Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 şah, şah'ı yiyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 misinformasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 yiyemez çünkü şah-mat ile sonuçlanan bir bitiş olması gerekir yeme pozisyonuna geldiyse ve oyun biter yeme hamlesi yapılamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 yemek derken ? birbirlerine 1 kareden cok yaklasamazlar x x x x Ş x Ş x x x ___________ x Ş x x x x x Ş x x x x ____________ edik: mesajı yazarken kare şeklinde görüyorum post edilince bozuluyor yani çapraz yapmaya çalıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 cevab veremedim göd oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 satrançta şah şah'ı yiyemez. hatırladığım kadarıyla şahın diğer bir şahın yanına en fazla bir kare yaklaşabilmesi kuralı vardır. zaten senin şahını, diğer şahın yanına koyduğun an, rakibin senin şahını alacaktır, büyük ihtimalle bu hadise yüzünden koymuşlar o kuralı. eğer oyunda sadece 2 tane şah kalırsa, oyun berabere bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Şah Şahı yiyemez ama Şah'ın yanına kadar Şah'ı sokarsan başka taşlarla Şahı korkutup tüm gidebileceği noktaları da tutmuş olursun belki, ama onda da Şah Şah'ı yemiş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 satranç taşları yamyam değildir arkadaşlar bu bir hurafedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Şah şahın yanına gidemez. Şah-piyonun yanına gidemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Satrançta hiç bir taş şahı yiyemez ? Amaç sıkıştırıp esir almak değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 hic bir tas sahi yiyemezki zaten sah yenmeden 1 hamle once oyun bitiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Satranç demişken hadi go go turnuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 yiyemez ama böyle karizma durup kılıcın ucunu boynuna doğrulttuğun sahneyle biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 şahın sahibi taraf şahını devirir böyle mat olduğu zaman, bu harakirinin(onurun) simgesidir, eğer devirmezse harakiri yapmamış olur, onursuzmu olur ama tartışılır. iyi sıktım. yarın edebiyat sınavı var, hoca çıkıcak konuları söyledi kitaptan söylemediği tek konu vardı zaten, psikolojim bozuk, gözlerim yanıyo, sustum, elveda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 he he : ) Şah yenmez, asla yenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 satrançta şah yemek diye bişey yoktur.zaten şah şaha en fazla 1 kare yaklaşabilir ki bunun adı da opozisyondur.mesala bi taşı almadan once taşınız onun karesine bakar ve 2. hamlede alırsınız.bunda ise şaha tehdit yolladığınızda ve kacıcak yeri kalmayınca oyun biter.bi nevi esir alma gibi.o yüzden şah yemek diye bişey yoktur.ok? satranççıyım ordan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Bughouse oynuyorsan yiyebilirsin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 olmaz heralde, şah diğer şahın yanına geldiyse o şah şah-mat durumunda olduğu için kaçmak zorundadır genede yoruma açık bir soru gibi, hoş yukarıdaki postların hepsini okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sah yiyemez ama diger sahin kacisina engel olur mesela tek kale mati yada cift fil. Baba tastir sah isini baskasina yaptirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 tek kalınca bi b*ka yaramaz şah dediğimiz taş... gg kalır ortada mal mal nereye kaçsam, hass vezir tutuomuş orayı diyen nadir taştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Vezir ftw (alakaya gel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 söz konusu süleyman demirel şahı yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ama şahı oynatıp şah çekebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 chuck norris iki şahıda yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bi de queen i niye vezir diye çevirmişiz ki. Valide deseydik ona. Fil e de imam. ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar