CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Volkana bu maçta 3 kere bizim vurduğumuz gibi top gelse 3 ünü de yiyecek. Deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Fenerbahçe'den iyi mücadele, Sevilla'nın bildik zaafları devam ediyor; defans ve kalecinin konsantrasyonu sayesinde ayaktalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 abi doğru diyosun da fenerbahçe yemezse (nasıl olucak bilmiyorum) kesin atar ps: volkan allah seni bildiği gibi yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 5-2 falan biter bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 of ya of.. Valla 4.gol gelirse yandik işte.. Keşke gol yemeden atabilseler 1 tane hemencecik.. ilk 2 gol cok imbaydi yaa of volkan neden cikaramadin ki !!! uLa Fenerbahce maclari keyifli oluyor.. Sevilla yatmaya devam içerde dişarda adamlar yatmayi seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bariz kötü bir takım abi sevilla yenmemiz lazım ankaragücü'nde sevilla'dan iyi defans var (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sevilla daha atar, fener de bir tane daha atar gibime geliyor. Fenerim iyi oynuyor yine, kotu goller yiyoruz ama yine arada bir umut saciyoruz... ama vedersonla, selcukla olacak is degil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bu adamlar takım falan değil. 1-2 tane sağlam atak yaptıgında gerizekalılar gibi birbirlerine bakıyolar "korkmayın abi" "tamam sakin" falan triplerinde.hiç bi defans sakinligi,güveni,sogukkanlılıgı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 abi bi de gokhan'a neden top atmiyorlar.. Sag kanat hep boş bekliyoruz oyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 adamlar maçı rolantiye almak istediği zaman fenerbahçe pozisyon buluyor. Bence Fener 1 gol atsın hemen sevilla 1 gol daha atar. Fener'in yüklenmesi lazım , battı balık yan gider hesabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 selçuğu kenara almazsa kırmızı kart yicek.. maldonado girer bence yoksa selçukla olmaz adama oynuyolar yere atıyolar kendilerini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bu arada capel denilen adam ne kadar haysiyetsizmiş ya karı gibi top oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Volkan'ın yediği ilk 2 gole hitaben; Volkan beni Lincoln olarak düşün;senin ananı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bonjo said: Adamlar 30 metreden yarım pozisyondan gol atıyor biz 6 pasdan kaçırıyoruz , daha 7. dakkada volkanın bireysel hatasından 2-0 geriye düşüyorsun hala tur için büyük umutlar besliyorsun 2. yarı farklı olur umarım , çünkü biz bunlardan iyi takımız.. Şu son kalın kısım çok yanlış, öyle böyle değil yani ama geriye kalanına kesinlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Eternal said: Bu adamlar takım falan değil. 1-2 tane sağlam atak yaptıgında gerizekalılar gibi birbirlerine bakıyolar "korkmayın abi" "tamam sakin" falan triplerinde.hiç bi defans sakinligi,güveni,sogukkanlılıgı yok. +10000 adamlar mal gibi kalıyo kornerde, atakta, uğur boral oynayınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bi an 0-9 olcak diye çok korktum, sonra biraz topu kontrol etmeye başladı FB. Adamların ceza sahsına şişirilen her top gol pozisyonu oluyo. Semih'in girmesi lazım bence, en başarısız gibi görünen Selçuk çıkabilir. ama tabii ki Zico hiçbi maça müdahale etmediği gibi bu maçı da izlemekle yetinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ilker yasin ilk yarı boyunca sadece tek dogru laf etti. bunların hepsi artist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 gokhan diyorum gokhan.. NEden top atmiyorlar gokhan'a ? vederson geri donemiyor, ama gokhan donuyor ? fakat gokhan'in kanatin oyuncusu deivid hep ortada, şimdi sag kanatta adam yok bi tek gokhan var acaba bu yuzden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kertenkel said: selçuğu kenara almazsa kırmızı kart yicek.. maldonado girer bence yoksa selçukla olmaz adama oynuyolar yere atıyolar kendilerini vs.maldonado kadroda mı ben göremedim de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 gökhan-selçuk oyuna devam ederse kırmızı kart yer capel yedirir benden sölemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yok kadroda sakat eleman hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yok abi, bence bu hakem kirmizi cikartmaz, çok zor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kadroda saydı başta diye gördüm... sevilla'lı defans tam andaval kusura bakmayın ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 baya gaz çıkıcak gibi fenerbahçe 2. yarıya son dakikalardaki pozisyonlardan sonra.. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 çıkarttığı kartlar da çok zor kartlar değildi bence bu gidişle capel sağlam bi atıcak kendini yere kırmızı kart için oynuyo herif artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar