 25 veriorum ben. gerçi ankaradayken veriom, bak antalyada şimdi orduevine gidecem, 1.25 ytl. ahahah orduevi =) sakallı git hatta, nizamiyeden berbere kadar eşlik etsinler direk, hiç yorulma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar