Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Doğal bence,2k+ Shadow Damage'i geçecek insanlar WotLK, abartı bir scale olurdu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Oyundan soğudum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Gangren said: Doğal bence,2k+ Shadow Damage'i geçecek insanlar WotLK, abartı bir scale olurdu :p O tarafından yorumlarsan swd pve içinde ölür o zaman buda ciddi bir dps nerf olur.Bence olayı farklı sanırım raidlerde disc priestler görecez onlarda attıkları heale göre mana veriyorlar bu yüzden olabilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Karşılaştırma açısından; TBC main theme biraz sıçıştı Wrath biraz matrixvari ama hoş yinede Kişisel favorim halen orjinal main theme, orjinal haliyle extract edilmiş indirilebilir bir versiyon varmı bilmioyrum ama ingame command olarak /script PlaySoundFile("SoundMusicGlueScreenMusicwow_main_theme.mp3") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bu arada şöyle bişey buldum. Deathknight talentleri Druid talentleri Mage talentleri Warlock talentleri Priest talentleri Warrior talentleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bi kaç ek bilgi vereyim yaklaşık 1 saatlik bi keşif turunun ardindan (northrend için) alpha aşamasına göre harika işler yapmışlar diyebilirim (*cough* funcom duy sesimizi) inanılmaz büyük haritalar , yani büyük derken BÜYÜK'ü kastediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Alliance tabard çok iyiymiş. Horde karakterin var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Açıkcası DK'da Tanking Tree diyebileceğim bir talent ağacı göremiyorum. Hani sevinsem mi üzülsem mi, kafam karıştı. Hatta bu DK talentları FAKE bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Cellobello said: Karşılaştırma açısından; TBC main theme biraz sıçıştı Wrath biraz matrixvari ama hoş yinede Kişisel favorim halen orjinal main theme, orjinal haliyle extract edilmiş indirilebilir bir versiyon varmı bilmioyrum ama ingame command olarak /script PlaySoundFile("SoundMusicGlueScreenMusicwow_main_theme.mp3") kınıyorum seni kın kın kın hepsi birbirinden güzel, ayırt edilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ssj4songoku said: Açıkcası DK'da Tanking Tree diyebileceğim bir talent ağacı göremiyorum. Hani sevinsem mi üzülsem mi, kafam karıştı. Hatta bu DK talentları FAKE bence. alphadaki talentler onlar , değişmezse bu olucak yani =) üşenmezsem biraz oynayacam DK ile ama ömürt törpüsü sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Fake ihtimalini geçtim çoğu talent değişecektir daha alpha zaten. Yalnız şu haliyle mtden çok ot/snare tadında bi tank gibi duruyor. Heralde böyle tanklar da gerekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 süper talentler be=) unholy yi çok sevdim, çok eğlenceli şeyler var bloodla frost pala shaman karışımı bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Heroic leap kalsın da, eğleniriz ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Çok deli olmuş warlock acayip hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 decimate nedir öle. Resilence etkilemicek mi yani? UFFF instant soul fire çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Diğer forumları takip etmeyenler için dk ile ilgili güzel bir video gördüm onuda koymadan geçmiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 resil etkiler bence, orada sadece absorb edemicek resistleri etkisiz kalcak bide immune olamıcak dio. Of böle olursa paladin kesmek süper olur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Resillance şöyle etkilemez. bu skill çıkmadan tahminimce "can not be crit" gibi bir nerf yer (yoksa fazla imba olur bence) ve res'in etkisi kendiliğinden ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 haha <7th Legion> süper :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 inşallah TBC'den daha iyi bir ek paket olur bu. zaten AoC ile hafif hayal kırıklığı yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Harbiden o alliance tabardı acayip güzelmiş. X( Blue postla açıkladıklarına göre frost talent ağacı tanklık için olcakmış da benim de frostta tanklık açısından pek birşey gözüme takılmadı. Ya da ne biliyim, WotLKta encounterları çok daha farklı tasarlıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 şimdi biz bu alphaya gıremıoz ha barı haber alırsanız haberdar edınde wrath of the leech king* olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 mevcut sınıflara yeni eklemeler çok az yapılmış sux(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yemin ederim varya... O easterndeki adamdaki quest serisini oturup okumuştum. Mükemmel hikayesi vardı... Dedim bundan bişiler çıkar, bu adam burda yanlız savaştan eski zamanlardan felan bahsediyor. Kaybolan bayraktan, onurdan... Hatta bütün guild RP yanlısı olduğundan dinlemişti. Bak işte. Şans doğru tahmin etmişim. DK adamın yanından başlıyor... Harika. Edik: Evet Lore hastasıyım, evet questleri tek tek yaşarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Tirion amcamızı severiz, kendisi net 1 level verir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar