khalad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Yarın ki gazetelerde yazar artık : "Hükümet karar aldı : "Başbakan'ın 3 çocuk politikasından dolayı, bilgisayar oyunları yasaklandı " malum bu sıralar 4.Murat gibi kendisi. kapalı alanda sigara yasak,alkol yasaklanıcak falan
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Esh said: 10 ya$inda ilk bilgisayar 1000€ 11'inde ilk kiz arkada$a dondurma alma 2€ 12'de bir paket condom 7€ 13'unde babanin kartiyla telekizlarla LAN PARTY.. paha biçilemez. Ahahah super Bu olay tam Cartmanin yapacagi is. Southparkta izlesem sasirmazdim.
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bizim zamanımza bölemiydi .. en erotik oyunumuz kızlara borudan külah atmaktı
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Zheld said: bkz. Xhunaryon Evet, arena yapmaktan ç*künü ellemeye vakit bulamıyor garibim.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Hardter said: saeros un cinsel hayatı ölmüştür en azından bi aralar canlıymış
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Fragdolls kızlarının fotolarını oyun dergilerine ikide bir basarsan bu olur işte. UK Team USA Team
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Absolut said: Bilgisayar oyunları gençlerin cinsel hayatını öldürüyor!!! Evet evet sadece gençleri etkiliyor belli yaşın üstü için herhangi bir yan etkisi yok :) lol gencler dusunsun mirim, katiliyorum edik; ote yandan gozden kacirdigimiz nokta var, simdi karim mudahale etti; yahu cocuk 30K$ harcamis, teorik olarak bunun tamami iki kiza verilmis olamayacagina gore, muhtemelen o paranin buyuk kismi oyunlarin oynanacagi sisteme yatirilmistir. e oyle sistem alsam birak 13 yasinda veledi benim bile cinsel hayatim biter herhalde =P
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Zaten bizim milleti ilgilendirmiyor boyle haberler.. Elin cocugu 12-13 yasinda cinsel hayati tadiyor, 20 yasina geldiginde ortalama bi Turk'un hayati boyunca tadacagindan daha fazlasini tatmis oluyor zaten. O yuzden bu tur haberlerin onlar ustunde vurucu etkisi daha fazladir heralde..
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bilgisayar oyunları gençlerin cinsel hayatını öldürüyor!! yalan bu... deli gibi asiliom ben
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 foyaları ortaya çıkmasın diye böyle bi yalan söylemiş olamazlar mı? Bişey yapmıyoduk valla sadece bilgisayar oynadık gibi? eregorn said: Bilgisayar oyunları gençlerin cinsel hayatını öldürüyor!! yalan bu... deli gibi asiliom ben cinsel hayat diyo elizabethsel hayat değil :P Miami de oturupta haala asılıyosan solunda yada sağında pencere vardır ceronimo diye o pencereye koş dfsdf
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ultima dan önce 3 hatundun ultimadan sonra 1 hatuna düştük :S
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 GwindonSurion said: foyaları ortaya çıkmasın diye böyle bi yalan söylemiş olamazlar mı? Bişey yapmıyoduk valla sadece bilgisayar oynadık gibi? eregorn said: Bilgisayar oyunları gençlerin cinsel hayatını öldürüyor!! yalan bu... deli gibi asiliom ben cinsel hayat diyo elizabethsel hayat değil :P Miami de oturupta haala asılıyosan solunda yada sağında pencere vardır ceronimo diye o pencereye koş dfsdf sevgilim var benim... ona sakliom ben kendimi...
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 yok wow'dan hatun kaldıran var... valla!
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Kucakta laptop ile WoW oynamak cidden erkekler için riskli.
venom Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bence laptop icin riskli. //oy bloodelfleröeargh..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 venom said: bence bu oyunu kucakta laptopla oynamak riskli :D
Öne çıkan mesajlar