Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivasspor'u Şampiyon Görmek İsteyenler...

huun

Öne çıkan mesajlar

Hadi el ele tutuşup bir çember oluşturalım.

Galatasaray'lı birisi olarak bu sene kesinlikle Sivas'ı şampiyon görmek isterim. Şampiyonlar Liginde başarısız olurmuş, ülkeyi temsil edemezmiş bunlar beni ilgilendirmiyor. Zamanında Galatasaray iyi temsil etti de ne oldu ekonomik krizden çıkamadı hala, ya da Fenerbahçe yarıdan fazlası yabancı oyunculara milyon dolarları bayılıp takım kurdu da ne oldu? Nihayetinde gelip gelebileceği yer belli Türk takımlarının şampiyonlar liginde.

Bu istediğim, tamamen duygusal. Parayı verenin değil; azmedip, çalışanın sporda bir yerlere gelebilmesinin hala mümkün olduğunu görmek istiyorum. Federasyon başkanlarının, hakemlerin, milyon dolarlık bütçelerin adının geçmediği; "çalıştılar ve başardılar" diye kısaca özetlenecek bir şampiyonluğu görmek istiyorum.

Çembere katılacak olanlardan istenen 2 şart vardır: Ellerinizi yıkayıp öyle gelin, sigaranızı yanınızda getirin. Bu gönül birlikteliğine beleş sigara için katıldığı anlaşılanlar, anında dışlanacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben istemiyorum. gerekçem de gayet basit. kayseri olsa isterdim ama sivası istemiyorum. anadolu takımlarını yenerek puan topladılar bütün sene. büyük maçlara ya da önemli bir maça geldiklerinde hep yenildiler. g.birliği'nin yaptığı çıkış gibi bir çıkış olduğunu düşünüyorum ve muhtemelen seneye bu sıraları ölseler göremezler diyorum. kayserispor seneye sivas falan tanımaz çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle veya böyle şu anda şampiyonlugun ciddi adayılar. büyük takım yenene de, küçük takım yenene de verilen puan aynı oldugu surece böyle mantık sürdürülmez. fenerbahce de bütün rakiplerini içerde dışarda yenebiliyor ama sampiyonlugu koparamıyor. o zaman fb basarısız diyebilir miyiz? önemli olan her maçı büyüklükte görmek ve en yüksek puanı toplamak. soyle de dusunebiliriz mesela bu mantıkla, sivas gidip tüm anadolu takımlarına karsı galip geliyor ama rakipleri gs, fb falan bu maclarda puanlar bırakıyor. bu da sivas'ın basarısı. aslında yapabileceği herşeyi yapıyor işte, daha ne yapsın.

su anda en avantajlı konumdalar bence fikstur olarak. haftaya gs fb yi yense, sonra sivas da gs yi yense puanlar esit oluyor. bütün iş son haftaya kalıyor. manyak olur be.
Sosyal ağlarda paylaş

Sivas'ı ben çözemedim ya,adamların ikinci yarı karnesi ilk yarıdan bile iyi nerdeyse...Pili biter diyorlardı ama ilginç.Bi ara her sene çıkardı Anadolu'dan böyle ama Sivas BJK'nin 100.yılında son ana kadar maratona devam eden Gençlerbirliği'nden beri gördüğüm en iyisi...Ama ileriki senelerde zor gözüküyor,Türkiye'nin yarısnın memleketini sorsak,Sivas desede,elini taşın altına sokacak adam pek yok.
Ben yeni olası transferleri ve stadı ile Kayseri'den ümitliyim uzun vade adına.

Bu arada Bülent Uygun sağlam Fenerbahçelidir hani =]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...