Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 http://www.gametrailers.com/player/40181.html Bu video ne ya abi karnıma ağrılar girdi gülmekten. Hele şu Japon olayı feciydi "All your base are" dedi, dedim "Anam noluyoruz" İkinci kez diyince "oha yoksa?.." diye şüpheye düştüm Üçüncü kez diyince "yok abi değildir, baksana remix videosu bu" diye kendi kendime düşündüm ve rahatladım. Ama en sonunda "All your base are belong to us" diyince of of direk yarıldım, vuruldum bittim eridim. Rofl oldum, o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bu klipte japonlarında bi hatunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 rLx said: MrLevie said: meğersem savaşı Gemma Atkinson başlatmış. O_o =D KATILIRIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 savaşma seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 OH SNAP! Bu sanırım paketle gelen geyik şeylerden birisi olucak,hell march 3 gibin,kötü olmuş gerçi ama yine de ; All your base are belong us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bone said: http://www.gametrailers.com/player/40181.html Bu video ne ya abi karnıma ağrılar girdi gülmekten. Hele şu Japon olayı feciydi "All your base are" dedi, dedim "Anam noluyoruz" İkinci kez diyince "oha yoksa?.." diye şüpheye düştüm Üçüncü kez diyince "yok abi değildir, baksana remix videosu bu" diye kendi kendime düşündüm ve rahatladım. Ama en sonunda "All your base are belong to us" diyince of of direk yarıldım, vuruldum bittim eridim. Rofl oldum, o derece... gemma yı hep resimlerinden tanırdım.konuşması filan çok tatlıymış :3 capon kuvvfetleride karizma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bone'un verdiği; http://www.gametrailers.com/player/40181.html bu videoda ilginç taraflar var:) Gemma'nın 1:12'de "PERVERTS" diye bağırması:) 1:18'de the O.C.'de oynayan kızın Red Alert 3'te de yer alacağını farketmem.:) 1:25'te Rus hatunun abuk subuk hareketler yapması:) 1:27'de gelen allied herifinin Rus hatundan daha saçma hareketler yapması:) Rus hatunun süper bi gülüşünün olması:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 allahtan brief veren rus hatun diğeri gibi domuz tipli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Abi bunlar bence command & conquer'ın olayını yanlış anlamışlar. Conquer diyince adamlar keşfedilmiş ya da keşfedilmemiş "kıtalar" için dememişlerdi bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 MrLevie said: Gemma'nın 1:12'de "PERVERTS" diye bağırması:) ne bağırması be gayet sakin diyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 O hareket yapan rus rolündeki kadın bayanlarda ünlü bir güreşçi ondandır muhtemelen (güreşçi dediğim WWF tarzı ama tam nerede bilemiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Tipi cidden olmamış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yazık, güzelim red alert ne hale geldi. ea allah belanı vere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 aaa evde tek basinada oynayan adam oynuyo burdada. hani su otelde calisan. edit: oha butun erkek aktorler baya iyiymis be sanki. george takei varmis. edit2: peter stormare de varmis oha be red alert : red carpet edition olmus bu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eheh video süpermiş, ışın kılıcımı gördüm ne. bağyanlarda hoşmuş hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Eğlenceli oyun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahh ah bide bu bide şu siz karar verin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Cuce said: allahtan brief veren rus hatun diğeri gibi domuz tipli değil. döverim. rus tarafı hasta olmuş. brief veren, sniper, komutan felan efsane gözüküyor. allied kısmı sux olmuş. eski litenant'ı özledim allied'ların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oooh snap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 RamsesII said: Abi Gemma Atkinson'a bakın ya mükemmel valla bayılıyorum bu kadına.Bu oyunu çıktığı anda alıcam.Ciğer gibi manita yeminlen allah sahibine bağışlasın yok işte Türkiye'de böyle yok yok yok "Ciğer gibi manita" haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 oyun burda bu Salı çıkıyor ve çok heycanlıyız.. Siz de heycanlımısınız merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 holey be tesla coil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ben hiç değilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar