kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 BOCA Juniors AC Milan (ruud gullit'li milan) Juventus (vialli / ravanelli'li) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 manu,barca,milan,muhich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sevilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Real Madrid her yerde kralı tutarım abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ben Juve ve Ajax çekişmesiyle büyüdüm. milenyum başında Leeds'e tapardım genç kadrosuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 BulletRide said: Ajax'ı unutmuşum.İlkokulda çok severdim,çakma Litmanen forması duruyor hala.ilk 2 sayfada kimseyi yazmamış görünce heyecanla yazmıştım ama mesajımı görünce farkettim tüh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ajax futbolcu fabrikası olarak sevimlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Liverpool :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 esp Barça ita Inter eng Chelsea tr GS fra psg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 sunderland atletico madrid celtic dortmund st etienne independiente vasco de gama palermo colo colo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 FORZA MİLAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 premier manager 98 yuzunden middlesbrough u cok severdim taaki tuncay gelene kadar .. o zamanlar 2. ligde hep alır şampiyon yapardım fln.. fulhamda aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Arsenal Milan Ayrica LiverFuckingPool diye güzel ve özlü bir söz mevcut : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 abi iste klasik bizim insan yahu sana ne adam gitti fuckmuck falan tovbe tovbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 milan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Zola zamanından bu yana Avrupa arenası ve Premier'de Chelsea taraftarıyım. Milan'a da hafif sempati duyarım ama Chelsea'nin yeri başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 taraftarı olmak farklı bişey, sempati duyduğum kulüpler var. manutd (kalede schmeichel forvette cantona'yım :P), b. dortmund, barça ve juve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 çocukluğumdan beri taraftarı olduğum,şampiyonluğu kaçırdığında fener kaçırmışçasına üzüldüğüm bi tek barça vardır. onun dışında tabi ki manchester united ı da bi barça kadar severim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Ayrıca Bkz: imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 En sevdigim en yukarda olacak sekilde en sevdigim 4 takımı aşagıya yazıyorum; Hollanda - Ajax FC Türkiye - Galatasaray Italya - Juventus Ispanya - Valencia Ingiliz, alman ve fransız liglerinde de bazı takımları severim ancak hiçbirini takip etmem. Fransa'da takip etmesemde Olympique Marseille sevdigim kulüplerden birisidir (Sevmemin nedeni BJK - OM maçlarıyla alakalı degil tabiki.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Az önce biten Chelsea-Tottenham maçı efsaneydi. 4-4 bitti. Tottenham'ın sahasında. Mükemmel bir mücadeleydi, çok zevkliydi. Ayrıca Chelsea defansı duran toplardan 3 gol yedi. Fenerbahçe eler bu takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Getafe. 1.5 yıldır falan iddaacılar ağlarken Getafe yüzünden,ben hep bu takıma oynadım.Ben sevmiim de kim sevsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bugunde yenilmedi berabere kaldı yenilmiyo takım yaoow:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Getafe aka. Kupon yatırıcı Getafe'yi yine tutturdum 02'ydi de Roma Lazio'ya yenilmiş yaw,gitti para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar