dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Düştü pc ye sonunda, warez ciler bulabilirler muhtemelen, şimdi indiriyorum nasıl olmuş ancak yarına söylerim birşeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 PC Recommended Req ne durumda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 valla beni ilgilendirmiyo :) ama; MINIMUM REQUIREMENTS Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ RAM: 2 GB Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card HDD Space: 12GB DirectX Version: DirectX 10.0 RECOMMENDED REQUIREMENTS Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better RAM: 3GB Video Card: 512 MB Card Sound Card: 5.1 Sound Card HDD Space: 12GB DirectX Version: DirectX 10.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 roffél Yeni bir işlemciye ihtiyacım var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 haber için saol. indirelim. ps: bu arada sunumu çıkaran grup RELOADED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 core(tm)2 cpu 6300 @1.86 GHZ radeon x1650 512 mb ekran kartı 2 gb ram creative soundblaster ses kartı bu sistemde çalışır mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Sayın UBI ebeniz lütfen.3GB önerilen? Neyse 3 var zaten de diğer arkadaşlar adına üzüldüm ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 sanki emülatörle geliyor lol, sistem gereksinimlerine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 adamınbiri said: core(tm)2 cpu 6300 @1.86 GHZ radeon x1650 512 mb ekran kartı 2 gb ram creative soundblaster ses kartı bu sistemde çalışır mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 çalışır sanırım. 2gb ram im minimum requirement şu an yani hmm.. crysis için en kötü optimizasyon falan diyolardı bir daha düşünsünler :) güzel oyun mu indirelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Oeh. Su ana kadar (crysis dahil) Pentium4 3.2Ghz ile medium'da calısmayan oyun gormemistim bu ilk oldu sanırım. Hayır ekran kartım iyi de 3 gb ram ne, minimum olarak dual core ne? Ayrıca sanırım directx10 yani vista istiyor direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 dx9 da destekliyor. Ayrıca bunlar biraz abartı gereksinimler olmuş, 360 da gördüğüm kadarıyla öyle aşırı bir numarısı yok grafiklerin, en azından crysis kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 arcane said: sanki emülatörle geliyor lol, sistem gereksinimlerine bak harbi be oha dedim :/ artık bi kaç sene sonra oynarım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 abartmışlar cidden ama her nedense son zamanlarda bütün oyunlar recommended işlemci olarak c2d 2.2ghz diyor, e ulan bu işlemci daha 6 ay önce filan alınabilir fiyatlara düştü. 1.8ghz filan demiyorlar ısrarla, düzgün multi-thread yapılıyorsa neden bu kadar yüksekten başlatıyorlar recommended merak ediyorum. minimal 2.2ghz mi gerekiyor yani tek bir thread'i halletmeye nedir.. neyse bakalım ama şu sistem gereksinimleriyle konsol versiyonundan iki kat filan daha iyi görünmesi lazım yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bu çevirme mi ps3ten yoksa ayrıca yaptılar mı? ps3te oynadım çok sevkli de eğer çevirmeyse direk kamera açıları fln imkansız olur bilgisayarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 dreagloth said: valla beni ilgilendirmiyo :) ama; MINIMUM REQUIREMENTS Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ RAM: 2 GB Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card HDD Space: 12GB DirectX Version: DirectX 10.0 RECOMMENDED REQUIREMENTS Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better RAM: 3GB Video Card: 512 MB Card Sound Card: 5.1 Sound Card HDD Space: 12GB DirectX Version: DirectX 10.0 OHA. al benden de bir oha. crysis'i bile ultra high ayarda oynatabilecek makineye adam "minimum" diyor. iyice uçmuşlar. crysis bile daha iyi grafiklerle daha az sistem istiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bence bu sistem gereksinimleriyle direk cevirmedir. Oteki turlu cidden bu kadar yuksek minimum gereksinimleri olamaz, o kadar da bi olayı yoktu cidden izledigim oyun ici videolarda grafiklerin. Direk port etmisler herhalde hic optimizasyon falan kasmadan. Hayır bari scale etselermis, mesela minimum gereksinimler az olsaymıs da o kadar super grafikli olmadan da oynayabilseymisiz. Deli oldum, bekliyorum bu oyunu kac aydır crysis bile catir catir calisti ben buna en fazla avucumu yalayabiliyorum. Ha bu arada sunu da soyliym, eger bu kadar yuksek gereksinimler isterse oyun en fazla avuclarını yalar yapımcılar cunku son altı ayda makinasını yenileyenler haric kimse gidip almaz bu oyunu. 1 yıl onceki makinalar nerdeyse minimum'u oluyor oyunun saka gibi. Ekran kartını ve islemciyi o kadar kastırmanın yanında 3gb ram ile ne yapıyor hakkaten merak ediyorum. Ekran kartlarını da adam gibi acıklamamıslar mesela, herhalde yazarlarsa bi "minimum:8800gts" diye kimsenin gidip almayacagını biliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ee yuh! 2gb ram min?! dx9 ile oynayamiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bir de torrent'tekiler hep nuked imiş. öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 valla ram hariç rahat rahat yetiyo benim bi deniyim bari de zannetmiorum ki ps3ten iyi grafik versin bana..kesin port çıkıcak boşa para vericez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 muhtemelen max ayarlarından baska bı ayar olmıycaktır grafik acısından bi anti alising secımı olur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 abi ben efsane sistemimle crysiste AA açamıodum deliriodum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 delikanlı adam aa acmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 eheuheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ahaha arkadaşın ramini takıp oynarım artık :D indiren eden var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar