geffen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 abi yazık ya maç almanyada etraf gurbetçi dolmuş bilet bulamayanlar bile stadın yanına gelmiş şu hale bak. insan şu kundaklama zamanında bir moral verir ordaki türklere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ulan konuda gsliden çok fenerli yorumu var. bulaşmıyım diyorum da sabırda bi yere kadar. yapıcı bi eleştri olsa bişey demiycem ama 47 kromozomlu mongol çocuklar gibi mesaj atıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ALmanlar şşt şşt orası koysun size burası çekiyo lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 inş bu maç dönem noktası olur tekrardan gs iyi duruma gelir fener kendini düzeltti inş bu maçtan sonra da gs kendini düzeltir bir de bjk var tabii :F inş biz de takım olacaz yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ben leverkuseni tutuyorum ne var. relax olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 noldu böyle ya uykudan kalktım skoru görünce hala uykudamıyım acaba diye düşündüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Böyle hezimetler gerekli bence abi. 1-0 yenilmekten iyidir, birşeylerin ters gittiğini gösteriyor yani. Lazım. Hakan Şükür bir zahmet kadro dışı kalsın artık bu UEFA turundan sonra. Defansa da iyi bir adam almak lazım Song gidince. 5 ne demek ya, devamı d geleeck gibi yani daha 25 dakka var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 MacLeod said: ulan konuda gsliden çok fenerli yorumu var. bulaşmıyım diyorum da sabırda bi yere kadar. yapıcı bi eleştri olsa bişey demiycem ama 47 kromozomlu mongol çocuklar gibi mesaj atıyosunuz.Galatasaraya yapıcı bi eleştiriyi Fenerbahçeli bi adam niye yapsın.. Ha yapıcı bi eleştiri olsa walla yapalımda Yapıcılık söz konusu değişl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 6 tane atmasanıza beaaaa ohaaaa leeverkuzeeeeennn haefueahufehaufahufhea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 lan resmen sağ tarafım komple uyuştu. insanlar bi anda nasıl katil oluyolar onu öğrendim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 son durum nedir? 5 mi 6 mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 belliydi 0-0 dan sora turu geçemeyeceğimiz kıçınıza kına yakın amk sanki piyango tutturdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 geçmiş olsun üzülüyorum cidden bir fenerbahçeli olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Kaç kaç en son durum? Bizim rekoru kırmasınlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Kalli bari ölse de geri getirmek zorunda kalmasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Alcadras said: son durum nedir? 5 mi 6 mı? 8 değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 sen samiyende 5-6 atma gel almanyada turu geçecem diye ıkın.. afferinya hala hakan şükürden medet umuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 şakşukaaaa oldu gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Barusso oyunda, şimdi maçı çeviririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Fethullah bi dua okur atar golleri şimdi merak etmeyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 abi çok net 6-0 olur. fenerlilere yeni taşak malzemesi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 adamınbiri said: 6 tane atmasanıza beaaaa ohaaaa leeverkuzeeeeennn haefueahufehaufahufhea:DEn son bu muhabbetleri çektiğimiz maç liverpool - beşiktaş maçıydı 8-0 bitmiştide üstüne espiriler dönmüştü Çarşı guiness e karşı .. siyah bilardo topu Beyaz içinde 8 yazıyor.. Ya Sarı kırmızı bi bilardo topu yokmu ? warsa ona kassınlar 10-15 fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 chelseaden sonra böyle bi maç hatırlamıyordum ben..kalli harbiden gelmesin almanyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 genede üzülüyorum ya türk takımı sonuçta. yazık. ama. hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 chelsea maçı da favorilerimdendir. kadıköy anadolu yatakhane tayfasıyla yemekhanede izlemiştim 2000di sanırım dimi lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar