RabbiT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Xbox 360 ve Playstation 3 için gelecek olan Mafia II'den bir kaç ekran görüntüsü; şuanlık oyun hakkında bir bilgimiz olmasa da çıktığında çok şey konuşulacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 niye pcye gelmiyor armut mu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 aaaa konsolmuş bu ayıp ettiler heaa hayatımda oynadığım en güzel oyundur mafia en güzeli olmasa bile ilk 5 e girer acilen pcye gelmesinide talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Gamespot, Mafia II için Pc'ye de geleceğini yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 pc ye gelmeme gibi bi lüksü yok zaten. deli yürek kurtlar vadisi modları falan çıkmıştı ilkine. buna yapmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 şiddetle oynucam günü bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Çıkacağı aylar önceden belliydi pc'ye de . Açınca aklıma geldi hatta şu topic'te muhabbetini döndürmüştük. mafia2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 3 senelik threadi canlandırmak gibi olmasın ama bi sorum olucaktı. Ben bunu zamanında oynamamıştım, şimdi bi yerde ucuza görünce aldım ps3'e. Üstünde "Jimmy's Vendetta" DLCsini de içerir falan yazıyodu. Oyunu dün bitirdim, DLC'lere bakiyim falan dedim. Oyun içinden aratınca indirilecek yeni DLC yok diyo. Oyun içinde de ayrı yerden açabileceğim bişey göremedim. Nerde hata yapıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kutulu falan aldıysan içine bak, DLC kodu falan vardır girince açılır büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Kutulu aldım ama ikinci eldi, yalan olmuştur o DLC kodu o zaman :) Benim anlamadığım hadi kodum yok diyelim, "Downloadable Content" oyun içinden aratınca, hiç content yok diyo. PS Store'a girince 3 tane content pack var gözüküyo. Bu DLC'lerin ülke sınırlaması falan mı var acaba oyun içinde anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Son PSN patlamasından sonra ben de eski bir takım DLC'leri bulamadım. benzer birşey olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 said: More than 40 staff members at 2K Czech, the studio behind crime epic Mafia 2, are looking for new jobs following redundancies this week. According to a statement handed to Develop, the cuts, which represent about a quarter of the studio's total workforce, are part of a cost-cutting drive. The publisher confirmed that 2K Czech "has realigned its resources to streamline the development process, reduce costs and maximize studio performance. "This will result in the elimination of approximately 40 positions and primarily impact the 2K Czech studio in Brno. While this was a difficult decision, we believe it will benefit the studio in the long-term." "Our goal to create world-class video game titles remains unchanged," a spokesperson added. Founded as Illusion Softworks back in 1997, the studio has released two titles since being re-branded 2K Czech in 2008 - Mafia 2 in 2010 and Top Spin 4 in 2011. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mafia 1 gibi bi oyundan sonra Mafia 2 gibi bir şey yapabildiler ve 2K gibi bi firmanın altına girebildilerse her şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 dün aldım oyunu almaz olaydım. wowu normal ayarlarıyla 30-40 fps oynatan makinem 640 çözünürlükle bile kasıyor bir de hiç bir bok oyunda grafik namına. pc ye yanaştırmamak lazımmış, kontroller falan konsol için her şeyiyle. lanet olsun verdiğim paraya. bunu yapan herifleri oyun dünyasından direk atsalar yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Battı firma zaten. edit: yani batmadıda 70 tane falan kişi işten çıkarılıyor bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ben çok beğendiydim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ben de çok sevmiştim ya oyunu. ps3 versiyonunu oynadım. gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi belki makinemde adam gibi oynayabilseydim severdim, konsolda oynasam yine severdim, ama konsol için yapılmış oyunları pc için çıkarmasınlar bari, ama her oyunu çalıştıran makineye pentium 3 muamelesi yaparsan üstüne de konsol kontrolleriyle pc de oynatmaya kastırırsan rezil bir şey çıkar ortaya. ki daha dün bitirdim mafia 1'i tekrar. o oyunun yarısı bile değil şu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 abi ben bu oyunu pc'de oynamıştım hiç de dediğin gibi sorunlarla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 o zaman benim pc çok kötü ya ne bilim sdfsdf neyse 5. chaptera kadar geldim inatla. bölümler çok kısa geldi eski mafia ya göre. bir de o kadar güzel şehir yapmışlar hiç etkileşim olmadı. du bitsin de yazim tekrar. ilk sinirim geçti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar