paticikten beklenmeyen bi durum. 3 sayfa olmuş en iyi sevişme sahnesini koyan olmamış.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
En X Y Sahnesi
şimdi alta 15 tane üst üste gelebilir. zevkler ve renkler farklı olduğu için ortak bir paydada buluşabileceğimizi sanmıyorum :)
Angelina Jolie - Taking Lives diyebilirim belki. İsteyen bulup izlesin. Ya da Halle Berry - Monster's Ball olabilir.
Angelina Jolie - Taking Lives diyebilirim belki. İsteyen bulup izlesin. Ya da Halle Berry - Monster's Ball olabilir.
- 3 hafta sonra ...
EN EGZOTİK / AMBİANS SAHİBİ SAHNE
Star Wars Episode IV : Mos Eisley Cantina
Star Wars Episode IV : Mos Eisley Cantina
Cantina
EN İYİ YENİDEN DİRİLİŞ
Star Wars Episode 3
Star Wars Episode 3
Rise of Darth Vader
EN İYİ ARABA PARK ETME SAHNESİ
Jackie Chanin bi filmi ismini unuttum
edit
BİR FİLM MÜZİĞİNİN BİR SAHNEYE BU KADAR GÜZEL OTURUR DEDİĞİN AN
Yine The Good, the Bad and the Ugly
Enrico Morricone -ECTASY OF GOLD
Tabiki film'i izleyenler daha iyi anlıyacaklardır beni. Tuco'nun gözünü bürüyen altın bulma hırsı . Mezar taşını bulmak için deli gibi koşuşturması daha güzel nasıl bir müzikle anlatılabilir.
Edıt:İnsanın içi cız ediyor :)
Ah ulan ah bide fight clubun sonundaki pixies şarkısı var aklıma gelen ama yinede bu bir numara.
en iyi adam dövme sahnesi: marc dacascos'un cradle 2 the grave de hapishanedeki zenciyi dövdüğü sahne (video bulamadım idare edin :P)
En Komik Blöf Sahnesi
Kiss Kiss Bang Bang
[video]http://youtube.com/watch?v=l8J_b02rx3c?feature=oembed" width="459">
Kiss Kiss Bang Bang
[video]http://youtube.com/watch?v=l8J_b02rx3c?feature=oembed" width="459">
requiem for a dream'de de müzikler cuk oturur.
hatta colloteral'da(nasıl yazılıyor bilmiyorum) tom cruise diskoya girince çalan bi ready,steady,go vardır ki micheal mann'nin müzik seçimleri konusunda tekrar taktir edilmesini gerektirir heat'ten sonra.
Müzikte cuk oturma:
Garden State - In the Waiting Line (Zero 7)
Videodaki sahneler şarkının çaldığı sahneler değil tam ama videodaki ilk saniyeler,parti ortamı kopmalar,aşırılıklar vs hızlı çekimle süper oluyor.İzleyenler süper anlayacaktır.
En Gaza Getiren Geri Dönüş Sahnesi;
Rocky 2 round boyunca Ivan'a kum torbası olmuş, ringde köşeden köşeye savrulmaktadır. 2. roundun son anlarında bir yumrukla Ivan'ın kaşını açar ve işler tersine dönmeye başlar. Arkadan giren klasik soundtrackle de coşku iyice artar. Round sonu Duke'un Rocky'i motive edişi ile zirve yapar.
[video]http://www.vimeo.com/1092368?feature=oembed" width="459">
Rocky 2 round boyunca Ivan'a kum torbası olmuş, ringde köşeden köşeye savrulmaktadır. 2. roundun son anlarında bir yumrukla Ivan'ın kaşını açar ve işler tersine dönmeye başlar. Arkadan giren klasik soundtrackle de coşku iyice artar. Round sonu Duke'un Rocky'i motive edişi ile zirve yapar.
[video]http://www.vimeo.com/1092368?feature=oembed" width="459">
requiem for a dream'de de müzikler cuk oturur.
hatta colloteral'da(nasıl yazılıyor bilmiyorum) tom cruise diskoya girince çalan bi ready,steady,go vardır ki micheal mann'nin müzik seçimleri konusunda tekrar taktir edilmesini gerektirir heat'ten sonra.
collateral taksinin önüne kurt iniyor orda başlıyo chris cornell abimiz shadow on the sun'a o sahnedeki uyumda dehşet vericiydi.
BİR FİLM MÜZİĞİNİN BİR SAHNEYE BU KADAR GÜZEL OTURUR DEDİĞİN AN
snatch: mike'ın yanarken karavanını bulduğu sahne.
massive attack-angel
lock&stock and two smoking barrels: pokerde kaybedilen para üzerine ''the stooges - i wanna be your dog''
en iyi kabullenme sahnesi: assasination of jesse james
ölüm sahnesi
en iyi kadercilik sıçan sahne: no country for old men
chigur'un benzinciyle konuşma sahnesi
en iyi intikam sahnesi: oldboy
en iyi tabu yıkan sahne: the man from earth
'nails and blood makes better religious art'
en iyi şiddet sahnesi: eastern promises
hamam sahnesi
en komik sahne: bruce almighty-steve carrel haber sunma sahnesi
en bok yoluna giden adam sahnesi: into the west
en iyi savaş sahnesi: saving private ryan - son savaş
en iyi intihar sahnesi: ned kelly - kardeşler.. (öss öncesi seyretmiştim filmi hayatımda seyredip ağladığım 2-3 film vardır bu sahnede hüngürdemiştim)
snatch: mike'ın yanarken karavanını bulduğu sahne.
massive attack-angel
lock&stock and two smoking barrels: pokerde kaybedilen para üzerine ''the stooges - i wanna be your dog''
en iyi kabullenme sahnesi: assasination of jesse james
ölüm sahnesi
en iyi kadercilik sıçan sahne: no country for old men
chigur'un benzinciyle konuşma sahnesi
en iyi intikam sahnesi: oldboy
en iyi tabu yıkan sahne: the man from earth
'nails and blood makes better religious art'
en iyi şiddet sahnesi: eastern promises
hamam sahnesi
en komik sahne: bruce almighty-steve carrel haber sunma sahnesi
en bok yoluna giden adam sahnesi: into the west
en iyi savaş sahnesi: saving private ryan - son savaş
en iyi intihar sahnesi: ned kelly - kardeşler.. (öss öncesi seyretmiştim filmi hayatımda seyredip ağladığım 2-3 film vardır bu sahnede hüngürdemiştim)
keske youtube açılsa (:
Öne çıkan mesajlar