Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DooM 4 duyuruldu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gamespot haberi

hayırlı olsun, id'den merakla bekleyeceğim yegane oyun serisi. :) umarım fason yaptırmazlar single-player kısmını ve ilk oyunlara daha çok benzer oynanış. bir de şu unutulmaz açılış ekranına benzer birşey yapsalar dadından yinmez. :)o
Mesaj tarihi:
Grafikleri crysis den iyi olsun, optimizasyonu da daha iyi olsun şimdiki sistemlerde çalışsın aynı doom iii gibi. senaryosu srükleyici olsun biraz. bi de değişik bir şeyler eklensin silahlar falan, hep aynı. he bi de değişik mp modları isterem.

buradan john carmack a sesleniyorum.
Mesaj tarihi:
Eski Doom'a ulaşmak için bir çok yol bulabileceğinize eminim.

İsterseniz legal yollardan satın alabilir, isterseniz illegal yollardan indirebilirsiniz oyunu. Sonrasında çılgınlarcasına oynayabilirsiniz.

Daha yeni duyrulmuş, hakkında hiçbir bilginiz olmayan oyuna "Aah aah nerde o eski Doom" demek biraz absürd kaçmış.
Mesaj tarihi:
Sam said:
gamespot haberi

hayırlı olsun, id'den merakla bekleyeceğim yegane oyun serisi. :) umarım fason yaptırmazlar single-player kısmını ve ilk oyunlara daha çok benzer oynanış. bir de şu unutulmaz açılış ekranına benzer birşey yapsalar dadından yinmez. :)o

oha arkadaki koşarak önde savaşan askere yetişmeye çalışan askeri o kadar yıl sonra daha yeni gördüm ::o
Mesaj tarihi:

evet ben de onu sonradan buldum, yarım saati geçmişti ben de değiştiremedim. (:P) ya da şöyle bir açılış da olur:

yalnız doom gazını alan bazı arkadaşlar başlıkta deathmatch yapmaya çalıştı dün ehu, ilginç oldu.

Mesaj tarihi:
Sam said:
gamespot haberi

Yıllar önce merak etmiştim bak gene hatırladım, kimdir yahu o arkadan koşan eleman?
Mesaj tarihi:
Apis said:
Sam said:
gamespot haberi

Yıllar önce merak etmiştim bak gene hatırladım, kimdir yahu o arkadan koşan eleman?

imza isteyen fanatik biri. ne olucak dsads
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...