scorch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 lan lan lan ?!? gerekirse cat form u feda edeyim dokunmayın lan lifebloomuma =( ayıp lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Lifebloomu zayıflatır, diğer hot büyüleri güçlendirirler, pek birşey farketmez gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 scorch said: lan lan lan ?!? gerekirse cat form u feda edeyim dokunmayın lan lifebloomuma =( ayıp lan! lifebloom u toptan kaldırsınlar cat e %5 crit up %10 dmg up versinler feda olsun lifebloom ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Zehiri yayın zhevra alın dıyolar tabı recruıt a friend muabbetı yapılmıştıda bunu gorememıstım patide link Ben pek beğendim bineği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 orc'a olmamış. ben onu söyliyim kurduma binmeye devam ediim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Türkiye'den çalışmıyormuş bu olay. Sinir oldum şimdi miss gibi alt kasacaktım 3x. said: Are all players eligible to use the "Recruit A Friend" service ? Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to use the "Recruit A Friend" service: Austria, Finland, France, Germany, Italy, the Netherlands, UK, Norway, Sweden, Greece, Ireland, Belgium and Spain. Players from outside of these countries; players with trial accounts, or with full accounts with five referrals from the " Recruit A Friend" service currently pending, are ineligible. Edit: Yazdıklarınıza dikkat lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Pardon valla acayip sinirlendim olaya. Resmen ikinci sınıf muhamele görüyormuşuz. Bu derece olduğunun farkında değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hemen atlamayın öyle, araştırın bi. sitede yazan Are all players eligible to "Recruit-A-Friend"? Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to "Recruit-A-Friend": Austria, Finland, France, Germany, Italy, Holland, UK, Norway, Sweden, Greece, Ireland and Spain. Players from outside of these countries; players with trial accounts, or with full accounts with five referrals from the "Recruit-A-Friend" currently pending, are ineligible. blue post: The reason that some countries cannot participate in Recruit a Friend is due to legal constraints in those countries. We are looking into ways to include more countries in these kinds of things but right now, it is not possible. büyük ihtimalle ülkemizle alakalı bir olay, blizzardla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yalnız bunun ikinci sınıf olmakla bi alakası yok. Yasal herhangi bi problem yaşamamak için böyle diye biliyorum. Bu tür kampanya promosyon vs. kanunlara tabi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yahu bırakın allah aşkına ne kanunu. Türkiye Cumhuriyeti senin bi tane "adını sanını bile bilmediği çoluk-çocuk oyununa" arkadaş davet edip etmediğine mi bakacak? Orada yazan göz boyama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Türkiye'yi oraya eklediği zaman, tüm yaptığı turnavaydı işte ekran kartı hediyeli yarışmaları filan hepsine koyması gerekli. Türkiye'nin kanunları gereği kazananın hediyesi eline ulaşmayabilir falan filan. Yani olaya sadece recruit a friend yönünden değil komple bakın. hala bir takım avrupa ülkeleride aynı sebeplerle bu tür atraksyonların dışında tutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Gangren said: Yahu bırakın allah aşkına ne kanunu. Türkiye Cumhuriyeti senin bi tane "adını sanını bile bilmediği çoluk-çocuk oyununa" arkadaş davet edip etmediğine mi bakacak? Orada yazan göz boyama o kadar. blizz i savunmak gibi algılama ama adamlar "yahu Türkiye bu oyuna bakmaz" diye hareket edemez ki. Kanunu inceler ona göre davranır sanırım. Ha ama bizim kanunumuzda buna engel madde varmıdır bi u.arası hukukçuya sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 biz kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandasız bliz 2 inci sınıf saymıs cok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ortak ticaret kanunlarını paylaşıyoruz dolayısı ile yok yani öyle olmalı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hozceri said: biz kendi ülkemizde ikinci sınıf vatandasız bliz 2 inci sınıf saymıs cok mu biz derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Druidler artık hakettiği ilgiyi görüyor.İnşallah nerflemezler. Bir de cat forma girince night vision gelse tamam artık başka bişi istemem ahah (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Güle güle lifebloom :( Lifebloom changes (src) We have done some toning down of Lifebloom. Lifebloom was unintentionally buffed too much during Burning Crusade when we made the coefficient scaling work on the stack applications. This has caused a lot of problems with balance in the game. Druids are intended -- as healers -- to be able to dish out good throughput heals with very low efficiency, likewise Lifebloom is intended to be rather cheap and efficient, but not to the degree that it is today. Compare how you healed in dungeons and raids pre-Burning Crusade to today. Before you used nearly every healing spell you had, today you just use Lifebloom and maybe your other HoTs just because they stack with Lifebloom. Not only is this boring to the player, but it pigeon holes the Druid to spamming Lifebloom on the tanks. We hope to tone down Lifebloom and bring the Druids other healing spells up to speed in this expansion. Part of this is through changes to the Druid class, changes to other healing classes and through encounter design. Just as a note -- we did intend to change Lifebloom in the Burning Crusade (lower the coefficent), but we ended up delaying that so that we wouldn't hurt the Druids viability in raiding. With Wrath, we're introducing a new heal, a revamped Tree Form, and other mechanics to correctly balance things out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 about time tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yavaştan yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Valla 2 sene Healing Touch 4 tek tuş oynamış olabiliriz ama nerdeyse 2 senedir de godlike mode geziyoruz/gezicez. Ciddi ciddi sert bir nerf lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ya lifebloom nerfleniyor belki ama onun yerine daha iyileri geliyor, bence WotLK'ta da resto gayet güzel olacak. Ben şu an 220 manaya lifebloomla 1.5k heal ediyorum tickler bitince. (900 heal up var xD) Bu adam gibi +healing gerla 5k'ya yakın crit demektir, bu kadar ucuza bu kadar heal op bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sen zaten hangi classa elini atsan onu nerfliyor blizzard :D lütfen rogue rolleme dead xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Rogue'la pvp yapıyım diye set kastım zamanında 2x hammer aldım, HARP nerfi geldi asdasfas. Söylemek için geç kaldın. Ama bu sefer iyi class seçtim nerden nerflerlerse nerflesinler bitiremezler druidi, tbc'de iyi bufflamışlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Pillarları nerflerlerse druidlerin hüküm sona erecek zaten. Ya flat arena koymalılar arasıra şenlik olsun diye veya pillarlar randomize sürpriz yapmalı pillarhugger arkadaşlarımıza. Hiç frost mage olarak 1v1 druid kesmeye çalıştınız mı? Kutsal olan herşeye küfürleriniz eşliğinde bitiyor maç. =))))))))))))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 6k hp ve 61 ressi var bende eğer sap gibi regrowth cast etmezsem (zira beynime veriyorlar cs'yi) ya da mage imp. cs almamışsa manam bitene kadar kesemiyor mageler xD . Gerçi 3k civarı critler can sıkıyor ama q F4 şeklinde süper bir kombo yapıyorum çok zorda kalırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar