Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 benim popom senin poponu döverrrrrrrB)
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 abi siz şimdi seçil'in feyk olmadığınızımı sölüyorsunuz ya.hangi aklı başında bir kız biz şikyetçi değiliz hatta hosumuza gidiyor ellenince der mi ya?
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 CEVAP VERİYORUM: KAŞAR BİR KIZ DER. bye.
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 niye öyle düşünüyosun ki açık sözlüdür kız belki ? benim çok kız arkadşaım var öle kız gayet açık sözlü olan bunda art niyet aramamak gerek olabilir? hoşuna giden var gitmeyende var tabi bunlar hayatın gerçeği :P
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Xaenin said: CEVAP VERİYORUM: KAŞAR BİR KIZ DER. bye. misal bu adamda açık sözlü ama birazcık fazla kaçmış :)
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Açık sözlüyüm tabi çekinmem. Bu zevk mevk meselesi değil, tanımadığın biri gelip senin yanağından makas alırsa da sinirlenirsin bırak popişkona dokunmasını.
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ya şimdi bi şahin k nın gelip dokunması var birde atıyom beckham ın var anlatabildimmi aynı şekilde bi beyonce gelip kıçına dokunması var birde fatoşun misal sfdads
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Xaenin said: Açık sözlüyüm tabi çekinmem. Bu zevk mevk meselesi değil, tanımadığın biri gelip senin yanağından makas alırsa da sinirlenirsin bırak popişkona dokunmasını. 1+1=2 2x2=4 4/4=1 +1
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Benimkine dokunsun abi ben halk adamıyım, toplum için varım. Bir bayanın bundan rahatsızlık duymaması, aksine hoşuna gitmesi olmayacak ve olmaması gereken bir durum. Alternatiflik falan değil "ay beni elleyince ben çok iyi oluomMMm" demek, yok öyle bişey yani. Terbiye diye bir olay vardır, poposuna dokunmadan iki konuşursun, sana bir içki ısmarlayayım dersin, evine götürür ellersin poposunu sonra.
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 X( kim içki ister ? yada soğuk bir gazoz ? X(:D:)o
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Yalnız sechil popoma dokununca hoşuma gidiyo dememiş ben yanlış anlamışım. Böyle laf atılınca falan sanırım hoşuna gidiyor, olabilir o normaldir, ben öbürünü yanlış anlamışım pardon. Elletmeyin yani.
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 artık çok geç soğuk bir gazoz istermisin fsddfsa puhauha şaka bi yanada nerden nereye geldi mevzu sfdsad
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 "Taciz" demiş olm işte, laf atılmasından bahsetmiş. Hemen "Ellenmekten hoşlanan kız" fantezilerinizi salıvermişsiniz mahuah
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 roket adam said: hocam öyle diyorsunuz sonra kızlar kaçıyo forumlardan. (:P) ya kızlı bi forum göremicek miyim ben ya. pöhf. emoturkey
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Madem boku çıktı söleyeyim. 3-5 gün önce bi kızla çıkmaya başladım. Kız ikinci günü bana "yannız popon on numara" dedi. Hayatım değişti Popom biraz çıkık ve kalkık (büyük değil) Tempra gibi yani... Tayt giyiyorum üç gündür :)
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Asteroth said: Hemen "Ellenmekten hoşlanan kız" fantezilerinizi salıvermişsiniz mahuah Halbuki neler düşünmüştüm (:P) Bu arada emoturkey bana uymuyo sevmedim orayı. Yok yok bana göre değil :)
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 paspatur said: Madem boku çıktı söleyeyim. 3-5 gün önce bi kızla çıkmaya başladım. Kız ikinci günü bana "yannız popon on numara" dedi. Hayatım değişti Popom biraz çıkık ve kalkık (büyük değil) Tempra gibi yani... Tayt giyiyorum üç gündür :) fasdfasdfasdfasdfasdf :D:D sadfaX(X(:D
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Amma erkek egemen bir forumuz biz birader. :D
kitana Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 dostum sakın o adidas eşofratmanlarını giyip takılmayın pandiği basarlar
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 popon on numara ne demek ya asadasfaaaaaaaas
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Quel-Thul said: popon on numara ne demek ya asadasfaaaaaaaas işte bende onu anlamaya çalışıyorum.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 konu tamamen kızları saptama amacıyla açılmıştır :O aaman tanrıııııım
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 popoma güveniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum B)
Öne çıkan mesajlar