LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ee tabi engellemek için güvenlik görevlisi koymak süs gibin bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 dimi hatta silahlada girilsin iceri adamin silah tasima ozgurlugu olmali nede olsa bicak filan hatta neden bu ozgurluk ortamindan yararlanip otenaziyi ve uyusturucuyu serbest birakmiyoruz? kisinin ozgurlukleri bunlar sonucta pabucumun cakma liberalleri sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ondokuz Mayıs Üniversitesinin İlahiyat Fakültesi ile Atakum Karakolu arasında bir yakınlık yok benim bildiğim. Yani her gün o yolu gidiyorum, yanlış bilmiyorumdur herhalde. Neyse burası önemli değil, ufak bir not sadece. Adamın güvenlik personeline saldırması ile başlamıştır olay. Hoş, güvenlikte o adamdan daha az gerici değil. MHP ve AKP sempatizanları veya direk organik bağları olan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Baykal ortalığı karıştırmak için vurmuştur o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Viktor said: dimi hatta silahlada girilsin iceri adamin silah tasima ozgurlugu olmali nede olsa bicak filan hatta neden bu ozgurluk ortamindan yararlanip otenaziyi ve uyusturucuyu serbest birakmiyoruz? kisinin ozgurlukleri bunlar sonucta pabucumun cakma liberalleri sizi türban üniversitedeki insanların güvenligini senin donun ne kadar tehdit ediyorsa o kadar tehdit eder. Uyuşturucu tüm dünyada yasaktır çogu çeşidi. çünkü insanlıga büyük zararları vardır. serbest olmasını istiyorsan sana akıl fikir dilerim sadece. pabucunun çakma liberalleri de sana aynı lafını geri yolluyor. hakaret etmeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Türbanda zararlıdır insanlığa. Gerikafalı, gerici düşüncenin ürünüdür, insanlığı yozlaştırır, geriletir. Sizin gibi çakma özgürlükçülerde ağlar. Ne garip. Bütün profesörler, sanatçılar, düşünürler, bilim adamları türbana karşı ama sizler değilsiniz. Bütün akıllı varlıklar yanlış biliyor yani peeeh. Üzüldüğüm nokta hiç aydınlanamayacağınızı bilmemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 fightersfight said: Uyuşturucu tüm dünyada yasaktır çogu çeşidi. çünkü insanlıga büyük zararları vardır. serbest olmasını istiyorsan sana akıl fikir dilerim sadece. pabucunun çakma liberalleri de sana aynı lafını geri yolluyor. hakaret etmeye devam et. İşte "özgürlük" olayı da orada çıkıyor ortaya. "Büyük zararları"nı anlatırsın halkına, özgür irade sonucunda isteyen kullanır, istemeyen kullanmaz. Hadi neyse, uyuşturucu bir noktaya kadar da, ötenaziye cevabınız nedir, onu merak ediyorum. Özgür irade değil mi kardeşim, misal kanser hastasıdır ve daha fazla acı çekmek istemiyordur adam. Nedir bunu engellemenizin gerekçesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 dogum kontrolune ve kurtaja karsi olan insanlara nasil anlatmayi dusunuyorsunki :p "allahin verdigi cani baskasi alamaz kendin bile" aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 İş pek iyi noktalara gitmiyor. Bunlar küçük ama fitili ateşleyici olaylar. Bunun gibi medyaya yansımayan nice olaylar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 fightersfight said: Viktor said: dimi hatta silahlada girilsin iceri adamin silah tasima ozgurlugu olmali nede olsa bicak filan hatta neden bu ozgurluk ortamindan yararlanip otenaziyi ve uyusturucuyu serbest birakmiyoruz? kisinin ozgurlukleri bunlar sonucta pabucumun cakma liberalleri sizi türban üniversitedeki insanların güvenligini senin donun ne kadar tehdit ediyorsa o kadar tehdit eder. Uyuşturucu tüm dünyada yasaktır çogu çeşidi. çünkü insanlıga büyük zararları vardır. serbest olmasını istiyorsan sana akıl fikir dilerim sadece. pabucunun çakma liberalleri de sana aynı lafını geri yolluyor. hakaret etmeye devam et. Benim donum yüzünden millet birbirine girmiyor. Türban bir aksesuar ya da giyim kuşam edevatını geçeli asırlar oldu,direk fitillemeye yönelik bir husustur bana göre.Ana baba korkusu, nişanli-sözlü dayatması yüzünden kapanan günah keçilerinde de suç yok.Senelerdir türbansız girmeye alışmış,belkide takmak istemediği o mereti sadece okulda takmadığı için mutlu bir kızı, babası türbanla içeri sokmayı denerken,"Başlarım türbanına milletle papaz mı edicen beni,kaç senedir alıyorum dersleri başım açık,böyle devam ediversin bitene kadar" demek istiyor belki...Ama diyemiyor...Bu sömürgen din provokatörleri yüzünden türbanla girecek belki bu kızlar okula,ama çoğu yerde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görecek...Arkadaşları ders notu vermiicek,kantin sırasında iteklencek.Bunlar oluyor zaten ve olacak da malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 LathspeLL said: Türbanda zararlıdır insanlığa. Gerikafalı, gerici düşüncenin ürünüdür, insanlığı yozlaştırır, geriletir. Sizin gibi çakma özgürlükçülerde ağlar. Ne garip. Bütün profesörler, sanatçılar, düşünürler, bilim adamları türbana karşı ama sizler değilsiniz. Bütün akıllı varlıklar yanlış biliyor yani peeeh. Üzüldüğüm nokta hiç aydınlanamayacağınızı bilmemdir. hangi bilim adamları profesörler türbana karşıymış? yalancı seni. türbana karşı olan ne kadar profesör varsa o kadar da karşı olmayan vardır? dünya karşı degil türbana türban serbest,sen neyden bahsediyorsun yalancı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Viktor said: dogum kontrolune ve kurtaja karsi olan insanlara nasil anlatmayi dusunuyorsunki :p "allahin verdigi cani baskasi alamaz kendin bile" aynen devam kendi adına konuş insanları bu yanlış genellemelerinle tahrik edemezsin.ben öyle biri degilim. konumuzda ötenazi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Lütfen dilinize dikkat ederek yazın yazılarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 fightersfight said: Viktor said: dogum kontrolune ve kurtaja karsi olan insanlara nasil anlatmayi dusunuyorsunki :p "allahin verdigi cani baskasi alamaz kendin bile" aynen devam kendi adına konuş insanları bu yanlış genellemelerinle tahrik edemezsin.ben öyle biri degilim. konumuzda ötenazi degil. Newdonis misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Ne çakma bi adammışsın sen be. "Konumuz ötenazi değil" diyerek hemen sıyrıldın di mi? "Özgürlük" konusu tartışılıyor burada, ötanazi de, uyuşturucu da, kürtaj da bu konuya verilmiş örneklerdir. Bu kadar mı çalışıyor kafan, yoksa aklın sıra süper bir şekilde soruyu cevaplamaktan mı yırttın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 BulletRide said: Newdonis misin sen? Forumumuzun kadrolu "ben akpli değilim ama her dediğini ölesiye savunurum"cuları fazla değil zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 giyim kuşam özgürlüğü ile insanların sağlığını tehdit eden eylemlerin özgürlüklerini bir tutmak da güzelmiş. birisi "adam öldürme özgürlüğü ne olacak peki?" dememiş ona şaştım. ha bir de: çakma liberal > sahici nazi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Uyuşturucuya cevabınızı ikinci kez duyuşumuz da, ne ötenazi konusunda, ne de kürtaj konusunda herhangi bir cevap gelmiş değil. Önce onlara da bir kılıf uyduruverin, sonra faşist damgası yapıştırırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 limu lar var bide liberalim diye takilip sagliga zararli diye uyusturucu ya karsi olanlar otenazi dogum kontrolu meselelerinden teget gecmeye kasanlar ozgurluk diyorsak her alanda olucak turban takmak istiyen adam kadar otenazi hakki istiyen adamda haklidir belki cok daha haklidir hadi bide gay evliliklerine gelelim oda inanc? adam mutlu olucagina inaniyor ayni cinsden biriyle gay evlilikleri serberst olsunmu? aha alin size ozgurluk kismeyede bi zarari yok buna cevap verin bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 gay evliliği ve kürtaja lafım yok, uygundur ikisi de. şahsen hastalıklı doğacağını bildiğimiz bir bebeğe partnerim hamile kalsa kendim kürtajla aldırmak isterim. ötenazi konusu ise daha derin bir konu, net karar vermiş değilim çünkü çeşitli örnekler var. ama konsepte karşı değilim cılkı çıkarılmadığı sürece, empati kurabiliyorum o insanlarla. uyuşturucu tümüyle alakasız bir konu, insanın kendi arzusuyla vücuduna ve psikolojisini etkilemesi nedeniyle potansiyel olarak çevresine zarar vermesine yolaçan bağımlılık yaratıcı maddelere izin vermek kişisel özgürlükler kapsamına girmiyor. bir bağımlıya uyuşturucu alıp almama kararını bırakacaksak aynı şekilde reşit olmayan çocukların okula gidip gitmeme, şizofrenlere intihar edip etmeme, kleptomaniklere hırsızlık yapıp yapmama gibi hakları da verebiliriz. çakma liberal testinden geçip geçmediğimi bilmiyorum, hoş gerçi umrumda da değil ama özgürlüklerin kapsamını "bizim türkiye'nin durumu özel" diyerek keyfi olarak yorumlayan mantığa "i fart in your general direction" derim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 başkalarına zarar vermediği, kendi değerlerini başkasına empoze etmediği sürece her türlü kimliksel faaliyet özgürlük kapsamı içindedir bana kalırsa. gay evliliği, ötenazi, kürtaj hepsi mümkün mertebe legal olmalıdır. sonuçta insanların yaşam tarzlarına müdahale etmemek esas olmalı. kimisi gay evliliğiyle memnun olur, kimisi de başında türbanla..bu sadece o eylemi yapanları ilgilendirir, geri kalanını ilgilendirmez. uyuşturucu konusu ise biraz çetrefilli, ama bana kalırsa legalize it! =) LathspeLL said: Bütün profesörler, sanatçılar, düşünürler, bilim adamları türbana karşı ama sizler değilsiniz. Bütün akıllı varlıklar yanlış biliyor yani peeeh. abart abart! halil berktay, etyen mahçupyan, ali nesin akıllı varlıklar değil mi bu durumda?peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 kimin taraftarı daha çok yarışına girsek ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 fightersfight, arkadaşın donunu türbanla aynı kefeye koyuyorsan yerlerini değiştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 odiflame, yarışa girmek değil bu da, bütün profesör ve sanatçılar aynı şekilde düşünmüyo deme amacındayım, abartmamak gerek argümanlarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar