Eeht Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bu gün dereağzındaki idmana gittim kezman önkapıdan geldi ama futbolcular arkadan giriş yapacaklarmış o sırada hemen gittim geçen sene inönüde FB taraftarlarının açtığı sarı fon üzerine lacivert renkte "FENER"yazan bayrağı imzalattım. çok sempatik adam türkçe "merhaba" dedi fotoğraf isteyince gene türkçe karşılık verdi "çabuk" dedi ingilizce muhabbete girdik "size inanıyoruz ,maçı alacağız iyi şanslar" dedim "umuyoruz yeneceğiz" dedi ve giderken gene türkçe "hoşçakal" dedi :)....İnanıyoruz bu maçı alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Diego Capel Jesus Navas bu ikiliye dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ben size söyliyim fenerbahçe saldırır, bi tane belki iki tane atar, sonra son dakkalarda volkan iki tane mal gol yer 2-2 biter maç (:P) Oftaşdan yediği goller falan şaka gibiydi.. Zorunlu Edit: Türkçeyi katlediyorum bugün nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bence zico doğru seçim yapmış maldonado daha adapte olamamış bence semih de şimdi bi daha sakatlanır falan kezman da iyi zaten şu aralar sevilla maçı cidden zor ama fb adam gibi çıkar oyununu oynarsa 1-0 veya 2-0 falan alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sevilla 3 - Fenerbahçe 0 Skor böyle valla.Geçmiş olsun şimdiden fenerlilere.İnşallah gelecek maçta az daha dikkatli oynarsınız...(Kimsin lan ben?sdsf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Semih iyi ki yok.Beğenmediğiniz Kezman ipten alacak sizi,1-1 ya da 2-2 falan bekliyorum en azından İspanya'ya tur umuduyla gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 1-0 fener alır 2.ci maç 1-1 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 merakla bekliyorum , olsa da izlesek diyorum her geçen gün bu maç için nedense safsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Başka biri de tespit etmiş, Capel gerçekten fena yapacak kanadını. Gökhan Gönül nasıl bir performans sergileyecek cidden merak ediyorum. Kezman, ciddi bir defansın arasında kaybolup gidebiliyor eğer desteklenmezse. Bence tek farklı Fenerbahçe galibiyeti olanaklı bir skor, zira böyle bir skordan Sevilla da memnun olacaktır. ANncak ilk golü Sevilla atarsa 2. golü de bulur kesin kontradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 2-1 fener alır veya 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 1-4 biter diyorum maç... Sevilla forvetleri edu ile lugano'ya futbolu bıraktırır gibi geliyor. 2. servet - şevşenko vakaası olabilir gibime geliyor. İnşallah yanılırım demiyorum çünkü yanılmak istemiyorum. 2 takımada başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 8-3 alırız. 5 kezman 2 alex 1 volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 oo selcuk oynicakmis maldonado yerine, bitane de o atar. 8-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 abi ben bi tüyo aldım. bey tahmin den maç 9-3 bitebilir diyolar doğru mudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Büyük ihtimalle 9-5 biter kejman 7, Selçuk 5, Kanute 'de 3 tane atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hangi kanal, bi de internetten nasil izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Star,sopcast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 edit : lan amerikan vatandaşi insan sormuş soruyu. .:D Mantikli konusmak lazim :D star'in sopcast'de kanali mevcut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 1-1 biter bu maç. Maaşı çekip basıoyurm akşam direk 1-1e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Kuruluş tarihi 1905... check Uefa kazanmış... check Süper kupası var... check renklerinde kırmızı var... check tamam kesin yenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 he he :D nice check in :) abi imkani yok, bak sevilla yenebilir, fenerbahce yenebilir. Ama bu maç berabere bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 görürüz berabere bitermi bitmezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Off çok zor olucak..Hadi alex bee devam müthiş performansına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bana burada 2. bir FB-ManUTD komedisi yaşanacakmış gibi geliyor. Hatırlarsanız FB'nin ManUTD yi yendiği zaman manchester üstün oynamış fakat boliç in schmichaelın üzerinden aşırttığı top gol olmuştu. bu maç da böyle 1-0 fenerin üstünlüğüyle bitecek gibi geliyor. zira edu faktörü var. adamın avrupada yemediği nane kalmadı:) herşeye rağmen bu maç 1-0 biter bence. ama ispanyada fener acı bir maçla karşı karşıya kalacaktır. sevilla kendi sahasında rakip tanımayacaktır çünkü. inşallah öyle bir şey olmaz. başarılar fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 said: "Tarihimizin en büyük maçı olacak" Fenerbahçeli futbolcu Kazım Kazım, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın karşılaşacakları Sevilla ile Fenerbahçe tarihinin ve hatta Türk sporunun en büyük maçına çıkacaklarını belirterek, "Hepimiz yarınki maça odaklandık, hepimizin aklında bu maç var, elimizden gelenin en iyisini de yapacağız. Zihin açısından rahatız. Kazanmak istiyoruz" dedi. Dereağzı Tesisleri'nde yapılan antrenmanda FB TV'ye açıklamalarda bulunan Sarı-lacivertli futbolcu Kazım Kazım, yarınki Sevilla maçının çok büyük bir tarihi öneme sahip olduğunu vurgulayarak, "Bence yarın Fenerbahçe tarihinin ve hatta Türk sporunun en büyük maçına çıkacağız. Bu nedenle tüm Türkiye, Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istiyor. Hepimiz yarınki maça odaklandık, hepimizin aklında bu maç var, elimizden gelenin en iyisini de yapacağız. Zihin olarak rahatız. Kazanmak istiyoruz. Son 16 takımın içindeyiz şu anda. Onların iyi takım olduğunun çok iyi biliyoruz ancak biz de çok iyi bir takım olduğumuzun farkındayız. Her şeyden önce taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Eğer iyi oynarsak başarılı olmamamız için bir neden yok" ifadelerini kullandı. Colin Kazım'ın cahilliğine mi verelim bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar