Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 iğrenç tiz bi ses duyuyorum. 20 yaşından da büyüğüm, sıkmış kim sıktıysa. ilk linkteki virtual hair cut süpermiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hayır gerçekten duymuyorum, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 21'im ve inanılmaz derecede rahatsız edici bi ses duyuyorum. Yok böle bi ses arkadaş. Şu cep telefonlarındaki salak "ciuuuuuuu...uuuv" sesinden bile daha rahatsız edici :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 8 yaşındayım duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 5 yaşında patiye üye olduğuna göre baya zeki olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Cynthia said: şu 20 yaş altı insanların duyabildiği ses frekansını test eden var mı? çevremde yetişkin dolu şu anda; http://s3.amazonaws.com/listverse/audioillusions/highfreq1.mp3 yaklaşık olarak 24 yaşımdayım ama biyolojik yaşımı bilmiyorum. tiz bir ses geliyor. belki volume'u kısık olduğu için diğer insanlar duyamıyordur. 20 yaşla alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 işte bana o tiz ses gelmiyor. evde denedim şimdi. duymak için sesini sonlara kadar açıyorum ama yine de tık yok. arkadan da kardeşim "kıs sesini böğüü" diye bağırıp duruyor.. ne garip durum. hoş da aslında. ama sesi duymadığıma inandıramıyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 mesela babam falan şu sinekleri kovan aletleri ya da şarj cihazlarını duymaz. ama verilen örnekteki gibi ses çıkıyor halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Aargh bu sesi duymamak imkansiz olmali ses cok acıkmıs kulaklıkla , hala kafamda cinliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 duymayanlardan biride benim sanirim... Cok alcak bir tiz ses cikiyor.. Sesi sonuna kadar actim, kulakliklari taktim ama cok derinden tiz bir ses geliyo.. Ama o kadar rahatsiz edici degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bu ses olayı kral çıplağa dönüşür o kadar söyliyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 17 yim duymuyorum lan of niye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bone said: Cynthia said: şu 20 yaş altı insanların duyabildiği ses frekansını test eden var mı? çevremde yetişkin dolu şu anda; http://s3.amazonaws.com/listverse/audioillusions/highfreq1.mp3 yaklaşık olarak 24 yaşımdayım ama biyolojik yaşımı bilmiyorum. tiz bir ses geliyor. belki volume'u kısık olduğu için diğer insanlar duyamıyordur. 20 yaşla alakası olduğunu hiç sanmıyorum. ses gelmiyor volume sonda ve kulaklık takıyorum ama. sadece biterken ve başlarken bi tık sesi gibi bir ses geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ben sesin tamamını duyuyorum. evet başlangıçta ve bitiştede tık seside çıkıyor. ben olayın dinlediğimiz cihazlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. bazı kulaklıklar her sesi çıkaramayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 22 yim duyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Sailor said: mesela babam falan şu sinekleri kovan aletleri ya da şarj cihazlarını duymaz. ama verilen örnekteki gibi ses çıkıyor halbuki. o aletlerin çıkardığı sesi duyan insan olduğunu sanmıyorum,insan kulağının duyamayacağı frekansları kullanıyolar genellikle çünkü.Öyle insanın duyabileceği sesleride çıkaran modelleri varsa bilemicem tabi. Onun dışında,bende kullandığınız cihazla falan alakalı diye düşünüyorum.18khz normalin çok fazla üstünde bi frekans değil,yani duyulamayacak bi frekans değil.Yaşla bi alakası yok ama kişiye göre duyulamaması mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Necro said: 17 yim duymuyorum lan of niye ! ben de 17yim duyamıyorum bizim kulaklar gg gözlerim de bozuk(0.75 o az :) ) kulaklarım da gitmiş böle süper çalışan bi organım çıkçakmı acaba diye merakla bekliyorum. edit: ayrıca bir site vardı kaç hz duyabildiğini ölçüyorsun işte 12000den başlıyor 23000e kadar galiba,17yi duymuştum, bu ses te demekki 18 veya yukarsında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Sesi hiç mi duymuyorsuzun yoksa çok ince ve kısık bi ses var mı? Bende var da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 19 yaşındayım duymadım oha hayat beni bitirmiş not:(ortada dırt diye bi ses geldi o kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Kulaklarımın içine etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 genc nufusumuzu bitirecek, kokumuzu kurutacaklar bu seslerle, cogalin!3!3!31!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 iğrenç tiz bi ses çıkıyodu annemde duydu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 8. seste kadın güzel brutal yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 tekrar denedim duyamadım haha. acaba media playerla mı alakalı ya da laptop hoparlörüyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ya bunda 2 ihtimal var. birincisi sesi aldığımız aygıt acaba bu sesi verebiliyor mu? sonuçta yüksek frekanslı bir ses ve kulaklıkların ya da hoparlörlerin çoğu normal frekans aralığındaki sesleri verebiliyor ikincisi de kulaklar tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar