Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafia II

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

• 3 yıl sonra ...
3 senelik threadi canlandırmak gibi olmasın ama bi sorum olucaktı. Ben bunu zamanında oynamamıştım, şimdi bi yerde ucuza görünce aldım ps3'e. Üstünde "Jimmy's Vendetta" DLCsini de içerir falan yazıyodu.

Oyunu dün bitirdim, DLC'lere bakiyim falan dedim. Oyun içinden aratınca indirilecek yeni DLC yok diyo. Oyun içinde de ayrı yerden açabileceğim bişey göremedim. Nerde hata yapıyorum ben?
Sosyal ağlarda paylaş

Kutulu aldım ama ikinci eldi, yalan olmuştur o DLC kodu o zaman :) Benim anlamadığım hadi kodum yok diyelim, "Downloadable Content" oyun içinden aratınca, hiç content yok diyo. PS Store'a girince 3 tane content pack var gözüküyo. Bu DLC'lerin ülke sınırlaması falan mı var acaba oyun içinde anlamadım ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
More than 40 staff members at 2K Czech, the studio behind crime epic Mafia 2, are looking for new jobs following redundancies this week.

According to a statement handed to Develop, the cuts, which represent about a quarter of the studio's total workforce, are part of a cost-cutting drive.

The publisher confirmed that 2K Czech "has realigned its resources to streamline the development process, reduce costs and maximize studio performance.

"This will result in the elimination of approximately 40 positions and primarily impact the 2K Czech studio in Brno. While this was a difficult decision, we believe it will benefit the studio in the long-term."

"Our goal to create world-class video game titles remains unchanged," a spokesperson added.

Founded as Illusion Softworks back in 1997, the studio has released two titles since being re-branded 2K Czech in 2008 - Mafia 2 in 2010 and Top Spin 4 in 2011.
Sosyal ağlarda paylaş

dün aldım oyunu almaz olaydım. wowu normal ayarlarıyla 30-40 fps oynatan makinem 640 çözünürlükle bile kasıyor bir de hiç bir bok oyunda grafik namına.

pc ye yanaştırmamak lazımmış, kontroller falan konsol için her şeyiyle. lanet olsun verdiğim paraya.

bunu yapan herifleri oyun dünyasından direk atsalar yeridir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi belki makinemde adam gibi oynayabilseydim severdim, konsolda oynasam yine severdim, ama konsol için yapılmış oyunları pc için çıkarmasınlar bari, ama her oyunu çalıştıran makineye pentium 3 muamelesi yaparsan üstüne de konsol kontrolleriyle pc de oynatmaya kastırırsan rezil bir şey çıkar ortaya.

ki daha dün bitirdim mafia 1'i tekrar. o oyunun yarısı bile değil şu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...