Crawler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Arkadaslar Ntv'de yayinlanan Kadir Copdemir ve Demek Akbag'in sundugu programi bilmeyen yoktur. Bu haftaki bolumun konusu spor idi. Kadir Copdemir isim vermeyerek de olsa bir sahsin eksi sozlukten milletin yazdigi yazilari(spor ile ilgili galiba) okuyup okuyup kendi yorumuymus gibi sagda solda yayinlamasini kiniyordu. Tabi bir sure sonra zeki sozluk yazarlari adamin yazilan seyleri caldigini anlamislar. Bu sefer adami sarmaya karar vermisler ve alakasiz yorumlar yapmislar. Adamda tabi bu numarayi yemis komedi olmus :) Benim merak ettigim bu adam kim ? bi de hangi konu acaba eksisozlukte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 star da maç anlatan biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 medyanın ekşi sözlüğü bu kadar ilah gibi yansıtması çok gülünç oluyor. hayır zaten medyasın, benim elime bile alamayacağım belgeleri ilk sen alıp arşivleyebiliyorsun, gelip benim gibi kişilerin yazdığı yorumlardan haber yapmaya mı uğraşıyorsun bir de... gerçi ekşi sözlükte de medyadan birçok kişi (özellikle dekor gibi arka plan işleriyle uğraşanlar) var o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sen bile bizi ekside sikayet ettigine gore demekki bi olay var insanlari ceken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 abooo epik ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 (tu)Viktor(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 oy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 hail viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Aheaehaheh epic ayarlara güzel bir örnek olmuş. hakaten kim bu spiker ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Star'da şampiyonlar ligi programını falan sunan bir adam varya. Adı gelmiyor aklıma o herif olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ekşinin ilah olarak gösterilmesi gayet normal bişeydir. sonuçta internet denilen platformda halkın prototipinin en sağlıklı yansıdığı yerlerden biri ekşisözlük. ayrıca o adam da ertem şener zannedersem. tahmin ettim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 AHAHA COMBO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Sabri ugan sunan adam şl programlarını da o mudur bilmem haberi ilk kez gördüm duydum.. ayrıca viktor +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 epique ayar, hatta fatality! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ertem Şener işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 aquila said: abooo epik ayar. hayır "fail" bir laf olsa bile sırf çiş yarıştırmak ve ortalığı karıştırmak için "abooo epik ayar" gibi salakça şeyler yazıyorsunuz, gülünç oluyor yapılanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yapma bone etme bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 eden etsin rahatınca ben bişi etmiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 hmm ilk defa duydum ama gerçek olma ihtimali yüksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bone said: hayır "fail" bir laf olsa bile sırf çiş yarıştırmak ve ortalığı karıştırmak için "abooo epik ayar" gibi salakça şeyler yazıyorsunuz, gülünç oluyor yapılanlar. gülünç olan yapılanlar değil bone her ayar yediğinde gelip böyle abuk subuk şeyler yazman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bone said: aquila said: abooo epik ayar. hayır "fail" bir laf olsa bile sırf çiş yarıştırmak ve ortalığı karıştırmak için "abooo epik ayar" gibi salakça şeyler yazıyorsunuz, gülünç oluyor yapılanlar. kara biber, tuz; göt oldun, sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bu laflar sana boy boy girsin popona atlı kovboy:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuya dönecek olursak, bahsedilen kişi ertem şener ve ilgili entry şu: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=9428770 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ahaha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar