Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 weapon spec, imp hamstring,imp intercept zaten en az 30 puan. second wind eklesen eder 32. arms tree de pvp için alman gerekenler bunlar. ne değişti şu an ki klasik warrior pvp buildlerine kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 onun gazı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 adamın peşinden koşmana gerek yok sana dalan adamlara falan sadece sağ tıklayacan bu kadar basit. kaçan adamlar zaten kaçar kovalamanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ragein dah afazla oluyoki önemli bi durum, full flurry'ın oluyo buda guzel, cok ap'en oluyoki buda güzel... ne biliyim genel olarak güzel bişi fury zaten, ha tabi imp berserker yerine weapon mastery allmak dah amantıklı olur, ayrıca dual mace!!! omg omg omg edersin milleti... üstüne off hande ench basma imkanı, daha yüksek attack hızı casting bozma falan filan. ha kaybımız nedir, imp hamstring ve secondwind..., imp hamstring zaten cc lerin havada ucustuğu arena ortamında cok önemli dğeil ama second wind değerli bi talent, ne biliyim denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 enhance shaman + rogue olmaz da resto shaman + rogue daha iyi olur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 shaman'a ne gelmiş cok merak ettim herkez ench shaman diyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Okusana onceki sayfaları tembel adam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Zergling said: shaman'a ne gelmiş cok merak ettim herkez ench shaman diyip duruyor. Mortal Strike Totem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Fury Warrior hayalleriniz karsiniza gelen ilk Druid'de son bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 msken sanki bişey değişiyo, komiksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 druid resto'ysa yalan warriorun kesmesi ama boomkin ya da ayı olmamış feral kesilebiliyo her türlü ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 mmo champion da s4 setleriyle ilgili bi post var, preview tarzı. bu da s4 sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ee personal ratin' göstermior bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Goruntusu olasi zaten. Klasik iste Pve item modellemelerine benzer oluyor. Gerisi sallamasyon olma ihtimali yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bi bu eksikti. once daily'leri yaptırıyolar, sonra title karsılıgı geri alıyolar. mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 İnsanlarda biriken binlerce goldu harcatlamarı lazım bir şekilde, yoksa WotLK'da ekonomi adına birşey kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 hmm o akdar kamalarına gerek yoktu ya herkeze bi crafting mesleğini zorunlu kılsalar olyuor zaten cantamdakı 3kdan fazla gold lw yi 365 den 375 cıkarırken birden gitti title flnda almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 365 - 375 yaklaşık 350g, bilemedin 500g falan tutar en fazla, yeni drum patternlar ile. Naaptın ya? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redomen Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ben JC kasarken kesinlikle 3k gold harcadım halada harcıyorum belli başlı recipe lara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Gangren said: 365 - 375 yaklaşık 350g, bilemedin 500g falan tutar en fazla, yeni drum patternlar ile. Naaptın ya? :) ben kasarken öle değildi diyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 1 oyun once basladim oyna 8 goldum wardi runed etherium rod yaptirdim 500 gold gitti epc kus aldim 5.2 k gold gitti repairdir pottur hala cebimde 1.4 k para war 1 k ya ttle aldirmakla para bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 benim param olsun ilk iş cenarion mount alcam cok cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 nan bi biz bilmioz para kazanmayı =( hep fakri hep fakir nereye kadar sdfsdf dilenci modundayım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 valla ya paso 400g lerde yeni patch gelsede su netherleri cıkarsam elimden wotlk a harbiden baya para lasım northrend mount falan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 cok para etmez bence primal netherda vortex var baya bende =p 7 tane flm olması lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar