BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 liverpool olursa da benim sevdiğim iki takım olur, iki elim dinamitte olsa giderim maçların ikisine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 aga ben man utd istiyom. ama sanki avantajli olmayiz oyle olursa.. neyse, ama milan elendiya yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 FENER en az 5 yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bikini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sevilla çıktığında da en az 5 yiyoduk.. bikiniyi giyecek mi bakalım ÇAKtığımın Ahmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 mükemmel oynadık ama yaa helal olsun fenerbahçeme sky türkde lavuğun biri halen diyo neden semihi aldı o büyük bi hataydı diye gidip öldürcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ggterran said: FENER en az 5 yer olsun 5 yemesi bile zevkli bir yerdeyiz, bozma keyfimizi ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 adamınbiri said: mükemmel oynadık ama yaa helal olsun fenerbahçeme sky türkde lavuğun biri halen diyo neden semihi aldı o büyük bi hataydı diye gidip öldürcem cekemiodur zonta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 alper uyu trolleme şu başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 dur ya yenmişiz surda efsane olmuşuz trollerim simdi seni fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 BlackRose said: ggterran said: FENER en az 5 yer olsun 5 yemesi bile zevkli bir yerdeyiz, bozma keyfimizi ^_- ~_~ tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ahah sevillanın internet sitesi kapanmış galiba rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 evden cıkarken 2-0 geride idi fener cıkmasa mıydım keşke :p neyse tebrik edelim bakalım diğer maçta eğleniriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 İNANADIK ÇABALADIK KAZANDIK ADİ HAKEMLERE GEREK KALMADAN UEFANIN 1 NUMARALI TAKIMINI 2 DEFA EZDİK BU DA ŞANS DEĞİLDİR.ARTIK ANLAYIN!FENERBAHÇEMLE GURUR DUYUYORUM FENERBAHÇE ADAMA BİKİNİ GİYDİRİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 HARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHA RGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARG ARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARAHARGARA HARGARAHARGARAHARGARAHARGARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 hyahahahsahfahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 cry more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Barca da olabilir aslinda sdf, messinin bugun kasi yirtilmis (hamstring'i cekmisler valla :P) bir sure oynayamayacak :) ronaldinho falan kolay rakip nasolsa ehsuf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Manolo Jimenez, ''Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonra nereye kadar gider bilemem ama Fenerbahçe'ye dünyanın en büyük şansını diliyorum'' dedi.kadıköydeki maçtra 3-2 olduğunda saha girecekti az daha ispanyada da bi ara taç kullanacaktı "çingenez"ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 maç boyunca sevilla "şöyle iyi sevilla böyle iyi süper topçular" gökhan gönül sarı kart gördüğünde "misses next match" yazdığında "bir daha maç yokki" diyen "kezmanı çıkar semihi koy diyip zicoya akıl veren ilkelr yasin'e KAPAK OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Yendiğimiz her büyük takımdan sonra eski gücünde deil eski gücünde deil diyenler sevillada mı eski gücünde deildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Öncelikle ,HELAL FENERBAHÇE.izliyemedim maçı,işim vardı,ama pişman oldum resmen.umnarım başarının devamı gelir. sonradaaaa kitana said: fb iyi can çekişti lan noxite said: zuhauha 80 dakka seks var kanka.. Revenant said: bkalim bjk ile dalga gecen fenerliler kac fark yicek :) Polan said: Sevilla'nın tarihi farka koşacağı karşılaşma... Darkwall said: Eeht said: İnanın Çocuklar! Zor olanı başaracağız. zor değilde imkansızı demek daha doğru olur. şu arkadaşalar elbet bir gün büyüyünce,diyecekler,"biz hata ettik,büyük konuştuk,pişmanız" o gün gelsinler,hiç çekinmesinler.ben affederim onları.üzülmesinler.ha bide HEPİNİZE BİRER BORU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 DoGMeaT said: Öncelikle ,HELAL FENERBAHÇE.izliyemedim maçı,işim vardı,ama pişman oldum resmen.umnarım başarının devamı gelir. sonradaaaa kitana said: fb iyi can çekişti lan noxite said: zuhauha 80 dakka seks var kanka.. Revenant said: bkalim bjk ile dalga gecen fenerliler kac fark yicek :) Polan said: Sevilla'nın tarihi farka koşacağı karşılaşma... Darkwall said: Eeht said: İnanın Çocuklar! Zor olanı başaracağız. zor değilde imkansızı demek daha doğru olur. şu arkadaşalar elbet bir gün büyüyünce,diyecekler,"biz hata ettik,büyük konuştuk,pişmanız" o gün gelsinler,hiç çekinmesinler.ben affederim onları.üzülmesinler.ha bide HEPİNİZE BİRER BORU aynen bende selamlarimi yolluyorum ustteki arkadaslara :) ama tabiki baska takimlari tutup sonuna kadar destek olanlarada helal olsun diyorum. birde; aktiftablet said: Selçuk-Semih değşikliği diyorum. Ben olsam 20. dakikada değiştirmiştim. Bonjo said: bide penaltılara gidiyormu maç , sonra volkan mucizevi kurtarışlar yapıp maçın adamı oluyormu ... :D bu arkadaslarida aziz ilan ediyorum :d Zegna said: volkan TAŞŞAGINI YIYIM VOLKAN HADI LUTFEN GOL ARTIK GENE KACIRMAK YOK zegna sanada afiyet olsun hocam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Xobalt said: Sevilla 3-2 Fenerbahçe Penaltılarla Fenerbahçe alır :P oha şakamısın :P ermiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 DynamicK said: evden cıkarken 2-0 geride idi fener cıkmasa mıydım keşke :p neyse tebrik edelim bakalım diğer maçta eğleniriz artık Afferin. İmam osurursa cemaat sıçarmış ya bizde diyoruz nerden buluyolar bu yüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar