scorch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Rikkie said: Abi bu caster dps lootları niye böyle rezil gibi olmuş, paso spirit basmışlar +60 spirit, +70 spirit falan, spirit'in wotlk'la gelicek extra bir özelliği mi var benim bilmediğim? Typo combatta maximum 1 potion içebileceksin = mana problemi spirit stacklemekten başka şansı olmayan classlar var onlar için yapılmış bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Millet US'de pramede charlarla çatır çatır naxx temizliyor, EU'da oynayan kimseye geldimi premade olayı. Dünden beri sürekli bakıyorum bende hala premade kopyalamaya izin vermiyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Betaya premade karakter mi verdiler US realmlerinde ? oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=14944.0 Evet geldi US'ye, ben hem US hem EU'ya beraber geldi diye algıladım ama ben kopyalama yapamıyorum hala (belki bana has bir sorundur) US'de baya naxx bossu kestiler, itemler loot table'lar falan epey bir belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bu arada 3.0.2 PTR başladı mı ? Live geçmesi PTR'nin başlangıç tarihinden itibaren 2 ay alır çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 tam olarak ne zmn geliyor bi tane guild inv etti kj try wotlk gelmeden gormek istiyorum,değermi gitmeme bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Sanirim su andaki talentlarla rogue icin maksimum raid dps buildi bu sekilde olur: http://talent.mmo-champion.com/?rogue=005005005000000000000000000000532310535210002210332113510020000000000000000000000000 Gerci Turn the Tables'dan 2 puan alip Master Poisoner'a koymak daha iyi olabilir. Bu arada Mutilate'in tooltipinde "requires daggers" yazmamasi yanlislikla mi olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 FreEmoon said: http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=14944.0 Evet geldi US'ye, ben hem US hem EU'ya beraber geldi diye algıladım ama ben kopyalama yapamıyorum hala (belki bana has bir sorundur) US'de baya naxx bossu kestiler, itemler loot table'lar falan epey bir belli oldu. Hayır sana has değil, eu da premade daha açılmadı. Yeni realm açmadan premade charlrı aktive etmiyorlar. Us de tigole nin belirttiğine göre hata oldu premadeler yeni realm gelmeden açıldı o yüzden kaldırıp patch sırasında yeni realm ekleyip oraya kaydırdılar premadeleri. Biz tabi gene babayı aldık. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Komutan said: Bu arada Mutilate'in tooltipinde "requires daggers" yazmamasi yanlislikla mi olmus? eheh unutmuşlardır :D warglaiveler ile mutilate vurmak .. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Waryor tank talentlari aldi başini gitti diyolardi artik prot talentla grind fln yapabiliceksiniz diye inanmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 http://wotlk.wowhead.com/?spell=58874 böyle saçma bi talent geldi, ben mi yalnış anladım yoksa direk damage yediğimiz zaman yada block yaptığımız zaman %20 block value mu vurcaz, baya op olur açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 500 blocklasan 100 vurucan pek op diil açıkcası he tabi hiç yoktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 1200-1500 arası blocklardan bahsediyorum wotlk için, şimdi bile 1000 civarı blocklayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bence harika bişi direk solo bosslar için aman yarabbi birşey değil ama özelllikle aoe ve trash için tatmin edici bi extra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ohh ya sonunda banada geldi key birazdan yükleme bitio iznenimlerimi aktarcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Orc - Hardiness now reduces the duration of stun effects by 15% Troll - Racial Passive "The Voodoo Shuffle": Reduces the duration of all movement impairing effects by 15%. Trolls be flippin' out mon! - Berserking: no longer has an activation cost of energy/rage/etc Draenei - Gift of the Naaru: now scales based on the higher of either the caster's Attack Power or Spell Power Dwarf - Frost Resistance: reduces the chance to be hit by Frost spells by 2% Undead - Shadow Resistance: reduces the chance to be hit by Shadow spells by 1% (yes, this is lower than the other resistance racials) Night Elf - Quickness: reduces the chance to be hit by melee or ranged attacks by 2% - Nature Resistance: reduces the chance to be hit by Nature spells by 3% Tauren - Endurance: now scales based on base health, to be tuned to approximately a 5% heath increase if the player were wearing green quality gear - Nature Resistance: reduces the chance to be hit by Nature spells by 2% Gnome - Escape Artist: the freeing effect can no longer be resisted - Arcane Resistance: reduces the chance to be hit by Arcane spells by 2% Blood Elf - Mana Tap: ability removed (partially integrated into Arcane Torrent) - Arcane Torrent: restores 15 energy, 15 runic power, or 6% of mana to the Blood Elf (along with the current 2s silence effect) Human - Perception: changed to a passive, now grants one character level of passive stealth detection - Racial "The Fall of Humanity": Feign death which may trick enemies into ignoring you. Any threat is restored versus enemies still in combat upon cancellation of this effect. 5min cooldown - Racial Passive "Human Supremacy": The dominance of Humanity is evidenced by having one more racial bonus than normal. Actually, make that two counting this one. (just a tooltip, no actual functionality) bide storm peaks i adam edememeleri büyük yetoluk zırt pırt restart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2008/september/nax25_loot_001.jpg söle bi item var ki baya bir atlama yaptı dps aralığında, büyük olasılıkla icecrown silahlarında 270-280 dps e kadar görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu raciallar gerçek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Naxx 10 ve 25mani temizlemisler betada yav bu nasıl iştir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 2 adet KJ farmlayan guild temizlemiş 25man olanı. giriş seviyesi raid olduğunu ve bossların zaten bilindiğini düşünürsek gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Eğer böyleyse güzel olmuş raciallar. Perception'a nerf lazımdı zaten, insanlar artık setuplarında ırk abuse kullanıyordu. Karşı takımda human rogue olunca bütün oyun planı onların insiyatifinde oluyordu. Çok QQsunu yapmaya başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 exp'da tekrar 40 kişilik istance olcak diyorlar doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kel thuzad babuş u kesmişler, 10 men de 2.5 milyon hp si var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 e abi princete 1.1 milyon vardı. Kel Thuzad 2.5 az değil mi? droplar aynı mı olacak 10 man Naxx ile 25 man Naxxta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar