Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAR Kaybediyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

aoc yi sevmeyen ona bok atıyo swg yi sevmeyen ona bok atıyo wow u sevmeyen ona bok atıyo

burada belirtmişim işte
herkes kendi olumsuz görüşlerini genelliyor
yorum yapıyorum çünkü snir oluyorum sinir olduğum şeyi de belirtebilirim
Mesaj tarihi:
WaR'da bilinen Open Betalardan (WoW misali) olmayacak sadece.

Stress Testler yapacaklar şu an Closed Beta'ya girememiş kişilerle:

Herkes şu zone'a gitsin
Herkes şu saatte girsin
Herkes şu instance'ı yapsın

gibi.
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
GwindonSurion said:

aoc yi sevmeyen ona bok atıyo swg yi sevmeyen ona bok atıyo wow u sevmeyen ona bok atıyo

burada belirtmişim işte
herkes kendi olumsuz görüşlerini genelliyor
yorum yapıyorum çünkü snir oluyorum sinir olduğum şeyi de belirtebilirim

alti cizilmesi gereken kelime
GORUS
benim gorusume gore aoc boktan yetersiz bi oyun olacak
asla basarili olamayacak wow ise sikilmasam hala dunyanin en zevkli oyunudur ende basarili
Mesaj tarihi:
Link verdiğim en son yapılan röpörtajda open beta hiç yapmıycaklarını söylemişler, en azından büyük ihtimal.

Belki son 2-3 gün serverın kapasitesini denemek için yapabilirler.
Mesaj tarihi:
bingildak said:
Link verdiğim en son yapılan röpörtajda open beta hiç yapmıycaklarını söylemişler, en azından büyük ihtimal.

Belki son 2-3 gün serverın kapasitesini denemek için yapabilirler.

Evet ve zırvalamişlar
Mesaj tarihi:
Bence War yapımcılarının şuan keyfi gayet yerinde ve herşey istedikleri gibi gidiyo... bu tarz şeyler bu tarz şirketler için tamamen strateji kanımca... inanın ki, mytic+ea istese oyunun tanıtım posterini apartmaninizin duvarına asar, hatta kapıcınız ekmekle beraber War kitapçığı fln asar kapıya sabah :)) fakat şuan ki olumsuz tepkiler bile 'aman öf çıksın artık, öf bıktım neden çıkmıyo hala' gibi cümleler oyun çıktığında daha yoğun bi coşkuya dönüşecek... merak etmeyin neyin nasıl düşünülüp nereye varıcağını biliolar... ki şunu sölemeden edemicem... yaklaşık 6-7 senedir oynuyorum mmo oyunlar.. War dan çok daha fazla zevk alıcaksınız... wow güzel grafikli hoş vakit geçirilicek başarılı bi oyun... Ama War Daoc gibi adam keserken heycanlanıp ter döküceyiniz hatta ........ bi oyun olucak :))
Mesaj tarihi:
Resh said:
Bence War yapımcılarının şuan keyfi gayet yerinde ve herşey istedikleri gibi gidiyo... bu tarz şeyler bu tarz şirketler için tamamen strateji kanımca... inanın ki, mytic+ea istese oyunun tanıtım posterini apartmaninizin duvarına asar, hatta kapıcınız ekmekle beraber War kitapçığı fln asar kapıya sabah :)) fakat şuan ki olumsuz tepkiler bile 'aman öf çıksın artık, öf bıktım neden çıkmıyo hala' gibi cümleler oyun çıktığında daha yoğun bi coşkuya dönüşecek... merak etmeyin neyin nasıl düşünülüp nereye varıcağını biliolar... ki şunu sölemeden edemicem... yaklaşık 6-7 senedir oynuyorum mmo oyunlar.. War dan çok daha fazla zevk alıcaksınız... wow güzel grafikli hoş vakit geçirilicek başarılı bi oyun... Ama War Daoc gibi adam keserken heycanlanıp ter döküceyiniz hatta ........ bi oyun olucak :))

So say we all.

ps. wow beni terletirdi :p
Mesaj tarihi:
bende bilmem kac bişi bişi seneidr mmorpg oynuyorum, bende cok oyun bekledim öle böle değil cok cok cok cok uzun sure bekledim oyunları.

ama when will it be released sorusuna "when its done" cevabını almakla, off cok şaane olcek parmklaınızı yiyiceksiniz öle super böle mutiş olucak cevabını almak arasında fark var.

mytic'i acıkcası güvence olarak görmüyorum pek, tecrubeleri var ama üstüne bişey koymuş kendilerini geliştirmiş gibi durmuyolar hiç, öbür yandan paul barrnett cok tırt bi insan, daha öbür yandanda EA'dan öle şüpheliyimki muhtemelen genlerime işledi, genetik hafızam yüzünden cocuklarım falan EA adını gördüğünde ters yöne koşucak.
Mesaj tarihi:
bingildak said:
AoC mükemmel olmaktan çok uzak ki daha release bile olmamış bir oyunu mükemmel sıfatıyla bir arada kullanmak çok yanlış. Oyunu mükemmel yapan bir çok özellik vardır, bunların daha sadece bir kısmı sizin görüşünüze sunumdu. Tabii şahsi görüşler olabilir ama WoW o kadro, bütçe ve altyapıyla bu kadar yıldır oyunu "mükemmel" yapamadıysa bir nedeni vardır. Ama gelgelelim, şöyle bir durum var, funcom ne kadar tabiri caizse kıytırık diye hitap ettiğimiz bir şirket olsa da verdiği tarihte oyunu piyasaya sürdü ve genel olarak beta oyuncusu oyundan gayet memnun. WAR'a baktığımızda nerdeyse 1 yıl geçikmeli ve beta oyuncuları şu an oyundan gayet mutsuz (yine genelleme yapıyorum, tanıdığım kişilerden, tanımadıklarımdan değil...). Arkadaşımı oynarken izledim ve CE aldığıma lanet ettim, oyun resmen, bildiğiniz, internet kafede ortaokullu, liseli bebelerin oynadığı knight online'a benziyor. O kadar testinden sonra o kadar affedilmez, oyunu oynanmaz kılan bug var ki. Sanırım bunlar NDA'e girmiyodur, giriyosa da editlensin.

WAR 1 yıl geçikmeden sonra oyunu o göründüğü halinden tamamen farklı ve gelişmiş bi halde çıkarmazsa harbiden yazıklar olsun, 4 gözle oyunu bekliyodum, halini görünce "Ehh, CE aldık, girerim arada sırada" düşüncesine döndüm. Ayrıca AoC aldım. WAR belki genelleme yaptığım gibi büyük bir kitle kaybetmiyor ama 1 yılın yapıcağı geçikme kesinlikle olumlu sonuçlanmaz.

Tekrar söylüyorum, şahsi görüşlerdir kimse katılmak zorunda değil.

Simdi canim arkadasim iyi guzel diyorsunda sallamissin ya kafandan :)

Funcom verdigi tarihten nerdeyse 1 yil gecikmeli olarak surdu piysaya.. 20 mayis dedikleri evet en son 2. ertelemeden sonra verdikleri tarihti.. + Funcom kiytirik bir sirketmi bence birdaha bak.. sirf microsofttan vista games olsun diye aldiklari para yeterli be kiytirik sinifini gecmeye..

diger konuya gelirsek cikmamis oyuna mukemmel demek ki teoride su siralar oynamaya baslamis insanla olabilir :) early acces ler ile tam saatini bilmiyorum onun yaninda diyelim warhammer ile kiyaslicaz bu oyunu ne yapiyoruz

www.community.ageofconan.com a
sonrada
www.warhammeronline.com
a giriyoruz aldiklarin odullere bakiyoruz war icin yanda awards menusu var aradaki farka bakiyorsun kimler ne odul varmis zaten anlarsin..

Onun yaninda betasina basvuran sayisina bakiyorsun warhammerde 700k sinirinda aoc 1milyonu gectik diye aciklama yapti..

cikmamis bir oyuna mukemmel demek sacma olur tabi ama hangisinin daha yakin oldugu asikar..

Warhammer i bende bekliyorum aoc oynayacagim ama warhammerida sirf daoc a saygimizdan alip en azindan kutuphanemize koyariz :)
Mesaj tarihi:
Kıytırık derken Blizzard ve EA mytic karşılaştırması yapıyodum ve evet, bence o şirketlere göre çok daha kıytırık. Ayrıca onu yazarken ki amacım AoC u aşağılamak değildi, sadece biri AoC mükemmel gibi bir şeyler söylemişti, betadan daha yeni çıkan bir oyun mükemmel olamaz demek istemiştim, hangi şirket kim yaparsa yapsın. Ama tabii WAR'dan daha iyi olduğu şüphesiz, en azından şu an için, bundan 5 ay sonra oyun end-gamede oyun tıkanır veya buna benzer bi şey olabilir kimse bilemez, aynı şey WAR'dada olabilir tabii.

O awards falan fistan beni hiç sallamıyor, hangi oyun çıksa "OMGWTF BEST GAME OF THE YEARRRR!!1111!" yazıyor. LOTRO'un sitesine bak milyonlarca reward var, oyun kanımca 5 para etmez çıkmaz sokak.

Ve kesinlikle katılıyorum AoC her bakımdan WAR'dan şu an daha iyi durumda, zaten başlığın temelde açılma nedeni buydu, bunu tartışmak istedim, WAR nasıl bu kadar kaybetti. Veya, ben kaybettiğini düşünüyodum ki çoğunluğa göre marketingden dolayı. Ne kadar malın iyi olursa olsun, hayali fikirler ve görsel olmayan iyi bir reklam yapmaz, oyunu 1 yıl ertelersen WAR oynamak insanlar bile AoC alır. Bu insanlar WAR çıktığında WAR'A geçer yada geçmez bilinmez.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

ama when will it be released sorusuna "when its done" cevabını almakla,

oyunu wowdan arakladıkları gibi bu lafı da blizzarddan araklamışlar hehe

lan!!! yoksa zaten blizzard mı kastediliyor burda
Mesaj tarihi:
Cuce said:
mthic de nerde o cesaret huunum

o değilde oyun cıkmadan nasıl ödül alıyo?

alla alla :) görende Mytic te 10 yıl çalışmış sanar :) ama benim bildiyim Mytic gurur yapar bunu :P
Mesaj tarihi:
aynı şekilde yapılan bir diğer argüman da "sonra çıkan kazanır çünkü ilk çıkandan tatmin olmayanları kendine çeker", yani gavurun tabiriyle 'it goes both ways'. en nihayetinde anlamsız spekülasyon olmaktan ileriye geçmiyor bunlar.

tabii yıl sonuna varmadan çıkarmaları lazım ki çıkarırlar artık herhalde..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...