Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWGemu

paranoya

Öne çıkan mesajlar

jonq said:

Sitesine girip bakmaya üşendim. Birkaç soru;
- Populasyon durumu nedir?
- Ping durumu nedir?
- Offical SWG in patchlerini birebir takip ediyormu. Misal şu an "Galactic Civil War" geldi resmi oyuna. Burda da varmı.
- Pre-Cu zamanında olmayıpta şu an resmi oyundaki tüm gezegenler varmı ? ( ör: Mustafar )

-Serverın kişi sayısı şu an 1200, maksimum karakter limiti de 1200, oyunu yapanlar herhangi bir para talep etmediği için sadece donationlardan yeterli parayı toplarlarsa kişi sayısını yükseltebiliyorlar

-Akşam saat 9'a kadar hiç lag olmuyor da amerikalılar oyuna hücum edince biraz lag oluyor

-Offical SWG nin patchlerini takip etmiyorlar, her şeyi sıfırdan yazıyolar, oyunun kendi içinde bulunan kodlarını sıfırdan tekrar yazıyorlar. Şu anda Object Resource projesi üzerinde çalışıyorlar ve bu patch ile ilgili devlerin söylediği şu: "Göreceğiniz en güzel şey" . Evler henüz yok işte onlar da bu object resource ile yerine oturmuş olacak.

-Mustafaar ve Kashyyk henüz yok ama bu gezegenler için neden olmasın diyor devlerimiz.
Ayrıca bir sürprizleri varmış şu an kendileri ekstra bir gezegen yaratıyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllar önce kodlarda 2 gezegen daha bulmuşlardı. Birisi hemen hemen tamamlanmış ama diğeri bomboş. Onlardan birini ekleyebilirler. Ama 5 yıldır daha tam sürümü çıkmayan birşeyden ekstra content istemek ayıp olur.

Bir de oyunun şuanki hali gerçekten bolca boş vakti olanlar için. İnanılmaz bağımlı yapıyor, hele bir de PreCU özleminiz doruktaysa. Server 2-3 kere daha wipe yiyecek, tam sürümün çıkmasını bekleyip rlye öyle veda etmekte fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Kurdum girdim oynadım. Eski zamanlarımı hatırlattı. Harbiden eskiden daha keyifli imiş oyun. Öte yandan Marksman açtım. Carbine kasıcam. Coronet teki bi butterfly i öldürcem diye canım çıktı. 5dk civ civ civ. Offical serverda böyle degildi. Ayrıca para yok pul yok skill train edemiyorsun, görev alsan en az 1k ötede çıkıyor koş koş koş,Birde butterfly gibi bir npc yi 5dk da öldürünce pek cekici gelmedi emu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sey sorucam su anda defense.vs.dizzy yada knockdown gibi skilleri çalışıyor mu?

Çünkü biraz yükselttim bu skilleri yaklasık 50 civarı oldu.(bazıları gecti 50yi) Npclere karsı 0 olmasından pekte bir fark yok gibi. dandik kelebek bi tosda knockdown yapıyor. herturlu dizzy posture changeide yiyorum.pvpde filan mı ise yarar yoksa dahada yukseltmek mi gerek? çalışmıyosa da silim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bir iki birşey daha sormak istiyorum.

Melee defense ve ranged defense ne şekilde işliyor. Accuracyle mi kapışıyor? Damageimi etkiliyor yoksa atışın başarılı olma şansını mı? peki dizzy stun tarzı atışların başarlı olma sansını etkiliyor mu?

birde elimde 10 12 tane rengarenk cristal var.beyaz ,kırmızı, sarı ,mavi ,mor. bunların kalitesini filan nasıl anlarım? herhalde çoğu Nighsisterlardan düşmüştür. bir işe yaramaz diyorsanız atim gitsin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Melee defense ve ranged defense rakibin sana vurma şansını azalatır. Yani accuracy ile kapışıyor denilebilir.

Defense vs stateler de o statelerin olma şansını azaltır. Tümü için cap 125'tir fakat sanırım emuda cap buglı. Normalde 125 defense vs dizzy olan birisi dizzy'ye immune olur.

Beyaz kristaller kalitesine göre değerlendirilir ve kalitesini yalnızca jedilar görebilir. Diğer renkliler ise yalnızca ışın kılıcına renk veriyor, pek maddi bir değeri olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...