Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Cuce said: delikanlı adam aa acmaz grafik ayarlarından kısarım AA'dan kısmam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 itiraf ediyorum ki crysis'i 800x600 ama 2x fsaa oynamayı denedim, fakat biraz abartı oldu ve 15fps'ye razı kaldım 1400x900'de. :/ fsaa for life! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 aa snaırım grafik teknolojisinin en yüz karası fikirlerinden biri, tam bir sığmıyosa itekliyelim zorla sığdıralım mantığı, brute force'la cözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 %30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 %65. akşama oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bone said: MINIMUM REQUIREMENTS DirectX Version: DirectX 10.0 PARDON *gökkuşağı,bahar,çiçekler*?!LAN BANA 8 SERİSİNDEN KART MI ALDIRACAKSINIZ EŞŞOĞLULARI?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 heh güzel oyuna benziir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yavaş venom, yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 15 tane daha rar dosyası kaldı, saat 4 gibi ilk izlenimlerimi yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 kingpin said: yavaş venom, yavaş. editledim king,üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 directX 10 olmadan oyniyamiyomuyuz yani? illa vistami lazim? XP'de calismazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 beyler oncelikle oyun cok guzel yane benim prince of percia dan daha cok hosuma gitti cok degisik ve enstantirik hareketler var arkadasin biri vista demis yok arkadaslar oyunun exe dosyasi olarak hem dx9 u hem de dx10 u mevcut benim makina 2gb ram c2d 6750 3gz oc li 1950xt var gayet rahat max detail oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 torrentte leech çok rs'den indirmeye karar verdim estimated time 3 hour :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 şimdi kuruyorum oyunu bu arada system req başka yerlerde 1gb xp 2gb vista olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 2gb ramim var hd2600xt ekran kartım var, ama athlon64 3000+ işlemcim var single core. kurulmama veya kötü çalışma olasılığı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Recommended için 3GB Ram isteyen oyun görmemiştim. DirectX 10'u zorunlu kılan oyun da görmemiştim. Zaten trailer'ını da sevmemiştim (kedi - ciğer hedesi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 dreagloth said: dx9 da destekliyor. ilk sayfada söylemişim bir okuyun sonra panikleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 oyunu oynadım 40dk kadar. önce sistemimi yazayım: sapphire x1950gt ekran kartı 1gb ram amd 4200x2 işlemci oyunu 1024*768, multisampling ve shadows 2 diğerleri max açtım. sadece bir ara 10fpsye düştü neden anlamadım. genelde 25-30fps arası gidiyor, ancak yavaşlamaması gereken yerlerde anlamsızca yavaşlayabiliyor. ram kullanımı 1500mb civarlarında geziyordu yalnız eheh bi ara bi ram alim. optimizasyon problemi olduğu doğru. oyunun kamera açılarında problem yok, konsol oyunu gibi durmuyor yani güzel olmuş. kontroller falan gayet kolay. oyun hareketli baya hoşuma gitti hop zıp. senaryo biraz garip ama olsun eheh. kaçırılmaması gereken bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Senaryosu çok hoş ve 2. belki 3. oyun için zemin hazırlıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 şimdi baphometler: 3 GB Ram Nvidia Geforce 7900 GS (256 MB) Intel Core2Duo 2.13 Ghz(Çift çekirdekli 2x2.13 Ghz) Bu sistemle ben bu oyunu oynar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 oynarsın tabi sorman hata artistik için yazmışsın hatta :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Ben de az sonra başlıyorum denemeye, şu an son kurulumu yapıyorum. Yalnız Kudüs'e girdiğimizde çöküyormuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 venom said: şimdi baphometler: 3 GB Ram Nvidia Geforce 7900 GS (256 MB) Intel Core2Duo 2.13 Ghz(Çift çekirdekli 2x2.13 Ghz) Bu sistemle ben bu oyunu oynar mıyım? 4 Gb Ram Nvidia Geforce 8800 Gt (320 MB ) Intel Core2Duo 2.2 Ghz(Çift çekirdekli 2x2.2 Ghz) ile ben rahat oynuyorum sende oynarsın :D evet artislik yapma demek için yazdım, evet şımarığım :D pekaziz said: Ben de az sonra başlıyorum denemeye, şu an son kurulumu yapıyorum. Yalnız Kudüs'e girdiğimizde çöküyormuş oyun. Bunun cevabı bir önceki sayfada verildi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 dreagloth said: evet artislik yapma demek için yazdım, Yanlış anlamayın kesinlikle öyle bir niyetim yoktu sistemin detayları gerekebilir diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yok yav takılıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar