asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Nereye açacağımı pek bilemedim, müzik daha uygun mu olurdu hele hiç karar veremedim, gerekiyorsa taşınacağına da şüphem yok. Hayret verici ve eğlenceli. Hatta yetenek diyebiliriz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kiz tatli bisi ama ben begenmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 bu daha bi güzel valla http://www.youtube.com/watch?v=36Xt-XeWnHM daha bi orijinal desem daha doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kiza hasta oldum muzik kulak acitici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 bir ikincisi ben keman çalarken bu kadar tepinebilen başka bir insanla henüz karşılaşmadım. bu noktaya da dikkatinizi çekmek isterim değil mi ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 dasaa nın yolladığı güzelmiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Kız güzel hoşuma kaçtı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Kızın yaptığı iğrençlik sadece. dasaa nın videosundakiler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 nigger sawks girl wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 BonePART said: kiza hasta oldum muzik kulak acitici senin ukuleleci kiz noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ona benziyor ama fil yavrusu değil, bone'u o nedenle cezbetti herhalde. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 abicim hala cozemediyseniz ben ble sikir sikir elenceli hatunnar beenen bi insanim hafif deli tadinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kız süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 tatlı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 garı garı garı garı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 dasaa nın yolladığı harika bi fikir... mekanlarda canlı lounge müzik için böyle bi ikili harika olur... deli tutar hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 kız çirkin, müzik idare eder. keman çalarken yaptığı dans kendisinden bile çirkin oldukça itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 kötü calmıyomu? yoksa ben cokaz canlı keman dinledim izledimde onanmı kötü geliyo ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ombakkombak said: Kızın yaptığı iğrençlik sadece. dasaa nın videosundakiler güzel. kuş ötmüyo demi,demi moore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 kötü çalmıyor, gayet güzel çalıyor ama yapmaya çalıştığı şey tırt cüce olmamış bi de çok zıpırım hiperaktifim havaları falan pf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hmm doğrudur cünki studya kayıtlarından dinliye dinliye normalde nasıl olduğundan bi haber kalmış olabilrim keman calmanın, niyse. dans tırt. hal tavır tırt. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar