Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası'nda Şebnem Ferah'a Sansür

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

ATV'nin sevilen dizisi Avrupa Yakası'nda ilginç bir sansür yaşandı.

ATV'nin yeni sahibi Çalık Grubu her ne kadar kanalın yerleşmiş yayın çizgisine dokunmayacaklarını, modern ve çağdaş yayıncılık yapacaklarını söylese de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Avrupa Yakası'nda yıllardır yer alan bir poster ilk kez sansüre uğradı.

Avrupa Yakası ATV'nin en çok izlenen dizisi. Kentli ve AB grubu izleyicinin yakından takip ettiği Avrupa Yakası'nda çaycı Tanrıverdi'nin arkasında duran Şebnem Ferah posteri ilginç bir şekilde sansüre uğradı.

Posterde rahatsızlık uyandıran hiçbir erotik unsur bulunmamasına rağmen, Ferah'ın göğüs bölgesi kağıtlarla kapatıldı. (MEDYAFARESİ)

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=06.03.2008&Newsid=165627&Categoryid=11

İşte o posterler...

Sosyal ağlarda paylaş

Durumumuzu gösteren bir olay da benim anlamadığım bu sansürü insanlar nası farkediyor , dizi ekibinden birileri rahatsız olup mu yaydı yoksa her diziyi izlediğinde o dekolteyi inceleyenler mi var ? yani çok ufak birşey nası farketmişlerki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa sinirleniyorum sinirleniyorum bu tiplere sonra da diyorum ki iyi ki bunların dişileri türbanlanıyor da bu idiotları tahrik etmiyor, yok bi de kafaları açık gezseler gündüz vakti kadınların üstüne çullanacaklar. Bu ne sapık düşünce bu ne biçim libido kardeşim ota boka da insan tahrik olmaz ki..
Sosyal ağlarda paylaş

Başbakan daha bikaç hafta önce demedi mi, "gazetelerinize çıplak kadın resmi basıyorsunuz, biz bişey diyo muyuz" diye, onun manası "kaldırın o çıplak resimleri" demek işte.
Başbakan böyle konuşursa filmlerin afişleri de indirilir, kadının çeyrek bile görünmeyen memesi de sansürlenir.

Sonra "şeriat geliyor lolz" olur, olay münferit sayılır.

Bizim ampül liboşlarının aklını seveyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...