Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.I.Joe the movie

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buna stumbleupon da rastladım.

said:
di Bonaventura hopes Mark Wahlberg will play Conrad "Duke" Hauser in the story, field commander and second-in-command of the G.I. Joe Team. Hawk and Snake Eyes are slated to stand in for the good guys, whilst Destro and Stormshadow will be the evil Commander's sidekicks.
Mesaj tarihi:
Bunun bir uzun metrajlı çizgi film versiyonu vardı.

Kobra! Lalalalalalala! diye bağırıyordu Kobralar. Komikti, geyikti.

Ama tabii gelince ne çıkarsa çıksın çocuklğumuzdaki güzel günlerin hatırına seyredeceğiz, o ayrı =)
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Muhteşem bi çizgi filmdi tüm içerdiği ABD propogandasına rağmen yahu. Tankları askerleriyle muhteşem oyuncaklarıyla ooy oy... Yanlız Duke sarışındı, ona nasıl gider Wahlberg bilmiyorum. Bir de benim esas adamım Hawk'tı (internette ilk nickimin de kaynağıdır) onu iyi görmek isterim :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu senenin saglam blockbuster'larindan birisi. agustos diyor gosterim tarihi daha cok var ya.

saka maka bu yil cikacak ne kadar film varsa merakla bekledigim ya comic book uyarlamasi ya da remake.
Mesaj tarihi:
Cobranın 2. adamı maskeli eleman filmde maskesiz, zaten dracula gibi gezmesin şehirde ehe maskesiz daha iyi.

bide cobra commanderi çizgifilmde/comics de olduğu gibin 2 şekilde hem yüzü örtülü hemde mutasyonlu hali ile göreceğiz bildiğim kadarı ile.
  • Yeni Oluştur...