Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 evet, böyle bir film geliyor. başrolde hülya avşar, yakışmış. http://www.milliyet.com.tr/2008/02/13/magazin/yazali.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ooookay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 devam filmi olacak mı acaba "hass.." falan diye. afişlerini merak ediyorum aslında.. orospu çocukları size en yakın sinemaya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 oha lan durun efsane topik mi yoksa? diye girecektim ki, efsaneymiş. o film ne lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bu lafı hergün sokakta, tv'de duyuyoruz, film adı olunca ne gibi bir haber niteliği kazanıyor, bu işin Hülya Avşar ile alakası bu film adını haber mi yapıyor? Aferim Ali Eyüboğlu, aferim. "O.... Çocukları"yla ilgili "gerçekler" şimdilik bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Orçun filmle alakan yok sırf şu başlığı ben yazam diye açmışsın tanıyorum seni ^^ fd ayhh choq meraq ediorrrmm filmiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 "Piçler" deselermiş daha iyi olurmuş. İyice saçmaladılar. Sinemalarda koca koca O.Ç. mi yazacak afişte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 emrah oynamalıydı bu filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 edit : kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 daha cekimleri baslamamis, adinin degisecegi kesin reklam yapiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hülya Avşar mı O.. ç? Yoksa direk mi o...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 VAY AK guildi olarak O. Çocukları filmine gidelim miiiiiiii? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 buna bu video gider arkadaş.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bazı arkadaşlar şahsa hakarete varan mesajlar yazmış, biri şikayet ederse site anında kapatılabilir dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 dünya tarihinde örneği varmı bu ismin merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 AHAHA beraber gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 zehra büyüyünce çok dalga konusu olcak yazık kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Abi başlığı gördüm yarıldım :D Dedim feyk heralde. Sonra baktım cons açmış lan dedim ne iş vizyonda böyle.. Öyle film adı mı olur bee :D Bunu çeken tosun izleyene kosun diye film çekicem ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 şimdi sokaklarda billboardlarda koca koca yazacak mı bu kelimeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bizim okulun önündeki billboardlarda görmek isterim :D O. Nuri para için onu da astırır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 madafaka kaksaka diye film yapsa kimse ses etmez, orzbu cocukları diye film gelince mi tepki koyuyorsunuz. ne bağnaz adamlarsınız be. film bu film. gerçi sanat diyecektim ama içinde hülya avşar'ın olduğu bir sanat düşünülemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ya tamam haklısında vizyona girip doğrudan başlığı görünce insan biraz O_o olup öyle geliyo, ciddi yorum da yapılamaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar