Cooldragon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Horizon said: Bone dediğin gibi karışık bir durum , fakat burası türkiye kimin eli kimin cebinde bilinmez. Türkiye de nezaman bir olay beklendiği gibi oldu veya bizi şaşırtmadıki , vay anasını be olaya bak diye nezaman demedik. Öyle yada böyle her işin foyası meydana çıkar , şimdi çıkmazsa sonra çıkar , biz göremezsek bizden sonraki nesil görür. Hala 1977 1 Mayıs Taksim olayları aydınlanmadı. Maraş Katliamı aydınlanmadı. Uğur Mumcu ve nicelerinin katili bulunmadı. Bir sürü şey oluyor ama hiçbirinin iç yüzünü öğrenemiyoruz ne yazık ki?
Horizon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Çete devletin içine sızınca öyle oluyor işte. Er ya da geç dökülücek hepsi inşallah.
elm Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 İnsanlar ilhan selçuk'un karokala çağrılmasına ya da fikrinin alınmasına , suçluysa tutuklanmasına diyebileceği hiç bir şey yok.Ancak bu ülkeye yıllarının vermiş aydınların gecenin bir saatinden evinden alınıp götürülmesi yanlıştır , gövde gösterisidir sadece.Son dönemlerde her yerde yaptıkları kadrolaşmanın verimlerini emniyet kurumunda toplayan akp'nin böyle etik olarak usülsüzce yapılan tutuklamalar sonucunda eleştrilmesi haklıcadır.
raw power Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 AKP'ye kapatma davası açan kişi gibi,bu tutuklamaların emrini veren kişi bir Cumhuriyet savcısıdır.(Zekeriya Öz) Bu şahısların bir suçları varsa mahkum olurlar.Masumlarsa zaten serbest kalırlar.Ters bir şey göremiyorum.Tek kaygım hayli yaşlı biri olan İlhan Selçuk'un sağlığına bir şey olma riski.Adamı ne kadar sevmesem de,başına bir şey gelirse üzülürüm.Umarım adamı çok yormazlar.
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 elm said: İnsanlar ilhan selçuk'un karokala çağrılmasına ya da fikrinin alınmasına , suçluysa tutuklanmasına diyebileceği hiç bir şey yok.Ancak bu ülkeye yıllarının vermiş aydınların gecenin bir saatinden evinden alınıp götürülmesi yanlıştır , gövde gösterisidir sadece. Beni de bu durum çok rahatsız etti. Sonuç olarak herkes suçu kanıtlanana kadar masumdur diyen bir anayasaya sahip ülkemizde, kaçma tehlikesi olmayan bu adamları adam akıllıca niye çağırmıyor lar ki?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 o yazı yüzünden gözaltına alınmadı. o yazı daha bugün yayınlandı, aklınızda bulunsun. ayrıca o yazı ile ergenekonun alakası yok, yani şu anlamda alakası yok: gözaltına alınmasını gerektirecek bir şey yok o yazıda ergenekonla ilgili, öte yandan tam da ergenekona değinen bir yazı o.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 O yazıyı gözaltı nedeni olarak gösteren zaten hürriyet gazetesi internet sitesi.
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ya sorun adamların gece o saatte apar topar götürülmeleri zaten...
Horizon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ben bu işleri tabi bilmem ama az biraz mantık yürütürsek , normalde polisin abest saatlerde baskın yapmasının sebebi , baskın yaptığı yerde kaçırılabilcek veya yok edilebilcek kanıt belge olma olasılığıdır. Ben hiçbir gariplik görmüyorum yapılan saatte veya yerde.
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 dün "hukuka saygı" talep edenler bugün gene bir savcının emirlerini hiçe sayıyor, çifte standardda yeni bir standarda ulaşıldı herhalde.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 gün gelecek taksim meydanında anoktaknoktaplilerin kellerini asıcaklar bende onlara bakıp geçicem pi de içicem.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Böyle olması tehlikeli işte , işin gittiği yer direk olarak yargının , hukukun , demokrasinin , laikliğin ve cumhuriyetin kişiselleştirilmesi , herkesin beğendiği gibi şekillendirmeye çalışması. Şemdinli olaylarında , yine Türkiye Cumhuriyet Savcısı idi, görevden ihrac edildi bırakın eleştirilmeyi veya linç edilmeyi görevinden alındı bi çırpıda. Doğan medya gurubu yada şimdi bangır bangır manşet atanlar o zaman neden hiç ses çıkarmadılar. O savcı sizin bu savcı bizim diye bir durummu var ? Yargıtay başkanı neden ozaman çıkıp hiçbirşey demedi neden savcısını savunmadı korumadı ? Hukukçular neden ses çıkarmadı ? Demekki heryerde bir taraf ve bölünme var. Demekki Hukukçular ve Yargıtay Başkanı dahil bazı durumlarda ses çıkaramıyor ya da savcıdan savcıya kafasındaki hukuk anlayışı değişiyor. Kimse kendini kandırmasın ülkede olan birşey var açıkça sölyim. Senin Savcın , Benim savcım Senin cumhuriyetin , benim cumhuriyetim Senin demokrasin , benim demokrasim Senin laikliğin , benim laikliğim. Herkes kendi işine geldiği gibi bu kavramları tanımlayıp uygulama yaparsa bu ülke hiçbiyere yürümez , yürüdüğü yer Türklerin beylikler şeklinde yaşadığı zamandaki yönetim şekli ve hukukunun çok çok çok gerisine yürür.
venom Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Horizon said: benim laikliğim Birisi horizon'un hesabını mı hackledi ya?
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Zamanında "ya onlar sindirilecek ya biz" dediğimde bazıları ateş püskürmüştü... Zamanında "bu artık savaştır, her gün bir çok cephede devam etmektedir" dediğimde birileri ateş püskürmüştü... Zamanında "karşı devrimciler iktidara geldi" dediğimde birileri onlar değişti, artık cumhuriyet için tehlike değil demişlerdi... Gün geçtikçe düşman daha da kuvvetlendi ve gerçek yüzleri daha da ortaya çıktı. Zaman onların nerelere ne derece yerleştiklerini daha bir güzel gösterdi.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 resmen laiklik yanlısı yazarlara: şşş akıllı olun sıra size geliyor,gece ansızın evinize gelip sizide aliriz mesajı verilmiş.
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 cumhuriyet gazetesini ergenekon bombalamış mıydı ? e cumhuriyet gazetesinde imtiyaz sahibi değil mi ilhan selçuk ? hmm çok garip. aaa bir de şey var, saat 04 te akıllarına gelmiş fikirlerine danışmak. horizon ben seni saat 4 te uyandıracam yaka paça götürecem. sebep soracak olursan hal hatır sormak için diyecem. ne kadar mantıklıyım dimi ?
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 @Horizon ya seni de bir gece ansızın götürürlerse? yada Paticik pat diye kapatıldı diyelim hani ergenekon niyetine?
odiflame Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 tuncay özkan konferansı sırasında yaka paça emniyete götürülür, sonra öğrenirki ona karşı işlenmiş bir şuçta mağdur olarak ifadesi alınmak istemiş.adam hep mağdur olmuş hemde suçlu gibi emniyete çekilmiş.oluyor böyle şeyler.ergenekondan dolayı bütün akp karşıtları suçludur daha öncede vatan cephesine üye olmayanlar suçlu idi.ne garip dimi?
Horizon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Horizon said: Ben bu işleri tabi bilmem ama az biraz mantık yürütürsek , normalde polisin abest saatlerde baskın yapmasının sebebi , baskın yaptığı yerde kaçırılabilcek veya yok edilebilcek kanıt belge olma olasılığıdır. Ben hiçbir gariplik görmüyorum yapılan saatte veya yerde. Tekrar ediyim , ben böyle bir uygulamayı ilk kez görmüyorum ne Türkiyede ne dünyada , Türkiye de bir ilk de değil. Gariplik nerde ? Burda şimdi ön yargılı olan sizsiniz.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 fizban said: cumhuriyet gazetesini ergenekon bombalamış mıydı ? e cumhuriyet gazetesinde imtiyaz sahibi değil mi ilhan selçuk ? hmm çok garip. aaa bir de şey var, saat 04 te akıllarına gelmiş fikirlerine danışmak. horizon ben seni saat 4 te uyandıracam yaka paça götürecem. sebep soracak olursan hal hatır sormak için diyecem. ne kadar mantıklıyım dimi ? Savcılık hal hatır sormak için mi almışlar adamı , öyle bir açıklama mı geldi benim mi haberim yok ? Farazelerle saçma cevap verme lütfen.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 O yaşta adamı gece gece apar topar kaçırır gibi götürmek nedir yahu. Bu adamların ülkeden kaçması gibi birşey söz konusu olabilir mi yani? Kendi gazetesine bomba attı diye göz altına alınmak ayrı güzellik tabi. Ergenekonuda iyi uydurdular, sıkıldıkça kullanırlar artık. Ama mantık hataları oluyor sanki. Bu örgüt sola mı karşı, neye karşı, unisex mi takılıyor iyice çorba ettiler. Biraz inandırıcılık istiyoruz.
Joscelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Horizon said: Savcılık hal hatır sormak için mi almışlar adamı , öyle bir açıklama mı geldi benim mi haberim yok ? Farazelerle saçma cevap verme lütfen. said: Soruşturmanın gizliliği nedeniyle bize söylenen bir şey olmadı. Şu anda kendisine yöneltilmiş bir suçlama da yok. Herhangi bir suçlama olmadan, sabaha karşı adamı evinden apar topar alırsan, ancak hal-hatır sormak için olabilir anlamında söylemiş onu fizban, biraz karışık gelmiş sana.
Öne çıkan mesajlar