Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 gamespot haberi hayırlı olsun, id'den merakla bekleyeceğim yegane oyun serisi. :) umarım fason yaptırmazlar single-player kısmını ve ilk oyunlara daha çok benzer oynanış. bir de şu unutulmaz açılış ekranına benzer birşey yapsalar dadından yinmez. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 nerde o eski doom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 başlığı görünce verdiğim tepkiyi aynen veriyorum.... "NEY?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Grafikleri crysis den iyi olsun, optimizasyonu da daha iyi olsun şimdiki sistemlerde çalışsın aynı doom iii gibi. senaryosu srükleyici olsun biraz. bi de değişik bir şeyler eklensin silahlar falan, hep aynı. he bi de değişik mp modları isterem. buradan john carmack a sesleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 "Hmm, that's one "Doomed" Space Marine." Duke Nukem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 slickers said: nerde o eski doom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Eski Doom'a ulaşmak için bir çok yol bulabileceğinize eminim. İsterseniz legal yollardan satın alabilir, isterseniz illegal yollardan indirebilirsiniz oyunu. Sonrasında çılgınlarcasına oynayabilirsiniz. Daha yeni duyrulmuş, hakkında hiçbir bilginiz olmayan oyuna "Aah aah nerde o eski Doom" demek biraz absürd kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 absürd birşey yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 çok lazımdı..hemen çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 nerde o eski bayramlar tarzı show tv haberlerini aratmıyorsunuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 çıksın oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Sam said: gamespot haberi hayırlı olsun, id'den merakla bekleyeceğim yegane oyun serisi. :) umarım fason yaptırmazlar single-player kısmını ve ilk oyunlara daha çok benzer oynanış. bir de şu unutulmaz açılış ekranına benzer birşey yapsalar dadından yinmez. :)o oha arkadaki koşarak önde savaşan askere yetişmeye çalışan askeri o kadar yıl sonra daha yeni gördüm ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 auauhe askeri ben de sen diyince farkettim hakkaten ama benim aklımda kalan şuydu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 evet ben de onu sonradan buldum, yarım saati geçmişti ben de değiştiremedim. (:P) ya da şöyle bir açılış da olur: yalnız doom gazını alan bazı arkadaşlar başlıkta deathmatch yapmaya çalıştı dün ehu, ilginç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 dumuc gibi olmasin da,cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Sam said: gamespot haberi hayırlı olsun, id'den merakla bekleyeceğim yegane oyun serisi. :) umarım fason yaptırmazlar single-player kısmını ve ilk oyunlara daha çok benzer oynanış. bir de şu unutulmaz açılış ekranına benzer birşey yapsalar dadından yinmez. :)o Yıllar önce merak etmiştim bak gene hatırladım, kimdir yahu o arkadan koşan eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 knight rider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ciki$i tahmini 2009 fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 donotwant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Apis said: Sam said: gamespot haberi hayırlı olsun, id'den merakla bekleyeceğim yegane oyun serisi. :) umarım fason yaptırmazlar single-player kısmını ve ilk oyunlara daha çok benzer oynanış. bir de şu unutulmaz açılış ekranına benzer birşey yapsalar dadından yinmez. :)o Yıllar önce merak etmiştim bak gene hatırladım, kimdir yahu o arkadan koşan eleman? imza isteyen fanatik biri. ne olucak dsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 dasuhdasuhfudhasuhfdasdasfd of çok kötüsün ya 353r4g4 bu arada 13:37'de atmışın mesajı, nasıl olduysa artık senin gibi bi kötüye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 doom'un çizgi romanı vardı. tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 doom 4 hakkında bazı resimler çıkmış: http://www.dsogaming.com/news/rumor-is-this-how-doom-4-is-supposed-to-look-like/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 SS lerdeki mekanlarin bir kismi pek doomvari degil. doom 3 oynarken, ilk 30 dk daki verdigi hazi bana butun oyun boyunca versin, mekanlarida sallamam acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 el feneriyle silahı aynı anda kullanabilelim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar