fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 D&D nin yaratıcısı Gary Gygax 69 yaşında kalp krizinden kaybettik.FRP camiasının başı sağolsun. wiki
eregorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bir dakkaliina paladin cucemi saygi durusunda bekletioyum :(
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Codexten nmaya rpg oyunlarıyla ilgili her yerde Gygaxla ilgili bi topic var. Oyun camiasında bu kadar önemli bi adamdı, huzur içinde yatsın. Wizard by the Coast da anmayı unutmamış.
misanthrope Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 OOTS nin son bölümünde gördüm ben de:( questini başarılı bir şekilde tamamladı ve gitti.. rip
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 D&D çıkartacaktı ya. yalnız 70 yaşındaymış, helal olsun. ben daha genç sanıyordum.
fenris Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ddo da cenaze töreni ben açıkcası mmo funeral lara pek sıcak bakmıyorum.aklıma hep şu wow da bi kız için yapılan funeral ı horde ların basıp milleti ganklemesi geliyor :P
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Moonglade RP forumlarında aldım bende haberi, hatta serverda cenaze bile düzenlediler sanırım. Mekanı cennet olsun.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 mmo da cenaze zaten ölü olan rp için malzeme, ne kadar salakça da olsa kimse öyle şansı kaçırmaz :>
Öne çıkan mesajlar