LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ben Fenerbahçe'liyim ve Sivas'ın şampiyon olmasını istemiyorum... Nedeni ise;ben Fenerbahçe'yi tutyorum ve takımımın şampiyon olmasını isterim benim takımım şampiyon olmayacaksa o olsun,bu olsun diye bir düşünce içinde olmam çünkü beni kendi takımım ilgilendirir. Her halükarda benim takımım şampiyon olsun isterim çünkü kendi takımıma gönülden bağlıyımdır onun şampiyonluğu beni mutlu eder gururlandırır,onun başarısızlığı beni hüzünlendirir taraftarlık budur. Şampiyon Sivas olsun diyenler inkar etmesin bu sene Sivas'ın yarattığı bir sempati var ve bunun sonucu bu görüş ortada. Kimse sezon başı çıkıpta buarada anadoludan bi takım şampiyon olsun demedi.Baktı herkes Sivas iyi gidiyor ve tutuğu takımlar zaman zaman kötü sonuçlar aldı o zaman biz olamayacaksak Sivas olsun dedi. İşte bu düşünce gayet yalnış ve Sivas'a saygısızlıktır ya Sivas şampiyon olsun dersin sezon başından beri ya da benim takımım dersin. Eğer benim takımım şampiyon olmayacaksa Sivas olsun demek gayet saçma bir düşüncedir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 şuan sivasın şampiyon olması hiç de hayal değil Fenerbahçeyle gs berabere kalsa haftayada sivas yense gsyi şampiyon işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 fenerde armut toplar o aradalarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 şimdi biz(fenerbahçe) gs ile berabere kalırsak bu hafta sivas kazanırsa 2 puan önümüze geçiyo sivasta sonraki 2 maçını kaybetmese ki bunlardan biri gs maçı fenerde kaybetmese sivas 2 puanla şampiyon oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 su an sivas 3 puan gerimizde ama, kazanırsa puan farkını 1 e indirir ancak. yeter su baslıgı da acın artık ya. 1 haftadır butun turkiye konusuyo biz cezalıyız. ozel bi mac bu ne var 5 gün oncesinden konussak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Fenerbahçe açısından sıradan bi maç maçtan 2 dk önce açar kadroları söyleriz falan yeter onlar :P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hangi mac basket macı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 su topundan bahsediyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ümit karanın oynayamayacağı kesinleşmiş. Yine hakan şüküre kaldı galatasaray (:D Açılsın şu maç topici artık yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 muhabbeti yine gs- fb ye taşımışsınız he. la havle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 son macta yazmadı mı hakan sukur fenere yahu rezilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sivas şampiyon olduğu zaman bu başlıkta şampiyonluk turu atmak istiyorum beyler. bu sebeple bu başlığın kitlenmesine katkıda bulunanlar bilsin ki; uçan kafa atarım tenhada kıstırıp tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 adamınbiri said: Fenerbahçe açısından sıradan bi maç maçtan 2 dk önce açar kadroları söyleriz falan yeter onlar :P:D moderatör arkadaşlardan özür diiyorum da.. NASI GODUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Sivasspor bu şampiyonluğu hak etmek için ne yaptı ki? Futboldan anlayan bir başkanlarının olmasından da yararlanarak, mantıklı transferler yaparak şanslı bir periyod yakaladılar sadece. Bu sene hasbelkader şampiyon olsalar da bir şey fark etmeyecek veya Şampiyonlar ligine gitseler sanki ön elemeyi geçebilecekler. Menajerden bozma teknik direktörleri devre arasında Mehmet Yıldız'ı, onu alan şampiyon olur diye pazarlamaya çalışmıyor muydu? Daha geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin kazanması halinde şampiyonluk şansının neredeyse sıfıra düşeceğini bile bile "gönlüm Fenerbahçe'den yana" demedi mi? Daha dün Hayrettin, Sivas halkı bize inanmıyor diye açıklama yapmadı mı? Ne biçim şampiyonluk kovalamak bu, kendileri inanmıyorken biz mi inanacağız onların yerine? Bugün okuyorum Bülent takımı mehter marşı ve 10. yıl marşıyla hazırlıyormuş maça... alaturkalığın bu kadarına pes denir; Anadolu takımı dediysek de Anadolu'nun bağrından kopun demedik. Bir tek emek harcayan ter döken takım Sivas mı, diğer şampiyonluk yarışındakiler veya kalan 17 takımın her biri havadan mı geldi buraya sanki, Sivas'ın ne ayrıcalığı var? Kalkı ki Sivas'ın ciddi bir organizasyon oluşturup oluşturmadığı, seneye nerede olacağı şu anda belirsiz. Bir zamanlar üst sıraları kovalamış olan Kocaeli şu anda ligde bile değil veya Gaziantep artık üst sıraları zorlayamıyor. Bu bakımdan bir kaç senedir ciddi yatırım yapan ve yeni stadının inşaatı talihsiz bir şekilde duran Kayseri'yi desteklemek çok daha anlamlı benim gözümde. Ne zamanki ciddi bir organizasyonla, taraftarıyla, adam akıllı yöneticisiyle veya taş gibi oynayan bir takımıyla bir Anadolu kulübü görürüm, o zaman 2. takım olarak destekleyebilirim onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 eldar said: Bugün okuyorum Bülent takımı mehter marşı ve 10. yıl marşıyla hazırlıyormuş maça... alaturkalığın bu kadarına pes denir; Anadolu takımı dediysek de Anadolu'nun bağrından kopun demedik. britney spears'tan ops i did it again eşliğinde mi hazırlasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 marşla mı hazırlanır maça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 bi anadolu takımının başarılı olması bence Türk futbolu açısından güzel olur, en başta diğer anadolu takımları cesaret alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 O kadar şey yazmışım oraya, aradan bir şey seçip espri yapmışsın güya. Ben mehter marşı çok demode niye yabancı pop çalmıyolar mı dedim sanki? İsteyen istediği müziği dinleyerek motive olur ama hoca kalkıp mehter marşı çalıyorsa antremanlarda falan burada bir arabesklik var. Düşünsene Alex Ferguson soyunma odasında İngiliz askeri bandosundan marş çalıyor; Cristiano Ronaldo'yu motive ediyor. Vakti zamanında Anadolu'dan Şampiyon çıktı hem de 6 kere şampiyon oldu bu takım. Trabzonspor gerçeği diğer Anadolu kulüplerinde bir devrim mi yarattı, yoksa her şey aynı tas aynı hamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 adamınbiri said: Fenerbahçe açısından sıradan bi maç maçtan 2 dk önce açar kadroları söyleriz falan yeter onlar :P:Dhehehhe adamınbiri içinde yörünge dışında bir maç olmuş anlasılan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 sivas 3.olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Sivas'ın şampiyonluğu kaçtı artık bunun üzerine bir kaç kelime daha söylemek istiyorum. Sivas-Galatasaray maçından önce Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in bir takım açıklamaları vardı. Anadolu devrimi yapacağını söyleyen Sivas'a devrimin ne bir senede ne de 3 puanla yapılabileceğini söylüyordu. Gerçekten de Şener'in belirttiği gibi üç büyüklerin taraftar dernekleri şehirde bu kadar etkinken Sivas'tan devrim yapmasını beklemek saflık olacaktı. Galatasaray kafilesinin otelinin önünde bir kısmı fenerli olmak üzere Sivassporlular toplanmıştı, oysa daha büyük bir kalabalığın havaalanında Galatasaray'ı karşıladğına tanık olduk. Şehir bu maçı gerçekten istiyordu, güzel bir hava yaratılmaya çalışılmış görüldüğü kadarıyla. Ancak istemek bir şey inanmak başka bir şey. Sivas'ın golleri Şükrü Saraçoğlu'nda sevinçle karşılanırken, Gençlerbirliği'nin öne geçmesi Sivas'ta pek bir heyecan yaratmadı, acaba Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçını takip eden kaç ASivaslı vardı ? Zaten en başta hoca inanmıyorken şampiyonluğa takım veya şehir nasıl inanacaktı? Sivas'ı bu sene topladığı puanlardan ötürü tebrik ediyorum, eminim ki şehir halkı da unutlmaz bir deneyim yaşamıştır. Şimdi önemli olan başarının sürekli hale getirilmesidir. Önemli olan bir sene şampiyon olup ertesi sene düşmek değildir, her sene başa oynayacak bir yapıya kavuşmaktır. Bence bunun ilk adımını Sivas, şovmen Bülent'i yine menajerlik pozisyonuna getirip yerine gerçek bir teknik adam getirerek atmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Sivas şampiyon olsaydı keşke isterdik ama sivas şampiyonluğu haketmedi. Anadolu takımlarını yenmekle olmaz bu şampiyonluk.Hangi büyük klube diş gösterdi? Fenerden 4 gs dan 5 yedi içerde.Bir kere beşiktaş ı yenebildi. Eee hangi hakedilmiş şampiyonlukl? 22galibiyet almış azbuz değil fakat hepsini anadolu kluplerinden topladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Hayatımda ilk kez bir kupa finalinin 4 büyüklersiz oynandığını görüyorum. Bu bile anadolunun geçirdiği gelişimi göstermiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yalan olduk, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Bülent denen heriften dolayı uyuzum Sivas'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar