Joker Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Türban CHP'ye de girdi Türban CHP'ye de girdi Baykal türbanlı bayanın parti rozetini kendi elleriyle taktı. Haber Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 İyide CHP dine veya türban a karşı olan bir parti deilki? Sadece kamusal alana girmesin bu laik devlet yapısına uymaz diyor. Bunun hangi kısmı seni şaşırttı anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hehe baykalın ne olduğunu bilmiyen mi vardı. hiç şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bleda said: İyide CHP dine veya türban a karşı olan bir parti deilki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bleda said: İyide CHP türban a karşı olan bir parti deilki? lol.. peki ben hatalıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 tamamda chp partisine katılmış birisi deilmi o bayan? yani orada öyle diyor partiye katılım töreninde diyor. ee zamanında millet partilerde başörtülü insanlar var diye bagırınmadımı chp'de .. :D Bu ne oluyor şimdi. kamu alanına girmiyormu o bayanda :) Baykal gene bukalemunluk yapmış bi öle bi böle takip edemiyorum neyin yolcusu oldugunu artık :) komik ya valla komik.Hepten sapıttı bu Baykal dsfdssdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 sıkma baş bu. chp gençlik kolları nası almış onu oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Kadın partiye girmek istese de, baykal izin vermese daha büyük olay olurdu chp iyice psikopat, gözü dönmüş faşist durumuna düşer akp ise gözüktüğünden daha da insancıl ilgi gösteren parti konuma çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 türban değil ki bu. bağlanan yerde sol tarafın ucu sağ tarafın çene altına doğru 2 mm daha gitseydi türban olcaktı. bu durumda bu başörtüsü sınıfına giriyor. geleneksel yani. büyük ihtimalle ateist ama gelenekten takıyor. zararsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bleda said: İyide CHP dine veya türban a karşı olan bir parti deilki? Sadece kamusal alana girmesin bu laik devlet yapısına uymaz diyor. Bunun hangi kısmı seni şaşırttı anlayamadım? Aynen yani ne alakası war ki o türbanlı şahıs sonuçta partinin genel fikrine katılıyor ki partiye girmek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Türban CHP'ye de girdi Türban CHP'ye de girdi Türban CHP'ye de girdi Türban CHP'ye de girdi Türban CHP'ye de girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 chp türbana karsı degil chp türbanın üniversitelerde serbest olmasına karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Resim çok küçük sıkmabaş mı başörtüsü mü belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Türbanlı kadın CHP'ye girmek istemişse, çek git lan mı diyeceklerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ha yani birde açık bulmuş gibi atlamışsınız. Adam kabul etmese kim bilir neler denecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 üniversitede okumak isteyenlere dediklerini diyeceklerdi. islamda öyle birşey yok diye önce fetva verip sonra başını açmasını isteyeceklerdi. zor birşey değildi ama nihayetinde siyasetçidir, kendince bir hesabı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Aman tanrım! CHPde türbanlı var! ee? Elinize koz mu geçti yani? Ne oldu? CHPnin kapısında türbanlı giremez mi yazıyor? Ünicersitelerde türbanlı görmek istemiyorum, ama bu hanımın CHPye girmesinde herhangi bir sakınca görmüyorum. Dedem 80 yaşında, ne zaman görsem Kuran okur. Abartmıyorum, gördüğüm anların %50sinde Kuran okur, %50 sinde namaz kılar. Ama ona göre en delikanlı gazete Cumhuriyet, en şerefsiz ise de Tayyiptir. Peki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Joker bey? Buna da bir lafın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 cehape atesit fırkasidir! muslümanlar teşrif edema! aha müslim gördük! olama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bi şeye karşıysan karşısındır, değilsen değilsindir. chp binasına girer, üniversiteye giremez diye birşey yok. bu meret; memlekete zararlıysa chp binasına da giremez, zararlı değilse üniversiteye de girer. zaten yıllardır içinden çıkılamayan mevzular, hepten kafa karıştırmak niye? chp binasına girince dedem namaz kılar, kuran okur; üniversiteye girince laiklik elden gidiyor. bırakın allah aşkına takılmışız osuruktan mevzuların ve adamların peşine burda birbirimize düşüyoruz. yok şurasından düğüm atarsa üniversitede serbest, baykal rozet takmış ama o sıkmabaş değil bak 2 cm şu şurda. lan çok kızdım yakacam bu memleketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 üniversite dahil olmak üzere devlet dairelerinde dini inanç sergilemekle, hayatn içinde din sergilemek farklı şeylerdir. tartışmaya bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 sergileyince bonus 10 sevap veriolar sanirim.neden isin artiz taraflarini dusunur bi insan ? cikari oldugu zaman. her koyun kendi bacagindan asilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 huun said: chp binasına girince dedem namaz kılar, kuran okur; üniversiteye girince laiklik elden gidiyor. bırakın allah aşkına takılmışız osuruktan mevzuların ve adamların peşine burda birbirimize düşüyoruz. . Voys altta çok güzel cevabını vermiş, yalnızca bu kısmı kişisel aldığım için bir daha hatırlatayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 üniversiteler ne zaman devlet dairesi oldu, bir de bu sayılan mekanlar hayatın kendisinden kopuk mu diye merak ettim doğrusu. onu da geçtim devamlı başkalarını şov yapmakla suçlayanlar neden baykal'ın şov yaptığı düşüncesine kapılmamış? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 baykal (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sufi said: türban değil ki bu. bağlanan yerde sol tarafın ucu sağ tarafın çene altına doğru 2 mm daha gitseydi türban olcaktı. bu durumda bu başörtüsü sınıfına giriyor. geleneksel yani. büyük ihtimalle ateist ama gelenekten takıyor. zararsız. ehehhe adam nasıl dalga geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar