Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 daha önce koymuşum o resmi hehe Bone said: Bu da başka bişi.http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1079321 [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 14:14 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 en alttaki ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 böyle birşey buldum ama o ne ışık=S bir de bu var, bunun değişik versiyonları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 half-life'ta hiçbir zaman böyle HDR pompalanmış grafikler görmeyiz direk yalan o zaten. bi de şu HDR olayının oyunlarda öküz gibi ışık ama fotoğrafta dengeli ışık olması gerçeğini anlayamıyorum bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 karde bunlar dalga mı geçiyo bizimle niye cıkarmıyolar lan bunu. cıkarmıyosanız "cıkarmıyoruz lan oyun moyun nah size oyun çiktirin gidin şimdi" falan desinler, nedir bu belirsizlik resmen testis geçiyo bizle adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Xenocide said: half-life'ta hiçbir zaman böyle HDR pompalanmış grafikler görmeyiz direk yalan o zaten. bi de şu HDR olayının oyunlarda öküz gibi ışık ama fotoğrafta dengeli ışık olması gerçeğini anlayamıyorum bi türlü. hdr'den ziyade bloom olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Red said: çıkmasın hl3 falan.yeni pc almak istemiyorum en az 1.5 sene daha alma konsolun için çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/Gabe-Newell-Teases-Half-Life-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 dat yemek lekesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yemek lekesi değil de polo logosu olmasın o? http://i.imgur.com/v87Oe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ha evet küçük resimde pek belli olmuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sdcs herkes niye bu adama bu kadar taktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kim olduğunu bilmiyosun dimi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ahahah off yine mi ya. sonra kızıyorsun bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 escape said: sdcs herkes niye bu adama bu kadar taktı ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Revangelis said: kim olduğunu bilmiyosun dimi dsf ben öle bişi dedim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 dolaylı yoldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tanımıyorsun işte escape koskoca tabe levell i tanımadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Revangelis said: dolaylı yoldan hl fanboyu olark o adamın kim oldugunu bilmiyosam, valve dünyası belamı versin benim. onun ofisine kadar döve döve getirsinler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hl1i şifresiz bitiremeyip de hldmde hepinizi döverim diyen sendin dimi sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 fatality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 lan kaç kere açıklıcam tipe bak ya XEN'e cıktıktan sonra şifre kullanmadım diyen adam yalan söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Reverse troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar