Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne perhiz bu ne lahanu turşusu

Joker

Öne çıkan mesajlar

tamamda chp partisine katılmış birisi deilmi o bayan? yani orada öyle diyor partiye katılım töreninde diyor. ee zamanında millet partilerde başörtülü insanlar var diye bagırınmadımı chp'de .. :D Bu ne oluyor şimdi. kamu alanına girmiyormu o bayanda :)

Baykal gene bukalemunluk yapmış bi öle bi böle takip edemiyorum neyin yolcusu oldugunu artık :)

komik ya valla komik.Hepten sapıttı bu Baykal dsfdssdfsfd
Sosyal ağlarda paylaş

Aman tanrım! CHPde türbanlı var!

ee?

Elinize koz mu geçti yani? Ne oldu?

CHPnin kapısında türbanlı giremez mi yazıyor?

Ünicersitelerde türbanlı görmek istemiyorum, ama bu hanımın CHPye girmesinde herhangi bir sakınca görmüyorum.

Dedem 80 yaşında, ne zaman görsem Kuran okur. Abartmıyorum, gördüğüm anların %50sinde Kuran okur, %50 sinde namaz kılar. Ama ona göre en delikanlı gazete Cumhuriyet, en şerefsiz ise de Tayyiptir. Peki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Joker bey? Buna da bir lafın var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bi şeye karşıysan karşısındır, değilsen değilsindir. chp binasına girer, üniversiteye giremez diye birşey yok. bu meret; memlekete zararlıysa chp binasına da giremez, zararlı değilse üniversiteye de girer. zaten yıllardır içinden çıkılamayan mevzular, hepten kafa karıştırmak niye?

chp binasına girince dedem namaz kılar, kuran okur; üniversiteye girince laiklik elden gidiyor. bırakın allah aşkına takılmışız osuruktan mevzuların ve adamların peşine burda birbirimize düşüyoruz.

yok şurasından düğüm atarsa üniversitede serbest, baykal rozet takmış ama o sıkmabaş değil bak 2 cm şu şurda. lan çok kızdım yakacam bu memleketi.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

chp binasına girince dedem namaz kılar, kuran okur; üniversiteye girince laiklik elden gidiyor. bırakın allah aşkına takılmışız osuruktan mevzuların ve adamların peşine burda birbirimize düşüyoruz.

.

Voys altta çok güzel cevabını vermiş, yalnızca bu kısmı kişisel aldığım için bir daha hatırlatayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:
türban değil ki bu. bağlanan yerde sol tarafın ucu sağ tarafın çene altına doğru 2 mm daha gitseydi türban olcaktı. bu durumda bu başörtüsü sınıfına giriyor. geleneksel yani. büyük ihtimalle ateist ama gelenekten takıyor. zararsız.

ehehhe adam nasıl dalga geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...