Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Animeyle aptal Zanpaktou fillerlarını pas geçtim 340 tan başlayıp 2 günde bitirdim Manga'yı. Cidden midem bulandı Aizen'den.

Yalnız birşeyi anlamadım

wadafak

Gin verince zehri, ölecek gibi oldu Hougyoku'yu elinde tuttu Gin sonra yine Res yedi Aizen birşeyler daha zırvaladı noldu orada anlamadım ?

Mesaj tarihi:
285'i indiriyim dedim de, tsuki-sgkk arasında tsuki'nin altyazıları daha iyi, sgkk'nin görüntü kalitesi daha iyi.
animede önereceğiniz sub grubu var mı?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben hem manga, hem anime izleyemiyorum; animede sadece fillerları indiriyorum. İki grubu da duymadım.

İki grupdan da aynı bölümü indir, kıyasla, bize de haber ver :)
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Animeyle aptal Zanpaktou fillerlarını pas geçtim 340 tan başlayıp 2 günde bitirdim Manga'yı. Cidden midem bulandı Aizen'den.

Yalnız birşeyi anlamadım

wadafak

Gin verince zehri, ölecek gibi oldu Hougyoku'yu elinde tuttu Gin sonra yine Res yedi Aizen birşeyler daha zırvaladı noldu orada anlamadım ?

Şöyle arka sayfada kalmasın bu. Gerçekten çok merak ettim. Birisi anlatsın varsa açıklaması.

Bir daha da böyle 2 günde 80 bölüm okumam ya. Direk boşluğa düşüyor insan. Her hafta 20 sayfa şeyin çıkmasını beklemek çok berbat ya.

Animeyi de 2005'ten beri izlemiyordum, ne güzel 200 bölüm birikmişti. Onu da 2 haftada mı ne izledim fillerlar hariç. Şimdi animede 230'dayım ama hikayeyi Mangadan öğrendiğim için de Animeden soğudum. Çok saçma bir kısır döngü.
Mesaj tarihi:
ben sgkk indiriyorum, 200 bölüm dattebayo'nun iğrenç görüntü ve çevirisini çektikten sonra öpüp başım üstüne koyarım.
Wispy said:

wadafak

aizen - gin

"senin ihanet edeceğini bildiğimden devamlı tetikte bekledim, bu şekilde beni iyice güçlendirdin" diyor ve edit açıyor :p

Mesaj tarihi:
Sağol Sam.

Bu arada bizim dombili vizard barraganın midesi yerine aizenin içine ışınlasaymış elini kurtulacaktık 38 tane resten şimdi farkettim.

Hangi gün çıkıyor manga ? 1 hafta bekleyip 3 dk da okumaktan nefret ediyorum ya :(
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Bu arada bizim dombili vizard barraganın midesi yerine aizenin içine ışınlasaymış elini kurtulacaktık 38 tane resten şimdi farkettim.(

Fake karakura arc'ı bitirmemişler bakmasın

Yine olmazdı Wispy. Tõushiro Aizen'e sapladığında kime sapladı hatırlamıyor musun? Hepsi hipnoz altında. Kubo yine trollerdi emin ol. :D

Mesaj tarihi:

spoiler

o senin kılıcın değil benimkiydi ne ya :D başlıcaklar hyr benim yok senin diye tartışmaya bide :D kırosaki baya kaldı heralde içerde baya güçlenmiş herif

Mesaj tarihi:
OHANNESBURGER!!!!

Nesi baydı abi? Aizen'in o bakışı... Ahahahah Epic.

Tamam da...

Ichigo super duper over powered oldu diğer kaptan ve shinigamileri ele alacak olursan. Aizen Kidõu başkanına kafa tutmuştu. Şimdi büyülü sözlerle giriştiği kidõu'yu etkisiz hale getirdi. Daha önceden kidõu yapamıyor, kaptanlar öper diyorduk ama şimdi?

Adam aşmış beyler... :D

Mesaj tarihi:

418

aizen en güzelini söyledi 14. sayfada:

BAKA NE!

bleach'te kuulunu ilk kaybeden yattığından aizen gidici gibi görünüyor. böyle basit bitmez umarım. :/

Mesaj tarihi:

418

Kubo baktı paticik tayfasında iş yok, direk evrensel karı kız tayfasına çalışmış durumda. 20 yaşından büyük, seksi bakışlı kaslı maslı kuul birey. Hatta feysbıkımda bir bayan "bunla evlenilir ki ^.^" şeklinde yorum bile yapmıştır.

Onu falan geçinde ben acaip zevk alıyorum. Shonen bir seri için belki çok üst detay karekterler denilebilir.

Dbz serisinde ki Goku VS Buu gibi biteceğini adım gibi eminim. Keşke bitmese...

Mesaj tarihi:
Yeniden okudum, yeniden hoşuma gitti.

Şimdi bir ton senaryo geliyor aklıma ileriye dönük mantıklı ya da mantıksız.

Onlardan bazıları

1.si Kardeşim Gkgokhan'ın dediği gibi çat diye bitebilir.

2.si Aizen vs. Gin savaşında gördüğümüz gibi regenere eder kendini kestikçe Ichigo bunu. Baktı ki boyu yetmiyor, eeeh yeter ulan diyip kendini patlatır Aizen.

3.sü Bu savaşı kralın gelişi ve bu ikisini reboot edişi bitirir.

4.sü Aizen ben senin dayınım der ichigo'ya

5.si Aizen ölür, arc biter, overpowered ichigo soul society tarafından dışlanır. Heuco Mundo'da Grimmjow ile mutlu mesut yaşarlar. :D

Sonuncusu saçma :D tamam da daha ne olabilir ki? Aizen'in regenere yeteneği Ulqiora'dan da öte.

Mesaj tarihi:
bütün olay yüz ifadelerinde. coolface kazanır, FFFUUU face kaybeder. surat ifadesine bakmak lazım savaşın gidişatını anlamak için. :p
Mesaj tarihi:

Middleage Mutant Ninja Shinigami - 419

Aizen evoluation manyağı oldu. Aizenlikten çıktı resmen. Ichigo hiç bozmuyor kendini. Baba bölüm önümüzdeki hafta. The Final Getsuga Tenshou. :D

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...