khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Yarın ki gazetelerde yazar artık : "Hükümet karar aldı : "Başbakan'ın 3 çocuk politikasından dolayı, bilgisayar oyunları yasaklandı " malum bu sıralar 4.Murat gibi kendisi. kapalı alanda sigara yasak,alkol yasaklanıcak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Esh said: 10 ya$inda ilk bilgisayar 1000€ 11'inde ilk kiz arkada$a dondurma alma 2€ 12'de bir paket condom 7€ 13'unde babanin kartiyla telekizlarla LAN PARTY.. paha biçilemez. Ahahah super Bu olay tam Cartmanin yapacagi is. Southparkta izlesem sasirmazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bizim zamanımza bölemiydi .. en erotik oyunumuz kızlara borudan külah atmaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 borudan külah almak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 tüf tüf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Zheld said: bkz. Xhunaryon Evet, arena yapmaktan ç*künü ellemeye vakit bulamıyor garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Hardter said: saeros un cinsel hayatı ölmüştür en azından bi aralar canlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Fragdolls kızlarının fotolarını oyun dergilerine ikide bir basarsan bu olur işte. UK Team USA Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 US team le her oyunda kapışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Absolut said: Bilgisayar oyunları gençlerin cinsel hayatını öldürüyor!!! Evet evet sadece gençleri etkiliyor belli yaşın üstü için herhangi bir yan etkisi yok :) lol gencler dusunsun mirim, katiliyorum edik; ote yandan gozden kacirdigimiz nokta var, simdi karim mudahale etti; yahu cocuk 30K$ harcamis, teorik olarak bunun tamami iki kiza verilmis olamayacagina gore, muhtemelen o paranin buyuk kismi oyunlarin oynanacagi sisteme yatirilmistir. e oyle sistem alsam birak 13 yasinda veledi benim bile cinsel hayatim biter herhalde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Zaten bizim milleti ilgilendirmiyor boyle haberler.. Elin cocugu 12-13 yasinda cinsel hayati tadiyor, 20 yasina geldiginde ortalama bi Turk'un hayati boyunca tadacagindan daha fazlasini tatmis oluyor zaten. O yuzden bu tur haberlerin onlar ustunde vurucu etkisi daha fazladir heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kalite oyundur, cekiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bilgisayar oyunları gençlerin cinsel hayatını öldürüyor!! yalan bu... deli gibi asiliom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 foyaları ortaya çıkmasın diye böyle bi yalan söylemiş olamazlar mı? Bişey yapmıyoduk valla sadece bilgisayar oynadık gibi? eregorn said: Bilgisayar oyunları gençlerin cinsel hayatını öldürüyor!! yalan bu... deli gibi asiliom ben cinsel hayat diyo elizabethsel hayat değil :P Miami de oturupta haala asılıyosan solunda yada sağında pencere vardır ceronimo diye o pencereye koş dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ultima dan önce 3 hatundun ultimadan sonra 1 hatuna düştük :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 GwindonSurion said: foyaları ortaya çıkmasın diye böyle bi yalan söylemiş olamazlar mı? Bişey yapmıyoduk valla sadece bilgisayar oynadık gibi? eregorn said: Bilgisayar oyunları gençlerin cinsel hayatını öldürüyor!! yalan bu... deli gibi asiliom ben cinsel hayat diyo elizabethsel hayat değil :P Miami de oturupta haala asılıyosan solunda yada sağında pencere vardır ceronimo diye o pencereye koş dfsdf sevgilim var benim... ona sakliom ben kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 yok wow'dan hatun kaldıran var... valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Kucakta laptop ile WoW oynamak cidden erkekler için riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bence laptop icin riskli. //oy bloodelfleröeargh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 venom said: bence bu oyunu kucakta laptopla oynamak riskli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 linki var bende isteyen pmlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ahahah pc bi de..atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 pm attim bapzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar