Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Sevilla - Fenerbahçe ( 04.03.2008, 21.45 )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of ya of..
Valla 4.gol gelirse yandik işte..

Keşke gol yemeden atabilseler 1 tane hemencecik..

ilk 2 gol cok imbaydi yaa of volkan neden cikaramadin ki !!!

uLa Fenerbahce maclari keyifli oluyor..

Sevilla yatmaya devam içerde dişarda adamlar yatmayi seviyor.
Mesaj tarihi:
sevilla daha atar, fener de bir tane daha atar gibime geliyor. Fenerim iyi oynuyor yine, kotu goller yiyoruz ama yine arada bir umut saciyoruz... ama vedersonla, selcukla olacak is degil bunlar.
Mesaj tarihi:
Bu adamlar takım falan değil.
1-2 tane sağlam atak yaptıgında gerizekalılar gibi birbirlerine bakıyolar "korkmayın abi" "tamam sakin" falan triplerinde.hiç bi defans sakinligi,güveni,sogukkanlılıgı yok.
Mesaj tarihi:
adamlar maçı rolantiye almak istediği zaman fenerbahçe pozisyon buluyor. Bence Fener 1 gol atsın hemen sevilla 1 gol daha atar. Fener'in yüklenmesi lazım , battı balık yan gider hesabı...
Mesaj tarihi:
Bonjo said:
Adamlar 30 metreden yarım pozisyondan gol atıyor biz 6 pasdan kaçırıyoruz , daha 7. dakkada volkanın bireysel hatasından 2-0 geriye düşüyorsun hala tur için büyük umutlar besliyorsun 2. yarı farklı olur umarım , çünkü biz bunlardan iyi takımız..

Şu son kalın kısım çok yanlış, öyle böyle değil yani ama geriye kalanına kesinlikle katılıyorum.
Mesaj tarihi:
Eternal said:
Bu adamlar takım falan değil.
1-2 tane sağlam atak yaptıgında gerizekalılar gibi birbirlerine bakıyolar "korkmayın abi" "tamam sakin" falan triplerinde.hiç bi defans sakinligi,güveni,sogukkanlılıgı yok.

+10000 adamlar mal gibi kalıyo kornerde, atakta, uğur boral oynayınca..
Mesaj tarihi:
Bi an 0-9 olcak diye çok korktum, sonra biraz topu kontrol etmeye başladı FB. Adamların ceza sahsına şişirilen her top gol pozisyonu oluyo. Semih'in girmesi lazım bence, en başarısız gibi görünen Selçuk çıkabilir. ama tabii ki Zico hiçbi maça müdahale etmediği gibi bu maçı da izlemekle yetinecek.
Mesaj tarihi:
gokhan diyorum gokhan.. NEden top atmiyorlar gokhan'a ?

vederson geri donemiyor, ama gokhan donuyor ?

fakat gokhan'in kanatin oyuncusu deivid hep ortada, şimdi sag kanatta adam yok bi tek gokhan var acaba bu yuzden mi ?
Mesaj tarihi:
kertenkel said:
selçuğu kenara almazsa kırmızı kart yicek..

maldonado girer bence
yoksa selçukla olmaz
adama oynuyolar yere atıyolar kendilerini vs.
maldonado kadroda mı ben göremedim de?
  • Yeni Oluştur...