Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hm, allah'in var oldugunu soyleyen de senin deyisinle ''KUL''.
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 karınca penisi kadar akıllarıyla uğraştıkları mevzuya bak.. şu ülkede bi o kalmıştı çözemediğimiz zaten..
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Marl0_on said: hm, allah'in var oldugunu soyleyen de senin deyisinle ''KUL''.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bütün sanata duyarlı vatandaşları Altıyoldaki Heykeli korumaya almaya hatta başında nöbet tutmaya çağırıyorum. Türkiye bir ayıp daha yaşamasın, boğalar inek olmasın.
Overseer Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sir said: at penisi elinden, bin parçaya bölünsün.. görür görmez aklıma geldiydi sdaf saf dsaf asaf Recall06 said: Penthesilea said: Din, tarih ve simge bilimciler demis canim benim, senden benden fazla biliyorlardir herhalde. Yahu bre kafir ben diyorum ALLAH demis sen diyorsun KUL demis simdi neyini tartisayim senle bu konunun.. :) bu iki cümle işte bundan ötesi yok iki taraf içinde. nesini tartışcaksınız düşünsel çıkmazın. Bone said: o değil de, akp, chp'yi çok güzel tongaya getirmiş lan. "vay bre kafirler, görüyorsunuz at penisine tapıyor bu adamlar, dinsiz ahlaksız deyyuslar hepsi" yaftası yapıştırdılar :) çok alakasız olmuş. kötü espri üstüne desteksiz sıkış. dedem yapıyo böyle çok o da 70 küsür var direk. sorry bonbon =/
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ulan at penisinden Allah'a geldiniz aferin
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Sana da afferin b@bs. Ulandan afferine geldin.
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Overseer said: çok alakasız olmuş. kötü espri üstüne desteksiz sıkış. dedem yapıyo böyle çok o da 70 küsür var direk. sorry bonbon =/ insanlarla gereksiz yere dalga geçmeye çalışacağınıza bir kere yazılanı okuyun da en azından bize aklınızın olduğunu gösterin.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bone said: Overseer said: çok alakasız olmuş. kötü espri üstüne desteksiz sıkış. dedem yapıyo böyle çok o da 70 küsür var direk. sorry bonbon =/ insanlarla gereksiz yere dalga geçmeye çalışacağınıza bir kere yazılanı okuyun da en azından bize aklınızın olduğunu gösterin. adam haklı..espri kötüydü. /sorry
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 linke tıkladım.bold olarak atılmış ara başlıkları okudum, gülmekten öldüm; 'BÖYLE MUHALEFET OLMAZ' süperdi.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 "penisi akpliler kopardı" ne demek lan ahuahuahauhahauhah of allah belanızı versin sizin gibi partilerin ya hauhauhauhauha.
Öne çıkan mesajlar