eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bu konuyu burda acmak ne kadar dogru bilmiyorum, ama benim sormak istedigim sey gercekten bunu yapabiliolarmi? koskoca blizz bunun onune gecemiomu? (yanlis anlamayin, bilgi alip boole bisi yapmicam. kaldi ki wow acc 6 aydir kapali) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 saka mi yapiyorsun? adam bariz kendi emailini eklemis [email protected] diye username ve sifreni felan yolla diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 vay cakallar, kac acc almislar boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Bir noktada doğru aslında. Adam gold&account hack'i yapıyo bariz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 şifre istiyor ahah ne güzelmiş hemen kullanmalıyım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 eöööğ... evet yok böyle bir şey. yalnız youtube da baktım da onlarca var böyle video ajajajaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 video u fazla incelemedim cunku bana cok sacma geldi... ama biri gercekten boole bisi yapsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 mail üstünden böyle bir olay olmaz zaten hadi oluyor diyelim blizzard'ın kendi mail adreslerinden biri olur. bu arada bu tarz videolarda gold gelmedi hala sorun mu var diye mesaj atanlar varmış sdfpfpdzs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bunu yiyecek bi adam zaten oynamasın alsınlar elinden account'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 daha komiğide adam fake account'lar açıp altına "çalıştı valla süpersin" falan yazmış:D Scamde sınır yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 20 dakka oldu hani gold sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Bu tür olayları yiyen yüzlerce 'SALAK' var ta geçmişe dönüp IRC zamanlarını anımsadım birden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Give me your clothes, your boots and your WoW account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 uff abi hala bunnari yiyen suzmeler war ona bitiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 videoyu da koymuşsun ortalık yere, senin videon olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bunun eski versiyonu vardı, eleman ondada kendi account alıp çalışıyor diye yorum yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Sam said: Give me your clothes, your boots and your WoW account. Ahahhaha SAAMMM SÜpersin abii yaaa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yiyen mallar var hala dünyada demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 oha bu da yenirmi yav -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Quel-Thul said: videoyu da koymuşsun ortalık yere, senin videon olmasın? yok oole sey :D ben wow u birakali baya oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Abi ben girdim attım mailı ama şimdi oyuna giremiyorum şifre yanlış diyo param da gelmemişti zaten? :S:S:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Eskiden öyle iyi niyetli çinliler vardı ki. Adama veriyordun acc level , skill ,pvp rank kasıyordu. Şimdikilerin hepsi puşt olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Nerde o eski çinliler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar