Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Anlamadım ama anlasaydım da katılmazdım. -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bas git, pve'ci. "Oooo! Bana bakın! Frostbolt spamliyorum!" Ayrıca katılmıştım ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 said: Warlocks should never be able to out DPS a Mage with no pet out. Peti varken geçebilecek demek ki d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ben frostbolt spamlemiyorum ayrıca benim muhteşem oluşumun sebebi rotasyonlarda değil oyun hakimiyetimde. ARTI Sen bana katıldığına göre ben haksızmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bu köşede Ekmekkkk!!! 1. kalite buğday unundan taş fırında üretilmiş oluuppp... *Alkış ve çığlık sesleri* Ve bu köşede de bir önceki maçında rakibiyle yenişemeyen ve ringlerden dost olarak ayrılan Xuuuunnnnn!!!!ariiiyoooonnn!! *Bilimum "sarcasm effect"i" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bana katılmayanlara katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 koskoca expansionı tek konudan tartışıyorsak bu bölümü kapatalım, bilgisayar oyunlarına 3 tane sticky koyarız, wow tbc wotlk diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bu konuda arcane haklı 146 sayfa çorba olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Gangren istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Release'e kadar böyle devam ediyoruz arkadaşlar. Her hafta talent tree değişiyor, hergün yeni şeyler ekleniyor. Hepsine birer konu açılır öbür türlü, altından kalkamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ohyeah said: priest kasıcam ancak WOTLK ile nasıl olur? yani 2v2 de rahat yer olur mu. priest kasmış olan varsa bi anlatsın :) Güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Tier tokenları gibi ayır topicleri. Hunter warlock mage bi topic mesela. bi daha okudum da çok kötü bir fikirmiş. iyigeceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ekmek said: Tier tokenları gibi ayır topicleri. Hunter warlock mage bi topic mesela. bi daha okudum da çok kötü bir fikirmiş. iyigeceler. haha bence de yat abi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sparkcaster said: cooldownlı 4 saniye süren saçma sapan bir "BENDEN UZAKLAŞIN DÖNÜYORUM LOLOL" skill i, Nasıl bir tabirdir bu, gece gece ne güldüm ya :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Adam haklı ama sırf yer doldursun diye eklenmiş birşey.Animasyonu bile komedi adam kasar be wc'ın tarih olmuş grafiklerindeki animasyonu bile 10 basar özelliği geçtim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 [ümitsiz]şaman pvpsi nasıl oalcak? iyi olacak değil mi?[/ümitsiz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 o kadar post atılmıs bi dün aksam gelen patch hakkında bilgi verilmemis :) www.mmo-champion.com shamanda elementalin pek bi sorunu kalmamıs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Eye of the Storm (Tier 4) changed to give you a 23/46/70% chance to avoid interruption caused by damage while casting Lightning Bolt, Chain Lightning, Lava Burst and Hex spells. haha sonunda be. wrath of air de 10% spell haste idi 5% e nerflenmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 BabacumMostors said: [ümitsiz]şaman pvpsi nasıl oalcak? iyi olacak değil mi?[/ümitsiz] CC verdiler deli gibi, gayet iyi olacak shaman pvpsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eye of storm iyi olmuşya, elemantal iken farm yapmak daha kolaylaşıcak bide warrior furydeki "Intensify Rage'i" arms atsalar çok iyi olurdu furyde pek rage sorunu pvpde çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Glyph - Windfury Weapon 01 (Shaman) (Class: Shaman) - The attack power bonus on the additional attacks granted by Windfury Weapon is increased by 40%. oha nası bi glyph bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 intensfy rage cok komik bi talent zaten, furyle dps yaparken aggro alsan ölürsünki zaten, artık corpse run yaparken harcarsın rage'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 shaman kasıorum bakalım ne olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Az önce inceledim de ya bu glyphleri üretebilmek feci zor olacak. Ya da burada yazılı özellikler 80. seviyeye geldiğimizde çerez şeyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 shaman cc olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar