knoxville Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hayret verici pişkinliğiyle mustafa karaduman'ın açıklamaları. 3 eşim var kime ne demiş. bunun da mı cevabı demokrasi? http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Uc_karimla_yasiyoruz_kime_ne_174937_1&Newsid=174937&Categoryid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Böyle ayılar yüzünden insanlar müslümanlıktan soguyor suratına tüküresim geldi ya utanmadan 3 karım var hepsi bir arada sanane diyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Allah'ındn bulsun ne diyim. Bunlar müslümansa ben değilim, aynı dine inanıyo olamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamların istediği bu,hadi erkekleri anlıyorum 3-4 tane karım olsun ben üstün olıyım derlerde bu kadar kadın niye kendi ellerine verilen haklardan bu kadar çabuk vazgeçebiliyor onu anlamıyorum ulan hiçmi kafanız çalışmıyo. adamlar icraatları ile dine karşı insanlarda tepkiler uyandırıyolar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 foursome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Boşanma durumunda o kadınların herhangi bir hakları var mı acaba? Ama pardon boşanma yok bunlarda direk namus veya töre diye keserler olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 @ Absolut: boşanma durumu boş ol dan geçiyo boşanınca da tek hakları analarının evine dönmek o yüzdende kocalarının her yatığına göz yummak zorundalar hem zaten kocalarıda müthiş dindar diil mi aldatmaz içmez falan ağosndgğodangğoadng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Aldatma vgeya içme olarak bakmıyorum sadece herhangi birşeye hakları var mı açısından bakıyorum yasal olarak. Sonuçta imam nikahında da bir değer!! biçiyorsun eşine güya ayrılırsan ona vericeğin tazminat gibi ama henüz verenini duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 said: bu dinin peygamberinin 11 eşi yokmuydu? ne var bunda?? niye şaştınız? yoruma gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 oha! adam resmi olarak suç işlemiyo kimsede bişi yapamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ya o size ne harbiden yane mustahak o kadinlara 2 inci hatta ucuncu olmayi kabul eden kadina mustahak yok baskiymis zorlamaymis evlilik lan bu cocuk felan sikayetciysen git polise polygamy suc sonucta bu ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 GwindonSurion said: said: bu dinin peygamberinin 11 eşi yokmuydu? ne var bunda?? niye şaştınız? yoruma gel.. yanilmiyorsam hakli. ama orada amac sava$tan donemeyen erkeklerin e$leri ve kendine bakamayacak gucte olan kadinlari korumak kollamak amaciyla bir nevi kamu yarari icin yapilmi$ti. gunumuzde zaten kadin bir "mal" ne kadar cok o kadar iyi. 4 tane olunca kendi iclerinde yuksek bir onura eri$iyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Kamu yararına evlilik ne demek buna çocuk bile inanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 İnanmazsan inanma ya çokta fifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 evet koskoca peygamber, zilyon tane adamın taptığı adam karısı yapmadan himaye altına alamıyor ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Alan memnun, veren memnun. Adam haklı sanane demekte. Ayrıca ''Peygamberin 11 eşi vardı'' şeklinde yorumunda da haklı. ''İmam osurursa cemaat sıçar'' atasözü cuk oturuyor burada :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ya zamanında zart zurt savaş çıkıyordu durmadan. bunlarda da insanlar ölmekteydi. savaşlara da erkekler gittiğine göre genellikle doalyısıyla kadın nüfüsü acayip artıyordu. bu kadınları himaye etme koruma amaçlı evlenilebilinir diye izin verir islam bakın peygamberimize ama bu devir de 1923 ten bu yana ne zaman savaş gördük. nüfusumuz hızla artıyor yakında küçük bir çin olacağız. erkekler ölmüyor neden bu ihtiyaç doğuyor ki al işte bu gibiler adamı islamdan soğutur. sana 4 karı al dediler se karı fazlalığı var5 sa al dediler ama bu adam tutup peygamberimiz yaptı bende yapacağım diyor al işte zihniyet aynı ayrıca 2. 3. eş olmaya razı olan o gerzekalı kadınlara diyecek birşey bulamıyorum. tencere yuvarlanıup kapağını bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 said: Bu konulara çok girmeye gerek yok. Ben evliyim çocuklarım var. Türkiye Cumhuriyeti’nin şeyi de çocuklarıma “Babası Mustafa Karaduman, annesi falandır” diye kimlik vermiş. neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ARKADASLAR GENELE YAYMAYIN AMAN!!1 AKP tek esliligi destekliyor caniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bu açıklamayı yapan adamı üç gün içinde cumhruiyet savcılığı içeri atar ve muhtemelen hapis yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 peygamber'in yaşadığı dönemi bilmeden gözü kapalı sıkmanız komik tabii.. ancak izin vermiyoruz dine saldırmaya. yerinizi bilin. geçen gün amerika'da çok eşli bi tarikat ortaya çıktı. çocukların kimden olduğu belli değil, çocukların cinsel istismara uğrayıp uğramadığı belli değil.. dışarıyı bile hiç görmemiş olanları var! çiftlikten dışarı adımlarını dahi atmamış olanları var.. şimdi dini, tarikatı geçtim. kadınlar meta durumunda bulunmayı, alınıp satılmayı nasıl bu kadar kolayca kabulleniyorlar çözemiyorum. sadece bu iki olay için değil. bu ve benzeri bir çok olayı duymuşsunuzdur, görmüşsünüzdür. nasıl bir insanlıktan uzaklaşmadır.. dediğim şey "adamların hiç suçu yok kanka!" olayı değil ama birazcık da olsa "eşeğim diyene semer vuran çok olur" durumu geçerli.. amerikadaki kadınlar ilk sorgularında "o yanlış bişi yapmadı, biz ona inaıyoruz" diyorlardı. biraz daha sorgulandıklarında ve çocukların durumu sorulduğunda ağlamaya başlayıp, ufaktan çözülüverdiler.. bre kadın, bre salak kadın.. o kadar sene kafanı niye eğik tuttun koyun gibi? niye göz yumdun tüm bu olanlara? bunlarda da aynı durum geçerli. ne olursa olsun 2000lerde yaşıyoruz. bilgiye ulaşmak kolay, etki altında kalsan bile farklı görüşlere ulaşmak çok çok kolay! sen hâlâ bu salaklığı kabul ediyorsan ben neyleyim yahu.. Din kisvesi altında bu gibi sapkınlıklara gidilmesi gerçekten iğrenç! Ayrıca yasalar gereğini yaparlar mı? bak onu da bilemiyorum. mahkemelerin gerektiği kadar sağlıklı çalıştığı konusunda ciddi şüphelerim var ve kanunların şekillendirdiği suç/ceza dengesinin de ayarlı olduğunu yani adaletin terazisinin adil tarttığına çok büyük bir inancım yok. bu konuyu muaf tutarak; o kadar çok dava ve o kadar az hakimin olması bile davaların seyrini ve sonucunu değiştirecektir diyebilirim.. bu olayı baz alarak ise; bakalım ne olacak ama kolayca sıyrılacaktır sanırım, diyorum.. yalnız ne olursa olsun; ister 3çocuk konusu, ister berdel, ister töre cinayetleri kadının içinde bulunduğu aşırı edilgen durum beni aşırı sıkıyor. yaşadığımız toplumda bu kadar sorun bulunurken salak saçma feminist çakması bazı kadınların çıkıp sadece popüler medyada yer almak için antierkek kampanyasını geçmeyen açıklamalar yapmaları ve gerçek olan hiçbir şeye dokunmamaları, dişe dokunur hiçbir işe bulaşmamaları daha da çok canımı sıkıyor.. çok pasifler, çok edilgenler, çok koyunlar.. koyun demişken aklıma mehmet akif geldi.. o da şöle bişi demişti; Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! hah bunlar çok yumuşak başlılar, çok koyunlar.. şehir yaşamı içerisine karışmışlar ise farklı farklı taraflara rahatça "çekilebiliyorlar".. yok hâlâ bir kurtarıcı bekliyor, bir ışık veya mucize bekliyorlarsa.. ne bi süperman var ne de bi beyaz atlı prens diyebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Smoke said: Bu açıklamayı yapan adamı üç gün içinde cumhruiyet savcılığı içeri atar ve muhtemelen hapis yatar. hangi açıklamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Gerisi beni ilgilendirmiyor demiş bir çok kez. Bir çok kez de Türkiye Cumhuriyetinin şeyi demiş. Öyle tatlı döverim ki onun da hoşuna gider. Maaşa bağlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Kendisini tebrik ediyorum. Yarabbi bana da böyle 3 aptal karı nasip eyle, güzel de olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Kolay ve akıllı adam işi degil yav 1 taneden fazla eş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar