Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DooM 4 duyuruldu!

Sam

Öne çıkan mesajlar

Eski Doom'a ulaşmak için bir çok yol bulabileceğinize eminim.

İsterseniz legal yollardan satın alabilir, isterseniz illegal yollardan indirebilirsiniz oyunu. Sonrasında çılgınlarcasına oynayabilirsiniz.

Daha yeni duyrulmuş, hakkında hiçbir bilginiz olmayan oyuna "Aah aah nerde o eski Doom" demek biraz absürd kaçmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
gamespot haberi

hayırlı olsun, id'den merakla bekleyeceğim yegane oyun serisi. :) umarım fason yaptırmazlar single-player kısmını ve ilk oyunlara daha çok benzer oynanış. bir de şu unutulmaz açılış ekranına benzer birşey yapsalar dadından yinmez. :)o

oha arkadaki koşarak önde savaşan askere yetişmeye çalışan askeri o kadar yıl sonra daha yeni gördüm ::o
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
gamespot haberi

hayırlı olsun, id'den merakla bekleyeceğim yegane oyun serisi. :) umarım fason yaptırmazlar single-player kısmını ve ilk oyunlara daha çok benzer oynanış. bir de şu unutulmaz açılış ekranına benzer birşey yapsalar dadından yinmez. :)o

Yıllar önce merak etmiştim bak gene hatırladım, kimdir yahu o arkadan koşan eleman?
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
Sam said:
gamespot haberi

Yıllar önce merak etmiştim bak gene hatırladım, kimdir yahu o arkadan koşan eleman?

imza isteyen fanatik biri. ne olucak dsads
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...