ginaly Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 mal diye vermio agalar, plazma var diye veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 yok artık okadar geniş aileler varmıymış bu memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ginaly said: mal diye vermio agalar, plazma var diye veriyo Cakma plazma o replica replica verdigine yansin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 gecen gun sarhos olmusum. sabah bi uyandim bi uyandim offf.... demek gece cok salmisim, hec bisi hatirlamiom... oldururlermi beni? plazmada yok bende... psp var onu versem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bu ülkede talk showa ilk ben çıktım.sanırım ben tam bir aktörüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 geçmiş olsun topic kitlensin okurken karnıma ağrılar girdi gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 eeee ölmemişsin heracles ölseydin ne güzel paticik.com ünlü olurdu belki benim nickimde çıkardı vizontelelereeee:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ajandası var bence 18 şubat : patiye sansayonel başlık aç . . . 26 şubat: sansayonel başlığı daha da sansayonel hale getir . . . . . 10 mart : sansayonel başlığı patlat. kesin var böle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 he he aga adam planli çalışıyor... Ama simdi soyle bir durum var, Benim hanim gitse biriyle yatsa bunu da ogrensem, yapacak bişi yok agalar bu işin sonu ayrilik yani.. Hatuna gule gule derim budur olay.. Benim hatun yapti gg dedik işte zamaninda. Napicaksin ki başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hasie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Cuce said: şey kısmı zor orda, hanı ben tabancayı tutuyorumya, adama veririken böle tetiğe onun parmak parmak giricek benımkı cıkıcak adam neresinden kavrıycak, hanı sıcak kahveyi verirken bi "neresinden tutucam neresnden bırakıcam" ikilemi rahatsızlığı yaşanırya, öle bi durum olucak, delikanlı havayı bozucak falan, riskli bi hamle bence. ahahah çok ince bir detayı açığa çıkarmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 heracles1986 said: olay kapandı sorun çözüldü kız bütün suçu kendi üstüne aldı bende rahata erdim adamla konuştum telefonda gayet sakin karısında buldu bütün suçu bende anlattım durumu sarhoş olduğumu onun evli olduğunu bilmediğimi söledim olay kapanmıştır destek olan olmayan dalga geçen geçmeyen inanan inanmayan tüm arkadaşlara tşkler adama bak godoş çıktı.İyi pompaladın mı diye sormadı mı ? Kızın numarayı versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 karısını öldürmeyen adam niye seni öldürsün ki zaten boşa stres yapmışın hoca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 dsfüğgodsğfogsdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 edit:neyse heracless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 said: ben bittim ben de pireydim ahehaühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 FromTheHell said: said: ben bittim ben de pireydim ahehaühü magic word;die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 fromthehell naptıan abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 söylemesem içimde patlardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 The godoş @ cinemas across Europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Naptınya keşke içinde patlasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kitana said: fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Arma said: Birde iyi açıdan bak. Ya sarhoş kafayla yattığın erkek olsaydıda karısı peşine düşseydi. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 adamınbiri said: FromTheHell said: said: ben bittim ben de pireydim ahehaühü magic word;die! Power Word : Death. daha şık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar