fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 lan bi gecede iki salak konu olacak ama yaklaşık 2 saatte 10 kilo sümük çıktı burnumdanlan. oluk oluk akıyo. olsa beynim akacak amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 akmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 geçen hafta ebnde öleydim. bi ara beyin sıvım aktı dedim bunun rengi değişik meğersem iltahapmış AGYASGYAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 geçen ben de nez'leydim. aptal biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 nezlemi oda ne hava su anda 30 derece,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 geçmiş olsun. dikkat etmek lazım. bende daha yeni yeni toparladım. burnum durdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Voys said: geçen ben de nez'leydim. aptal biraz. Gece olunca patide espri patlamalari -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Voys said: geçen ben de nez'leydim. aptal biraz. Vay cok edebiyatci gordum seni Vay Vay Vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 (tu)(:D(:P)dün nezleydim bugün shakirayla(:P)(:D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Zheld said: (tu)(:D(:P)dün nezleydim bugün shakirayla(:P)(:D(tu) pruya küfredersen karşında jayz yi bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 beni bu işe karıştırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben koyarsam gülersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 lafımı çalma lan hödük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 pardon ağbi ama biliyosun izmire gelince mevzu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 amk derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Özellikle kış aylarında ve mevsim geçişi diye tabir edilen fasulyeden mevsimlerde (ilkbahar, sonbahar) etraftaki insanların git gide ince giyinmesi durumuna aynı türden bir artistlikle cevap vermek bu tarz sonuçlar doğurabiliyor. Kusura bakma dostum, lost acı söyler ama yapacak bir şeyler var tabii ki. Otrivine denen mük kemmel bi icat var, burun spreyi. O sümükler burnundan çıkmıyor fakat kaybolmuyor da (gözlemlerime göre geriye akıyor, ses gidiyor :) ) fakat gerçekten çok iğrenç bi durumsa kullan gitsin. Yalnız bağımlılık yapar birkaç günü geçme. Sonracığıma Andorex diye bi spreu vardı, ağız spreyi o da boğazı çok rahatlatıyo. Ağrıyosa ve kuruluk varsa diye dedim. Hastalığın seyrine göre Tylolhot türevi sıcak, toz maddeden yapılmış içecekler de psycho rahatlatır, imba olursun. Yukarıda yazılanların hiçbiri doğru olmayabilir, ölürseniz bana gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 olm nez'e laf yok lan ! kırarım azınızı !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 hala akıyo dümük. durduramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 18+ ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu resmın altına ''hala akıo'' mesajı olmamış fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu lafları atlattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar