çikilop Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Laptop alacağım,fiyat olayı mühim değil şöyle canavar bir marka/model önerisi bekliyorum.Teşekkürlerimi sunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 kaç olum kaç yanlış yerdesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Dell XPS 1330 aldım çok mutlu mesudum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sonynin en pahalısını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bence kız arkadaşınla aranadaki sorunlar laptopla çözülemeyecek kadar karmaşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Quibble said: kaç olum kaç yanlış yerdesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 leyn iki saattir vahşi diye okuyorum.. uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Quibble said: leyn iki saattir vahşi diye okuyorum.. uykum var. oha bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bende Vahşi diye okudum mrk ettim napıcak laptopa acaba die. Dell'in XPS serisi donanım olrak çok başarılı fakat buyk ve ağır. Eğer mobiliten az ise tercih edebilirsin. Sony Vaio lar pil ömrü olarak en başarılılar ayrıca bazı modelleri nerdeyse cebine girebilecek boyutta. Ben Vaio'u seçerdim sonuçta laptopun amacı mobilite olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Param olsa şimdi gidip HP Pavilion HDX alırdım bir adet. Tam istediğin şey mi bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti. http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Entertainment+powerhouse&series_name=HDX_series http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06a/1090731-4511061-4511063-4511063-4511063-80247436.html http://www.bilgiustam.com/hp-pavilion-hdx/ http://reviews.cnet.com/laptops/hp-pavilion-hdx/4505-3121_7-32442902.html http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3850 http://www.youtube.com/watch?v=E676J1ZB8nE http://www.youtube.com/watch?v=CvSgeHrFZY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 CoolRider said: Sony Vaio lar pil ömrü olarak en başarılılar ayrıca bazı modelleri nerdeyse cebine girebilecek boyutta. Ben Vaio'u seçerdim sonuçta laptopun amacı mobilite olduğu için. 15.4 te Sony Vaio FZ serisinin yeni modelleri (31Z var yamulmuyorsam) 13.3 te de Sony Vaio SZ serisi, karbon fiber kasalı falan çok sağlam aletler. Mobilite mi performans mı önce bi ona karar verin söylesen güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Bence amaç laptop alıyorsan mobilite olmalı zaten surekli masa uzerinde tutucaksan ekstra paraya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 laptopun tek amacı mobilite değil. salt mobilite isteniyorsa, akıllı (smart) cep telefonları ve cep bilgisayarları var. ancak laptopların, "her dakika uçağa atlayıp gezen işadamları" tarzından çok daha öte özellikleri var. hani hafif olsun, ince olsun deniyorsa mac air gibi ince laptoplar var ama işlevleri çok da geniş değil. cep bilgisayarları daha mantıklı. gerçi apple'ın ince laptopu gibi ince olduğunu iddia eden, ama cd-rom vs dahil (mac'in tersine) gelen bir laptop çıkmıştı. laptoplar artık platform atlıyor. "desktop replacement" tarzını benimsemiş yeni laptoplar çıkıyor. tamam belki 7-8 kg'lik laptopu, 2-3 kg'lik laptop kadar kolay taşıyamassın. Ama mesela LAN Party'leri felan düşünelim. 10-15 KG'lık kasalar, gene o kadar ağır (gerçi CRT'lerin yerini LCD'ler aldı ama) CRT monitörler, ayrıca hoparlör, klavye, bağlantı kabloları... Bir ton şey taşıyacaksın. Belki araba gerekicek, arabayla gidip geliceksin. Ama Bu yeni desktop replacementlar sayesinde, laptopun mobilitesinden faydalanıp üstüne desktopun gücünü elde edebiliyorsun. Güzel bir fikir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Abi işte olay mobilite sen desktopunu taşıyabilmek istyorsun gerektiğinde. Mobiliteden kasıt surekli seyahat eden iş adamıları deil. Mesela ailesinin oturduğu şehirden farkılı bir yerde oturan ama sık sık ana şehrini ziyarete giden insanlarda mobildir kasa almak istemezler. Amma velakin 15'inc gayet güçlü taşınabilir makinaların yanında 17' gülünc derecede ağır ve buyuk araçlar var. Bunları kullananlar bazen pili kutusundan bile çıkarmıyor. Öyle tek bir noktada alet takılıyor bu durumda. Slim bir kasa ile desktop almak bana daha mantıklı geliyor. Verilen extra paraya yazık. Tabiki bence, parama var alıyorum kardeşim diyene laf yok. Çimlerde ders çalışıp crysis oynucam dersen, ne haddimize :) Son olarak bence laptoplar oyun makinesi deil. Klaveyleri touchpadleri ve ekran performanslarıyla. Eğer sen diorsan abi ben zaten kalvyem yıpranmasın die klaye touch pad kullanmak için mouse ve görüntü için ekrana bağlıyorsan, sen zaten laptop deil desktop kullanıyorsun. Mini kasalarda gayet işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bahsettiğin durumda da 5kg'lık bir laptop oldukça ideal olacaktır. işadamı gibi sürekli seyyar durumda dolaşmayacağın için, sonuçta seyahat boyunca yanında duracak boyutta bir laptop yeterli olacaktır. ancak desktoplardan daha mobil, laptoplardan daha güçlü olmak için tasarlanan "desktop replacement laptop"lara da "hayır kabul etmiyorum böyle laptop almayınız" dememek gerek. öte yandan hp pavilion örneğindeki gibi, zaten ekstra monitör veya klavyeye ihtiyacın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Ya tabiki belli bir pazar var demek ki bu araçalar üretiliyor. Benim söylemeye çalıştığım alıcakken laptop veya bilgisayar amacı iyi belirlemek. Çünkü arkadaş belirtmemiş, dehşet bir laptop demiş fakat surekli hareket halindeyse ayrıca derse falan götürüp not toplu çalışma presentasyon olaylarına girecek ise. İlk bakışta süper gelen 17' dev laptoplar birkaç ay sonra can sıkabilir. Ha sürekli masada durucaksada laptopa gerek yok. Ortası ise de ona göre model öneririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Maclere bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Coolrider a katılıyorum. 3 kg ağırlığında bir laptop kullanıyorum. Her işimi görüyor, gayet iyi performanslı ama.. Bir yere götürmek istediğimde çantaya atıp çantayı sırtıma takınca sırt ve boyun ağrısı çekiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 3 kilo abi ne ağrısı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 işte 3 kiloda bile kastırıyo abi harbiden yaa. gerçi istanbul izmit arası mekik dokuduğumdan ve o 3 kilonun yanında elimde bir de bavul/çanta olduğundan da belim ağrıyor olabilir. ama gerçekten 3 kilo bile bir süre ayakta durduktan sonra can sıkmaya başlıyor, "ulan keşke 13.3 inçlik ufaklardan alsaydım" demeye başlıyorsunuz :) şarj aletiyle falan beraber 3.5 kiloyu buluyordur o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Hiç düşünmeden macbook pro al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 eee'den sonra (bu arada tr fiyatları 299$+kdv olacakmış ilk serisinin [4gler sanırım] yakında satılacakmış) bir süre daha bekleyip umpc'lere saracağımdır herhal.. Kohjinsha ve FIC'in ürünlerini bekliyorum şu an. bi çıksınlar global piyasaya da (600$'a yakın fiyatları) dev bilgisayarları taşımak çıldırtıcı bir işlem! kötü, kalın bi 15'' lik varsa bile çantası, kablosu falanı filanı 6kg'ye kadar çıkabiliyor toplamı. hele ki 17''likleri hiç düşünmeyin, tek kürek asılmış gibi bi kolunuz dev kaslar yapabilir! sadece dokunmatik bi ekranı olan mini bişi iş görecektir. umarım fiyatları daha da düşer de "çantaya ata çık. salla masanın üzerine kullan." rahatlığında kullanılabilecek mini lepitaplar sarsa piyasayı. yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 vahşi diye okuyup geldim ben de, monster yazacaktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 dasaa şöyle ufak bi tablet pc alma niyetim vardı ama, hem performansı düşüktü hem de fiyat uçuktu. 11 inç Toshiba Portegé R400 almayı planlıyordum ama tamına 5000 YTL olduğunu duyunca yıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar