PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ahahah bre kafir sdfjshfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hm, allah'in var oldugunu soyleyen de senin deyisinle ''KUL''. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 karınca penisi kadar akıllarıyla uğraştıkları mevzuya bak.. şu ülkede bi o kalmıştı çözemediğimiz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Marl0_on said: hm, allah'in var oldugunu soyleyen de senin deyisinle ''KUL''. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bütün sanata duyarlı vatandaşları Altıyoldaki Heykeli korumaya almaya hatta başında nöbet tutmaya çağırıyorum. Türkiye bir ayıp daha yaşamasın, boğalar inek olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 sir said: at penisi elinden, bin parçaya bölünsün.. görür görmez aklıma geldiydi sdaf saf dsaf asaf Recall06 said: Penthesilea said: Din, tarih ve simge bilimciler demis canim benim, senden benden fazla biliyorlardir herhalde. Yahu bre kafir ben diyorum ALLAH demis sen diyorsun KUL demis simdi neyini tartisayim senle bu konunun.. :) bu iki cümle işte bundan ötesi yok iki taraf içinde. nesini tartışcaksınız düşünsel çıkmazın. Bone said: o değil de, akp, chp'yi çok güzel tongaya getirmiş lan. "vay bre kafirler, görüyorsunuz at penisine tapıyor bu adamlar, dinsiz ahlaksız deyyuslar hepsi" yaftası yapıştırdılar :) çok alakasız olmuş. kötü espri üstüne desteksiz sıkış. dedem yapıyo böyle çok o da 70 küsür var direk. sorry bonbon =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ulan at penisinden Allah'a geldiniz aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Sana da afferin b@bs. Ulandan afferine geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Overseer said: çok alakasız olmuş. kötü espri üstüne desteksiz sıkış. dedem yapıyo böyle çok o da 70 küsür var direk. sorry bonbon =/ insanlarla gereksiz yere dalga geçmeye çalışacağınıza bir kere yazılanı okuyun da en azından bize aklınızın olduğunu gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Bone said: Overseer said: çok alakasız olmuş. kötü espri üstüne desteksiz sıkış. dedem yapıyo böyle çok o da 70 küsür var direk. sorry bonbon =/ insanlarla gereksiz yere dalga geçmeye çalışacağınıza bir kere yazılanı okuyun da en azından bize aklınızın olduğunu gösterin. adam haklı..espri kötüydü. /sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 linke tıkladım.bold olarak atılmış ara başlıkları okudum, gülmekten öldüm; 'BÖYLE MUHALEFET OLMAZ' süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ahah iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 "penisi akpliler kopardı" ne demek lan ahuahuahauhahauhah of allah belanızı versin sizin gibi partilerin ya hauhauhauhauha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar